KIERRÄTYSKODIN SISUSTUKSEN HINTA

maaliskuuta 07, 2024

Moikkelis

Juttelin tässä yksipäivä ystävän kanssa sisustuksesta ja sen hinnasta. Samoihin aikoihin tuli somepäivitys vastaan jossa puitiin myös kirppikseltä ostettujen löytöjen hintaa ja kyllä omalla kohdalla tiedän että siihen saa kulumaan kympin jos toisen. Itseäni toki kiinnostaa hinnat ja siksi ajattelin myös jakaa teille meidän kierrätyskodin sisustuksen hintoja. Toki vaikka kodin sisustus on hankittu kierrätettynä on sille silti tullut hintaa. Faktahan on että kaikki maksaa. Kierrätettynäkin. 

Itse rakastan kierrätystä ja parasta on kun löydän jotain kirpparilta. En edes muista koska olen jotain uutena meille ostanut. Pyrin kierrättämään ja ostamaan mahdollisimman paljon käytettynä. Siinä on vain jokin taika toki myös tapa. Ikinä et tiedä mitä löytää. Toki jos etsin jotain tiettyä sen hankkimiseen saattaa mennä aikaa. Koska koskaan ei se mitä juuri nyt on mielessä löydy suoraan.
Mutta kun on tehnyt itselle niin sanotun ostoslistan. Löytyy ostokset näin helpommin. Pikkuhiljaa saat sellaisen sisustuksen kuin mistä olet haaveillut.
Onneksi minulla on liuta lapsia, joille voin antaa osan kun en enää jaksa niitä katsella tai lainaan niitä. Sekä kunnon lämpimät varastot joissa voin säilöä ja vaihdella kun siltä tuntuu.
Toisinaan taas jokin löytö, saa palloefektin lailla, koko kodin sisustuksen sekasorron valtaan, ennen kuin tavarat löytävät oman paikkansa. Toki tässä täytyy osata myös olla ostamatta kaikkea kivaa mitä löytyy, ettei tee itselle hallaa.

KIERRÄTYSKODIN SISUSTUKSEN HINTA

Kierrätyssisustus. Hieno sana, eikö vain :) Itselleni tämä kuvastaa sisustusta joka on hankittu kierrätettynä, eli kirpparilta kotoisin. Kirppareita tykkään kierrellä niin kutsuttuja livekirppareita. Niistä hankin piensisustusta tai vaatteita, pienempää helposti kannettavaa. Kun taas  Facekirppareilta hankin isommat, joko ostamalla tai hakemalla ilmaiseksi. 
Parasta on löydön tuoma huuma. Onnellisuus ei kuitenkaan liity hankintoihin. Mutta on kiva tehdä kodissa muutoksia ja niitä pieniä sisustushankinoja.

OLOHUONE

Kirjoittelin alkuvuodesta siitä onko oman kodin sisustus tavaroiden kaatopaikka ja omasta mielestäni meillä ei näin ole. Minulla on oma tyyli joista pidän ja en osta tai ota vastaan kaikkea mitä vastaan tulee. Olen tullut ronkeliksi, mikä on ihan hyvä asia. Koska en halua olla mikään hamstraaja joka hankkii sen vuoksi että saa itselle paremman olon. Olen itseasiassa hukannut enemmän kuin hankkinut ja olen itse itselleni siitä ylpeä. Koska en halua että joka paikka on täynnä. Piensisustus on kuitenkin tunnelman vuoksi tärkeä ja liian paljasta tai tyhjää ei saa olla.

OLOHUONEEN HINTA

Olohuoneen skandiboheemi sisustus kierrätyskodissa.
Musta nahka pouf 20€, Ikea bestå taso 40€, olohuoneen pöytä 0€, musta ruukku jaloilla 8€, Ektorp nojatuoli 50€, päällinen 0€, puutarjotin 5€, nappula kynttilänjalka 29€, marimekko maljakot 2 kpl 20€, aarikka prinsessa 10€, aarikka prinssi 8€, Marimekko varpu tyyny 5€, musta viltti 5€, lasinalunen 2€, rottinkipeili seinällä 10€.

TYÖPISTE

Osaan tuunata ja laittaa omannäköiseksi, kuten viimeksi oma työpöytäni.  Työpöytä makuuhuoneessa julkaisuun kannattaa tutustua. Melko helpolla työllä sain oman paikan kirjoittaa sekä tehdä tarvittavat kirjanpidolliset tehtävät sekä omanpaikan läppärilleni. En pelännyt koittaa saanko tästä siistin ja se kannatti.
Olen opetellut nauttimaan myös omasta rauhasta. Nytkin kirjoittelen tässä <3

TYÖPISTEEN HINTA

Valkoinen suuri työpöytä kierrätettynä, maalattuna ja sisustettuna.
Työpöytä maksoi 20€, tuoli 0€, House Docktorin puulaatikko 8€, talja 2€, 
Juuttimatto ja taulut, acerin läppäri että olympuksen kamera on uusina hankittu.

