JOULUKOTI: Joulukuusi

joulukuuta 17, 2020

 Heissan,

Ensi viikolla on jouluaatto. Sitä ennen on monta työpäivää, myös aattona menen aamulla töihin.
Tänä jouluna ollaan perheen kesken ja tehdään juuri niin kuin halutaan. Ei haittaa koirankarvat vaan koitan minäkin höllätä.
Mutta ei ole eikä tule joulu ilman joulukuusta.
Joka vuosi meillä on ollut aito kuusi, paitsi viime vuonna oli ensimmäisen kerran tekokuusi (se ilmaiseksi saatu) ja voi kuinka rakastuin sen helppouteen. Olisin sen kyllä ehdottomasti pitänyt, mutta oli sen valojen muuntaja kärähtänyt yhtenä päivänä.
Se että kuusen saa pystytettyä jo tarpeeksi ajoissa on yksi joulunodotuksen isoin tunnelman luojana.
Vanhanajan kynttilät led löysin Tokmannilta, vaikka monella olen nähnyt valoketjuja laitettuna kuuseen, halusin jonkun muiston mummolasta tuoda kotiini.

joulu joulukoti joulusisustus joulukuusi bauhaus tekokuusi roosa vaaleanpunainen olohuone sisustusJOULUKOTI: Joulukuusi

Olohuone on kodin keskipiste. Vaikka keittiössä melkein kaikki tapahtumat ja ruokkiminen tapahtuu, On olohuone huoneista se missä oleskellaan. Jouluna kuten muutoinkin vietämme siellä paljon aikaa. Mukavuus on kaikki kaikessa.

joulu joulukoti joulusisustus joulukuusi bauhaus tekokuusi roosa vaaleanpunainen olohuone sisustusJOULUKUUSI ON RAKENNETTU

Sanan varsinaisessa merkityksessä, joulukuusi on nyt rakennettu, Viime viikonloppuna kävin ostamassa tekokuusen bauhausista. Olin todella monesta paikasta katsellut ja melkein hipelöinyt, mutta en mienannut mieleistä hinta-laadultaan löytää. Se etten halua ensi vuonna olla ostamassa uutta, koska se on ihan väärin. Tällaiset tavarat eivät vain voi olla kertakäyttökamaa, vaan näillä pitää löytyä pitkä aika käytössä.
 
Kyllä kuusen koristelu tuo joulumielen vaikka sataisi vettä taivaan täydeltä. Lasten kanssa aseteltiin vanhat koristeet ja väreiksi valikoitui roosan vaaleanpunainen ja sopii minusta myös joulun väriksi. 
 
joulu joulukoti joulusisustus joulukuusi bauhaus tekokuusi roosa vaaleanpunainen olohuone sisustus


JOULUKODIN VÄRINÄ ROOSA

Olohuoneen sohva sai kivan määrän tyynyjä ja väreinä teemaan sopivat, joilla jokainen saa oman mukavan olon aikaiseksi. Katsellaan melkein joka päivä joku jouluelokuva netfliksistä ja nautitaan takkatulesta. Näin saan nautittua mahdollisimman pitkään joulunodotuksesta. 

joulu joulukoti joulusisustus joulukuusi bauhaus tekokuusi roosa vaaleanpunainen olohuone sisustus


Onneksi sain vietyä lapset muutaman kerran luistelemaan, mutta nyt jäät ovat muisto vain. Vettä satoi koko eilisen päivän, mutta aamulla oli pieni valkoinen lumipeite maassa. Eikä pakkanenkaan olisi pahitteeksi että saisi takalla lämmittää, eikä vain tunnelmoida.

joulu joulukoti joulusisustus joulukuusi bauhaus tekokuusi roosa vaaleanpunainen olohuone sisustus takkatuli

joulu joulukoti joulusisustus joulukuusi bauhaus tekokuusi roosa vaaleanpunainen olohuone sisustusMuista myös nauttia tästä joulun odotuksesta ja ota välillä rennosti. Vaikka olisi mitä vielä tekemättä, kyllä se siitä suttaantuu. YRITÄN tässä samalla itselleni tätä hokea.

Terkuin, Marika

Saatat Pitää Myös

0 comments