A DERMA KAURATUOTTEET

joulukuuta 29, 2022

Yhteistyössä Aderma & OLoapteekki

Olen aikoinaan kertonut ihoni allergioista, sen kosketusherkkyydestä sekä atooppisesta kutiavasta ihosta. Jokainen jolla on yhtään kuivuuteen taipuvainen iho. Tietää kuinka raastavaa on kun meidän suurin elin, eli iho reagoi. Talvella lämmitys kuivattaa sekä pakkanen kiristää. Ihon kutina on mielenterveydellinen ongelma. Kun tämä itselläni aikoinaan puhkesi, ei itkuilta vältytty, iho oli rikki päästä varpaisiin. Itkin iltaisin kun en pystynyt nukkumaan ja tämä vaati parisuhteelta paljon. Hoitona jäätävä määrä kortisonia, sisäisesti sekä ulkoisesti että tämä kierre saatiin poikki.
Tämä päivänä pidän huolen itsestäni enkä halua ikinä enää olla se kapinen koira joka raapi itsensä ja ihon öisin verille. Vihasin tosi paljon itseäni. 

Aderma kauratuotteet ihonhoidossa atoopikolle ja ihokosketusaleergian hoidossa.

AIKAA ITSELLE & IHONHOIDOLLE

Vaikka sisäinen hyvinvointi näkyy päälle, täytyy ihosta pitää huolta myös ulkoisesti. Luonnollisuus ilman lisättyä säilöntäainetta on se jolla vauvan ohutta ihoa pitää hoitaa, sama pätee minuun nykyään. Kovat kortisoni hoidot ovat ohentaneet ihoani entisestään ja näin ollen ärsyyntymiseltä, kutinalta ja punotukselta ei voi välttyä. Tälläkin hetkellä käsien iho on todella kutiava ja punainen. 

Olen huomannut kauran hyvät ominaisuudet vatsalle, mutta nyt näiden A-DERMA tuotteiden kautta pääsin tutustumaan kauran monipuolisiin ominaisuuksiin ulkoisesti ihon hoidossa. Joulun jälkeen on hyvä hetki vain itselle ennen vuoden vaihtumista.

Sain testiin kolme tuotetta. Apteekista myytäviä tuotteita voi pitää turvallisena myös kovin herkkäihoiselle, tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita. 

Ensimmäinen Exomega control spray pullosta kosteutta. Todella tutustumisen arvoinen ja näppärä pullo. Vaatii toki opettelua ettei ympäristö saa suihkuttelusta osaansa. Helpottaa levittämistä. Käsien kutina lieveni melko nopeasti.

Toinen Exomega ALLERCO sarjan uutuus voide, joka sopii varsinkin ohuille kuiville silmäluomille. Pumpulla pysyy pää aina puhtaana. Tätä olen eniten käyttänyt. Pidän voiteen koostumuksesta, imeytyvyydestä sekä tuoksusta. 

Kolmantena Exomega control shower oil, saippuaton ravitseva pesuöljy. Saunan jälkeen tämä on kuin uusi hoitoaine iholle joka on kuiva kuin korppu.

Joulun välipäivät ovat olleet hyvää aikaa vain itselle. Jos haluat lukea enemmän omasta kokemuksestani mistä alussa kerroin lue lisää täältä

Saatat Pitää Myös

0 comments