KAAKAOBAARI

tiistaina, joulukuuta 01, 2020

 Heipparallaa,

Olen aina ollut kova juomaan kahvia. Omassa seurassa sekä hyvässä seurassa. Me yleensä myös arkena sekä vapaalla miehen kanssa tauotamme tekemisemme kahvitauoilla. Silti meillä papan kanssa ei taida paljoa ollut kahvikavereita omista lapsista. Joskus 3- vuotias lapsenlapsi kyllä tykkää ottaa hörpyt mummun kahvikupista.

kaakaobaari keittiö herkku kahvi joulunodotus lumiukkosoppa


NO halusin yhdessä vaiheessa kahvikoneen. Että voisin ja olisi kiva juoda ja tulisi tehtyä itselle erilaisia hienoja :D kahveita, latte, espresso ym.. 
Näiden vuosien aikana en ole kovin montaa kahvikapselia koneeseen laittanut, mutta sitäkin enemmän meillä on tehty tällä kaakaota. Aina kun ilman kylmenee kahvikone saa paikan keittiöstä. Cupsolo keittimeen kapseleita kaupasta, tavallinen tazza kaakao sekä tazza minttu on lasten mieleen. Tässä on itsessään maidon vaahdotin, joten kyllä makean juoman saa aikaiseksi.

kaakaobaari keittiö herkku kahvi joulunodotus lumiukkosoppa


Kaakaobaari

Tästä TAAS innostuneena päätin tehdä kaakaobaarin keittiön sivupöydälle. Tämä taso muutenkin kerää kaikkea ihme sälää, joten miksi se ei voisi olla käytössä hyödyllisempi. Toki tähän vaikuttaa lasten kasvaminen teineiksi ja näin osaavat tehdä itse ja antavat herkkujen olla kuten ne olen laittanut.

kaakaobaari keittiö herkku kahvi joulunodotus lumiukkosoppa

Haaveena on tovin jo ollut aamiaiskaappi niin kutsuttu monitoimikaappi. Siellä olisi kahvi, kaakao, tee sekä näiden välineet. Sekä tietysti murojen, puurojen tarvittavat välineet. Sekä joulun lähestyessä piparit sekä glögi saavat paikan sivupöydältä. Sekä kaikki kaakaojuomien karkit. Niitä tarvitaan lisää...
Tähän meidän vanhaan keittiöön ei sellaista saanut. Uskon KUN/JOS lähdemme uusimaan keittiötä, haluan kaiken piiloon ovien taakse. Mutta niin kauan mennään näillä räpästyksillä.

kaakaobaari keittiö herkku kahvi joulunodotus lumiukkosoppa

Kaakaot koneella helposti

Paulig cupsolo keittimellä saa parhaat kaakaot tazza kapseleilla ja mikä parasta kylmän ilman iltoihin.
Tämä kaakaobaari olikin talven ja pimeään iltojen todella mukava idea ja kun vielä ovat yhdessä paikassa ja saa helposti tehtyä lämpimän tai tavallisen kaakao juoman.  En kovin ole glögistä pitänyt, mutta tämän syksyn aikana jo olen pari kupillista sitäkin nauttinut. Jotain uutta eli ei pelkkää kahvia tähän vuodenaikaan. Niin ja kaveriksi niitä pipareita.

kaakaobaari keittiö herkku kahvi joulunodotus lumiukkosoppa greencate

Keittiön pöydät ja tasot ovat paikkoja jotka kerää kaiken maailman sälää ja ylimääräistä. Vaikka päivän päätteksi ja välillä useamminkin yleensä laitetaan astiat sun muut tiskaten, jotta aamulla on kivempi herätä ja keitellä aamukahveita puhtailla pöydillä.

kaakaobaari keittiö herkku kahvi joulunodotus lumiukkosoppa

HOT CHOCOLATE BAR is open.

LOve, Marika


ps. muista ihana Ilonan arvonta, pääsit siihen tästä

ilona anna joulu tulla kirja blogiarvonta


You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Kaakaobaari kuulostaa hyvälle idealle tähän vuoden aikaan.Aamiaiskaappi olisi kyllä meillekin mukava saada. Nyt on menossa remontti vessaan. Saa nähdä mihin se leviää seuraavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä eli remonteilla on se vaara että ne leviää...
   Herkkulakkoa on pidetty pari kk joten jotain kivaa piti saada joulunodotukseen.

   Poista
 2. Oi vitsit, että nyt tekisikin mieli kaakaota <3 Ihana kaakaobaari teillä siellä on ja oikein lisäherkkuineen.
  Ihanaa joulukuun alkua sinulle Marika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos outi ♡ välillä herkkukaakao on vain niin hyvää..

   Poista
 3. Ihana kaakaobaari :) Itse en juo kahvia ollenkaan, mutta joskus vapaapäivän aamuna on ihana nauttia kaakao ihan rauhassa keittiiössä.

  VastaaPoista

★ Kaunis kiitos viestistäsi ★