JOULUKOTI: Makuuhuone

joulukuuta 13, 2020

Heipatirallaa,

Tarkoituksena on tehdä pienimuotoinen joulukoti postaus-sarja jossa käyn läpi tämän hetken kodin jouluista sisustusta.

JOULUKOTI : Makuuhuone

makuuhuone makuuhuoneen sisustus valkoinen tähti joulukoti joulunodotus

Makuuhuoneen sisustus alkoi pimeän kaamoksen poistamiseksi ja siihen auttoi valkoisten tekstiilien lisääminen. Hullua eikö? 

makuuhuone makuuhuoneen sisustus valkoinen tähti joulukoti joulunodotus
Kuka rakastaa joulua? MINÄ!!

Kuitenkin ehkä hiukan vielä eniten joulunodotusta. Pikku hiljaa laitan enemmän joulun tunnelmaa ja koristeita esille ja varsinkin valoja sekä patterilla toimivia kynttilöitä, joilla saan kaamoksen hallintaan ja pimeän ajan selätettyä.
Ajatus tästä lähti 3 euron valkoisista verhoista, jotka kirppikseltä olin kotiuttanut. Tuo pieni valkoinen lumipeite sai aikaiseksi sen ettei pimeä aika tunnu niin pimeältä. Vaikka se yhden yön jälkeen olikin jo kadonnut. 

Yleensä vaaleat ja valkoiset värit laitan kesää kohti kun mennään, valon määrän lisääntyessä. MUTTA tänä vuonna teen ne jo nyt. Makuuhuoneen valkoisuus tuo valoisuutta pimeän vuodenaikaan. Toki valkoinen on myös kylmä väri, sitä hiukan pitää pehmentää erilaisilla tekstiilien tekstuureilla. Valkoinen pellavapetivaatteet ovat myös lämpimän näköistä ja mukavan lämmin käytössä.makuuhuone makuuhuoneen sisustus valkoinen tähti joulukoti joulunodotus


Kirppislöytönä sisustusta

No kuitenkin ostin kirpparilta uudet Housen valkoiset verhot 3 eurolla. Asensin ne makuuhuoneen verhotankoon ja patteritähdet roikkumaan ja muutama koriste pöydälle. Painava kynttilänjalka maksoi 50 senttiä ja kuusi lyhty 3 euroa, johon laitoin patterikynttilän. Halusin työpöydälleni jotain kivaa talvista asetelmaa ja näin edullisesti se onnistui. Aikaisemmin pöydällä olevat viherkasvit kuolivat liialliseen kasteluun ja heitin ne rumat, kuten pystyyn kuolleen peikonlehden pois.

makuuhuone makuuhuoneen sisustus valkoinen tähti joulukoti joulunodotus

Kolmas adventti.  Vapaa viikonloppu tiesi lahjaostoja ja joululeivonnaisia, Näihin tunnelmiin toivotan oikein hyvää sunnuntaita sinulle.

makuuhuone makuuhuoneen sisustus valkoinen tähti joulukoti joulunodotus


LOve, Marika

Saatat Pitää Myös

1 comments