BOSCH: Testivoittaja Unlimited series 8

joulukuuta 10, 2020

 MOikka,

Yhteistyössä Bosch

Karvaton ja pölytön koirakoti? Imurointi helposti ja tehokkaasti?
Sula mahdottomuus, vai onko sittenkään?

Rakastan juuri siivottua puhdasta kotia, kukapa ei. Päivittäinen imurointi on työlästä, kyllä se vain on tehtävä, jos meinaa pitää kodin karvattomana. Pitääkö leikata koira karvattomaksi vai hommata imuri joka imuroi mutta myös imuroi kunnolla.

buzzador bosch unlimited serie 8 johdoton imuri testi siivous koti

BOSCH: Testivoittaja Unlimited series 8

Testivoittaja!  Sain muutama viikko sitten Buzzadorina tämän testiin. Todellakin muutaman viikon käytön jälkeen, voisin sanoa samaa.
Mielettömän helppokäyttöinen, toki aika painava, ei liian, mutta ei ihan kevyt ison akun vuoksi. Liittimet ovat jäykät niin kuin asiaan kuuluu uudessa kodinkoneessa. Koiran karvat ja kaikki pölyt lattialta ja matoista tehokkaasti imevä myös ilman turboa käytettäessä. Helppokäyttöinen, toki pölyt pitää kaataa säiliöstä roskiin ja tämä ei aina mene kuin strömsöössä ja saan imuroida lattian uudelleen.
Päivittäinen imurointi on helppoa. Valmiiksi ladattu imuri telineestä käteen, valitse suulake ja paina kone päälle. Ei häiritseviä johtoja perässä. Jos akku loppuu kesken siivouksen, akun voi ladata nopeasti laturissa.

Toki sinulle helpointa on kun on kaksi akkua, aina toinen ladattuna valmiiksi. Näin siivous innon tullessa, saat koko kodin siivouksen hetkessä valmiiksi.

Monet suodattimet päästävät imurin toisesta päästä pölyhiukkaset takaisin kodin ilmaan. Imurin imuteho pitää olla kunnossa, kuten myös suodatuksen. Tässä laitteessa hygieniasuodatin suodattaa poistoilman ilman vaihtoa.

buzzador bosch unlimited serie 8 johdoton imuri testi siivous koti

Olen parin vuoden ajan käyttänyt Boschin Unlimited monitoimipölyimuria ja täytyy sanoa etten tästä kaverista tahdo luopua. Kunnes sain käteeni uuden Unlimited serie 8 johdottoman monitoimipölyimurin ja laitoin sen ensimmäisen kerran käyntiin. HUhhuh. 

Imurin teho on edeltäjäänsä verrattuna huippua, toki isompi akku antaa enemmän potkua. Tämä laite pääsi kunnon testiin, karvamatolla ja juuttimatolla. Ja ihan huippua katsoa kuinka säiliö täyttyi koirankarvoista ja pölystä, vaikka niitä ei edes näkynyt. Lattiasuulakkeen pyörivä harjas tamppaa kaiken pölyn irti. Eteisen matto ei ole ollut näin puhdas kuin uutena. 

Musta punaisella on todella tyylikäs väri.

buzzador bosch unlimited serie 8 johdoton imuri testi siivous koti


Bosch johdottomat pölypussittomat imurit ovat ihan mielettömän käteviä arjessa. Säiliön tyhjennys on helppoa suoraan roskiin ja telakasta mukaan, jossa latautuu kun ei käytetä. Akku latautuu myös laturissa reilussa 30 minuutissa, kun isompi siivous ja turbolla imurointi kuluttaa akun. Toki edeltäjäänsä tavallisella imurin teho oli sama turbolla. Isompi akku jolloin imuri on hitusen painavampi, mutta mukava kun tehoa löytyy tarvittaessa. Näiden makuun päästyä, en edes harkitse normaalin perästä vedettävän imurin hankkimista tai imuria jossa on pölypussi. Se kun olisi ihan koko ajan täysi.

Kahdella akulla imuroitava aika pitenee niin paljon kun sinulla on tarvetta. Itse olen pärjännyt hyvin arki imuroinnissa akun kestolla. Välillä voin ottaa turbolla pelkän maton tarkemmin.
Pienempi suulake käy sohvan ja nojatuolin imurointiin. Pitkä imupää jolla putsaan helposti jääkaapin ja pakastimen aluset. Sinne kun on muutama lego kadonnut. Säiliöstä saa lelut talteen.

Nopea päivittäinen kodin siivous onnistuu helposti ja nopeasti.

Kahta en vaihda, toinen on Bosch ja toinen...buzzador bosch unlimited serie 8 johdoton imuri testi siivous koti


Kuvassa ei ole seinäkiinnikettä, vaan se on seinässä valmiina lataamaan imurin, seuraavaan kertaan. Pienempi suulako on kätevä myös auton penkkien imurointiin. Laadukas vehje, joka joutuu aika koville meidän käytössä. Kun en jätä imuria käyttämättä, vaan joka päivä sen otan ja imuroin ainakin keittiön lattian.

buzzador bosch unlimited serie 8 johdoton imuri testi siivous koti


ps. Koira kiittää kun ei emäntä uhkaa enää leikata karvattomaksi.

Kun tämän laitteen saa käyttöön, siitä ei vain halua luopua.

Joulusiivous terkuin: Marika


Saatat Pitää Myös

0 comments