MATTO ISO OSA OLOHUONEEN SISUSTUSTA

maaliskuuta 13, 2024

 Heippa!

En voisi olla tyytyväisempi ensi kosketukseen tähän beigen ruskean paksun villamaton kanssa. Tykkäänhän kovasti beigen ja ruskean sävyistä.
Tämä on aivan mielettömän ihanan tuntuinen paljaiden jalkojen alla ja muhkeat pallot näyttävät vielä aivan ihanalta.

Beige villamatto ja musta pouf nahkarahi.
FLOW BEIGE UUDEN-SEELANNIN VILLAMATTO

Vaikka tämä on vain materiaalia, jota aina pääsääntöisesti ostan käytettynä, kävi minulla tuuri kun voitin tämän maton Instagramin arvonnassa. Vaikka jo siinä laitoin että tämä olisi täydellinen kotiini, en osannut uneksia että sopi kuin nenä päähän.
Beige värinä on haastava jo siinä miltä sen väri näyttää kotona lattiaa vasten ja pakko tunnustaa etten uskonut sen olevan näin täydellinen. 
Hain varastosta mustan pyöreän pöydän, suuren valkoisen tilalle. Musta ja valkoinen yhdistettynä beigen sävyyn on nyt niin mieleeni.

Ikean ektorp beige nojatuoli ja vittsjö musta pyöreä pöytä.

FLOW BEIGE UUDEN-SEELANNIN VILLAMATTO

Vaikka tämä ei ole kaupallinen yhteistyö on pakko hehkuttaa Flying carpetin todella nopeaa toimitusta ja asiakaspalvelua, todellakin suosittelen tutustumaan tiimiin lisää. Kyseessä on kotimainen verkkokauppa, joka on keskittynyt pääosin mattoihin.
FLOW BEIGE UUDEN-SEELANNIN VILLAMATTO on sisustuksessa tai oikeastaan matto kuin matto on isoin osa varsinkin olohuoneen sisustusta. On matto olohuoneessa sohvaryhmän yhdistävä tekijä. Tai eteisessä tai keittiössä käytännöllisyyden pakosta. 

beige ruskea villamatto olohuoneessa.

Matot on kotona melko kovalla käytöllä. Koira, lapset, teinit ja varsinkin me aikuiset,  tehdään sotkua kun elämä on välillä hullun myllyä ja koti on siinä välillä melko kovilla. Tai oikeastaan laiminlyödään oikein urakalla. Aikoinaan kun lapset oli pieniä en ostanut kalliita kauniita mattoja vaan hankin mikä miellytti lompakkoa enemmän kuin sisustus silmää. Toki yksi tärkein elementti silloin oli käyttökokemus ja käytön helppous. Mistä oli helpointa siivota.

Käyttökokemusta villamatosta on kuitenkin jo aikaisemmin ja viime talvena putsasin ne pakkasessa puhtaalla lumella. Robotti-imuri jaksaa imuroida nämä, myös tämän vaikka tämä on jo todella paksu ja näistä saa koiran karvat melko helposti pois. Toki koiran lempi makuualustana tämä ei ole, kuin hetkittäin mikä on hyvä. Ehkä matto on liian lämmin siihen.

Olohuoneen sohva ja sisustus.

ENTÄPÄ MATON KOKO

Mitäs mieltä olet maton koosta? Tämä on 160 cm x 230 cm ja tämän kokoluokan matto on mielestäni paras ja varmasti myydyin standardi koko. Olen kokeillut isompaa mutta maton käyttö on jo huomattavasti haastavampaa. Tämän kokoluokan maton jaksaa kantaa yksin tuulettumaan. Kun taas jos on isompi matto, on se paljon painavampi ja hankalampi käsitellä.

Laitatko maton sohvan jalkojen alle? Itse en laita. Pidän ilmavuudesta ja jos matto on sohvan jalkojen alla tulee melko tunkkainen tunne.
Tekeekö tämä mielestäsi olohuoneen sisustuksesta liian hajanaisen tai irrallisen?
Vaikka matto riittäisi kummankin alle, en tykkää siitä miltä se näyttää. Tai ainakin luulen niin :)
Mutta kaikki ohjeet ja sisustusneuvojat tukee sitä että matto on edes etujalkojen takana. Tämä saa sisustuksen pysymään koossa. Ehkä kokeilen tätä vielä uudestaan.
Valkoinen, beige ja musta sävyllä sisustettu olohuone.

Olohuoneen sisustus.

Tänä päivänä meillä ei ole ihan pieniä lapsia, paitsi lastenlasten käydessä on sisustus muuttunut erilaiseksi minun sisustusmaun mukaiseksi. Joten voin nauttia aivan eri lailla ja panostaa sisustukseen. Vaikka karvainen kaveri sohlaa ja karvoja löytyy ei se siisteys ja sisustus ole koko aikaa pääosassa. Onhan meillä kuitenkin ihan elämä elettävänä. Teinit pitää omista huoneistaan huolta. Sisustaa ja siivoavat, kun siivoavat.
Toivon tämän maton kanssa pitkää tulevaisuutta.

Saatat Pitää Myös

0 comments