TYÖPÖYTÄ MAKUUHUONEESSA

helmikuuta 01, 2024

 Moikkelismoi 🤎

Eikö näytä kivalta?
Olen pitkään ollut kotona tuuliajoilla läppärini kanssa. Milloin keittiön pöydällä tai olohuoneessa. Aina tavarat levällään. Ilman pysyvää paikkaa.🤎
Kaikki lähti siitä että löysin edullisen työpöydän. Pinta oli kokenut kovia. Katso viimeiset kuvat 🤎
Hionta ja uusi maali pintaa. Luotto @coloriaoy deco akva 20 kalustemaalilla 🤎
Nyt mulla on oma työ/blogi piste makuuhuoneessa ja tavarat saavat oman paikan.🤎
Kierrättäjä Marika vauhdissa 🤎 @marjakuja

Työpöytä makuuhuoneessa.

Näin kirjoitin instagramin julkaisuun. Koska olin tyytyväinen siihen että sain tämän aikaiseksi ja toiseksi siihen että aloin jo kaivata omaa paikkaa kotona. Blogin kirjoittaminen on ensiksikin jäänyt koska vaikka kuinka pidin pienestä pöydästä ei siinä ollut ergonomiasta mitään tietoa tai kun tein kirjanpitoa ei mahtunut kansion kanssa samaan pöytään. Tai jalat kunnolla pöydän alle. Ei siinä jaksanut kauaa istua.
Joten tässä kuvia työvaiheista hionta ja maalaus. Seuraavana päivänä maalasin vielä toiseen kertaan.
Hionnan jälkeen.

Coloria maalia pintaan.

Ensimmäisen kerran maalattu.

Monta vuotta pyörin tuuliajoilla kodissa milloin keittiön ruokapöydässä ja taas keräsin läppärin romuineen kasaan ja siinä meni jälleen viikko ennen kun viitsin sille kasalle tehdä mitään. Kameran laturille ei ollut pysyvää paikkaa tai kuulokkeiden laturille. Nyt voin pitää kaiken tallessa laatikossa pöydällä. Tämä oli aivan oma päätös etten tarvitse mitään pöytää :)
Ainoastaan piuhoille täytyy keksiä joku miten ne saa nätisti menemään. Toki ne menevät nyt niin ettei mihinkään kompastu.

Asus läppäri työpöydällä.

KIERRÄTYSPÖYTÄ

Eli tämä koko juttu sai alkunsa facebook myynti-ilmoituksesta. Ikean pöytä oli ollut ompelupöytänä ja siihen kaipailin minäkin pöytää sitten kun seuraava lapsi muuttaa pois. Tyrkytin tätä teinille kunnes minulla välähti että otan pöydän itselleni kun olen siihen ensin uuden maalipinnan maalannut. Oikeasti tämä meni niin että teini piti jälleen kerran äidin puolia :)

Rakas teinini vielä hioi hiomakoneella pinnan tasaiseksi. Ja alkoi heti sormet syyhytä pitkän talven jälkeen ensimmäinen maalaus hommii!! Joten olin heti valmiina. 
Maalina käytin Colorian Deco akva 20 kalustemaalia värinä listavalkoinen tvt 255l.
Telana vaahtomuovitelaa joka teki pinnasta elävän hieman röpelöisen pinnan.
Ihanan edullisesti saa uudenveroista kalusteita kierrätyskotiin. Vaikka pöytä oli Ikean pöytä todella tukeva ja lisätilaa saa helposti renkailla liikkuvalla lisätasolla. Joten oiva ompelu- sekä työpöytä minulle.

Bloggaajan työpöytä.

TYÖPÖYTÄ MAKUUHUONEESSA

Miksi työpiste makuuhuoneeseen? Vaikka olin päättänyt ettei makuuhuoneeseen saa laittaa mitään laitteita eikä ainakaan tuoda lisää. Onhan meillä seinällä ollut jo monta vuotta tv. Kauan olin sitä vastaan, kunnes annoin periksi. Koska onhan melko kiva katsella yhdessä sarjaa ennen nukkumaan käyntiä. Joten tämä valikoitui parhaaksi paikaksi. Olohuoneessa miehen vieressä, juu kiitos ei joten makuuhuoneessa on oma rauhani myös kirjoittamiseen, kuin myös siihen että voin jättää paperit pöydälle. Lisäksi meillä on melko suuri noin 18 neliön kokoinen makuuhuone että sinne mahtui vaikka vaatekaapit vievät suuren tilan. Lisäksi meillä on makuuhuoneessa kunnon valot katossa ja tänne saa tarvittaessa tarpeeksi valoa. Vielä jokin pöytälamppu on ehkä paikallaan. Tämä kun on näitä iän tuomia ongelmia vaikka silmälasit on juuri uusittu :)

Makuuhuoneen sisustus.

Vaikka tosiasiassa en tarvitse työpistettä tai läppäriä työntekoon. Vain harrastustoimintaani eli bloggaamiseen on kiva kun on oma paikka omille tavaroille. Uskon makuuhuoneen tasapainon silti säilyvän ja ettei tästä haittaa ole unelle. Kansiot ja tulostin on piilossa vanhassa talonpoikaiskaapissa jolle ei kotona taida muuta paikka juuri nyt löytyä. Enkä välttämättä tahdo laittaa pöytää tai istua nurkassa vaan sen vuoksi on tuossa tv alapuolella.

Työpöytä makuuhuoneessa.

Tämä muutos ei kauheasti maksanut joten sitäkin tyytyväisempi kierrätyssisustaja täällä asuu. 

Saatat Pitää Myös

0 comments