OLOHUONEEN RUOKAILUTILAAN KEVÄISEMPÄÄ ILMETTÄ

maaliskuuta 27, 2024

Moikkelis moi,

Odotatko kovasti kevättä? Minä niin odotan <3
Meillä on vielä paljon lunta. Eilinen näytti pienen osan tulevasta ja niin olin aurinkoa odottanut. Tänään herättiin lumisateeseen :(

Kevät on silti saanut pieneen otteeseen ja halu sisustaa on ollut kova. Jotain uutta teki niin mieli ja samalla keväisempää ja keveämpää ilmettä. Kauppareissulla mukaan lähti pääsiäiseen keltaiset narsissit.

Ruokailutilan skandinaavinen sisustus.

NO sisustusbuumiin sain kaivattua muutosta kun siskoni laittoi mustat Jyskin Kastrup tuolit myyntiin. Joten minun ei tarvinnut miettiä hetkeäkään. Totuushan on etten todellakaan tarvitse uusia ruokapöydän tuoleja. Mutta halu voitti. Varsinkin se muutoshalu. Olenhan tällainen rymsteeraaja, tavaroiden siirtelijä ja kierrättäjä.
Taidan vielä joku päivä laittaa pyöreän juuttimaton pöydän alle.

Lisäksi löysin ihanan Led valaisimen kirppiskierrokselta ja aika ihanat kahvinruskea kuvioiset sivuverhot. Olen aivan ihmeissäni kuvioista jotka tulevat elämääni. Tykkään niistä nyt kovasti. Oletko huomannut myös keittiön uudet verhot jotka kuvasin instagramiin. :)

Ruokailutila olohuoneessa.

Tämä on nyt joku vaihe mutta antaa olla vain, muutokset eivät ole huonosta ja on kiva huomata että pitääkin jostakin mihin on ollut sellainen karttamisfiilis.

Ruokailutilan keväinen sisustus.

Mielestäni sisustuksen ei tarvitse olla kallis tai sisustaa ei tarvitse kalliisti. Ja koska minä tykkään myös edullisista löydöistä, laitoin tähän näiden hintoja muistiin. Ruokailutilan sisustuksen hinta;

- verhot 4,80€
- Limente light kuura valaisin 25€ (ovh. 150€)
- Ikean docksta pöytä 50€ (ovh. 179€)
- Jysk Kastrup tuolit 40€ ( ovh. 160€)
- ikea billy hylly 0€ ( ovh. 159€)
- puutarjotin 2,50€
- isompi puutarjotin 4€
- musta ruukku 4 €
- Iso peikonlehti 0€
- korkea maalarin puutuoli 8€
- Jysk kukkaruukku ikkunalaudalla 7€
- Ikean iso vihreä kello 10€

Kaapin sisältöä en tähän eritellyt.

Kierrätyskodin ruokailutilan valkoinen pyöreä pöytä ja mustat tuolit.

Yleensä kuvaan vain olohuoneen puolta jossa sohva rajaa tämän ruokailu/kahvittelutilan eri tilaksi. Tämä meidän olohuone on tällainen pitkulaisen muotoinen, joten tilaa jää näin kumpaankin. Isot ikkunat tekevät tästä 70-luvun talosta valoisan vaikka tämä on melko matala.

Olohuoneen sisustus.
Hei ja aika kiva huomata ettei mennyt kuin kolme viherkasvia roskiin talven jäljiltä. Vaihdoin jo kaikkiin uudet kasvualustat ja otin muutamia uusia alkuja. Viikonloppuna vietetään pääsiäistä ja meillä juhlitaan meidän nuorinta, joka täytti 13- vuotta.

Olohuoneen  viherkasvit ikkunalla,

Oikein ihanaa ja rauhallista pääsiäistä.
Lepoa, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa sinulle.

Keltainen narsissi ruukussa.


Saatat Pitää Myös

0 comments