RUOKAILUTILA

Olohuoneessa oleva ruokailutila on kokenut usein muutoksia. Ison tumman ruokapöytä ryhmän hukkasin tovi sitten. Tämän olin hankkinut uutena monta vuotta aiemmin. Nyt kun kodin henkilömäärän vähentyessä ja tilan tunnun hankinnassa pienempi on parempi. Meillä on jatkettava ruokapöytä keittiössä joten pääsemme kaikki tarvittaessa saman pöydän ääreen.

RUOKAILUTILAN HINTA

Ruokailutila kierrätyskodissa sisustettuna jyskin mustat tuolit ja valkoinen pyöreä pöytä.
Ikea Docksta pöytä50€, tuolit 40€, verhot 4,80€, Ikea billy hylly 0€, iso peikonlehti 0€, puutarjotin 2,50€, ruukku 1€, Limente light led valaisin 25€, jysk metalliruukku 7€, osa viherkasveista on myös kirppareilta.


Venetsiatuolit ruokailutilassa kierrätyskodissa sisustettuna.
Venetsia tuolit 0€, peikonlehti ruukku 2€, valkoiset verhot 4€, korkea maalarin puutuoli 8€, Jysk rottinkikori sekä Marimekot on uutena ostettu sekä pellava verhokapat on meille teetetty.

Boheemi ruokailutila iso vaalea pöytä ja venetsiatuolit sisustus kierrätyskodissa.
Iso ruokapöytä 0€, venetsiatuolit 0€, iso house docktorin kannu 10€, pamput 7,50€, saviruukku 1,50€, Korkeat mustat kynttilänjalat puuta 6€, hektar lattiavalaisin 20€ , Elisabet Berg botter ruukku  4€, iso vihreä kello 10€.
Taulut, Jysk rottinki valaisin, Jysk rottinkikori ja  Ikean lipasto sekä hektar kattovalaisin ja heinät ovat uusia.

MAKUUHUONE

Makuuhuone on kodissani se mitä rakastan yli kaiken. Suuri kukkatapetti tuo aina hymyn huulille. Petivaatteet on pääsääntöisesti uutena ostettuja. Tekstiileillä muutan tunnelman sekä petaamalla sängyn erilailla tai vaikka laittamalla päiväpeiton ja tyynyjä. Onhan tyynynpäällisiä melkoinen pino ja suurin osa on kirppislöytöjä.

MAKUUHUONEEN HINTA

Makuuhuoneen sisustus suuri kukkatapetti kierrätyskodissa.
Ikea Brimnes sängynpääty 0€, sänky 50€, ruskea patterivalaisin 4€, Hylly jysk 7€, H&M iso maljakko 27€, pienempi 10€, buddha 2€, M kirjaimet, muistelin 2€/ kpl, verhot 2€.
Taulut on uusia, Tapetti on kaupallinen yhteistyö.

KEITTIÖ

Keittiön sisustus ja myös remontti on vielä kesken. Aloitettiin iso lattian tasoitus ja uusi vinyylilankku pinta ja myöhemmin laitettiin kattoa kuntoon. Kaikki on purettu ja rakennettu uusiksi.  Listat kaikki vielä puuttuu ja osa remonttia.  Remontissa saimme enemmän tilaa. Keittiöremontista ja  keittiön sisustuksen muutoksesta vuodesta 2014- vuoteen 2022 pääset lukemaan aikaisempia julkaisuja.

KEITTIÖN SISUSTUKSEN HINTA

Ruokailuryhmä musta pöytä ja ton dejavu tuolit kierrätyskodin keittiössä.
Keittiön jatkettava Ikean pöytä 25€, ton dejavu tuolit 3 kpl 50€ & 3 kpl 60€, pöydän päässä oleva mustaksi maalattu ton dejavu tuoli 0€, matto 5€, tabletit 10€, Marimekko 4dl muki 7,50€, Vallilan verho lainassa siskolta.

Skandinaavinen keittiön sisustus kierrätyskodissa.
Ikean tauluhyllyt 0€, Marimekko siirtolapuutarha patalaput 15€, musta lautanen pöydällä 0,50€, tuikkulyhty 1€, Marimekko itse tekemä alunen 2€, talja 2€, amppeli 2€.

Summasummarum olen melko paljon löytänyt kodin sisustusta kierrätettynä. Oikeasti melko paljon. Isommat hankinnat kuin myös paljon pientä sisustusta. Viherkasveja olen myös hakenut/ostanut facebookin kautta tai livekirppareilta. Kaikkien hintoja en enää muistanut. Mutta pidän siitä ja aioin jatkaa. Toivottavasti hyvät löydöt vielä kohtaa kanssani. :)
Sopivassa suhteessa sekoitettuna yhteen uutta sekä vanhaa. 
Kiva kun luit <3

Saatat Pitää Myös

0 comments