ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEN VIIKOT 7-8

joulukuuta 04, 2022

 Yhteistyössä Muutos.net

Kaksi kuukautta on nyt takana uusia muutoksia. Muutos- valmennuksella on tarkoitus saavuttaa pysyviä loppuelämän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tila. Kun nyt tämä rouva on ensi vuonna 50- vuotta ja esivaihdevuodet tuntuu vaivaavan on hyvä tarttua uusiin ohjeisiin ja noudattaa niitä. Jotta pärjäisin vaihdevuosien kanssa paremmin pyrin saavuttamaan oikeanlaisen terveellisemmän ruokavalion sekä liikunnan osaksi elämää eikä ole hyväksi stressata ja koska rakastan nukkumista on hyvä pitää sitä yllä.


ARMOLLISESTI RUOKAA & LIIKUNTAA

Se kuinka tärkeää on syödä tiedostaen oikein ja herkutella myös oikein. On todella tärkeässä elementissä liikunta. Kävin aikoinaan joogassa, pidin sen rauhallisuudesta ja venyttelystä, melko usein nukahdin hengitysharjoitusten aikana.  Joten aloittelin verryttelyohjelmilla. Mutta kyllä jo hiukan katsoin noita muitakin, joten saas nähdä.

Bonus luennot ovat loistavia lisätietopaketteja sekä ei unohdeta treeniohjelmia. En olisi muutama kuukausi sitten uskonut että tekisin jonkun treeni ohjelman. Mutta näin pääsi yhtenä päivänä käymään ja ensi kosketus treeniohjelmiin on otettu.
Toki nyt on pakko sanoa ettei mitään tapahdu itsekseen tai ilman tahtotilaa haluta muutosta. Liikunnan aloittaminen pitää vain aloittaa. Pitää muistaa olla armollinen itselle. Koska tässä ei olla enää nuoria on pakko aloitta pienin askelin. Joten koska ja kun olen aloittanut kävelemisen niin aion pitää tätä yllä, pikku hiljaa lisäämällä matkaa. Kuitenkin liikunnan saralla olen myös vasta- aloittelija ja on hyvä aloittaa varovasti ja muistaa kannustaa itseä. Toki saan kannustusta myös kotona.

Nukkuminen sekä mieli. Kun on nyt treenannut pyöräilyä sekä ensimmäisiä treeniohjelmia käyty läpi. Huomaan ettei kroppa ole jumissa sekä mieli on hyvä onnistumisesta sekä varsinkin hyvänolontunteesta. Ihan oikeasti en olisi uskonut vaikka olisin kuinka väsynyt, reilu 20 minuuttia pyöräily niin että syke nousee. Tekee niin hyvää sielulle sekä kropalle. Tämän päälle venyttelyä, jotta pääsee sohvalta myöhemmin ylös ilman haparointia tai hakemalla tukea.

Onhan tässä sama kuin koko muutos valmennuksen läpikäymisessä, pitää pitää yllä säännöllisyyttä.

Onnistumista on kuitenkin jo näkyvissä -2 KG painoa sekä -3 CM vyötäröltä!


Saatat Pitää Myös

0 comments