ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEN VIIKOT 9 & 10

joulukuuta 22, 2022

 Yhteistyössä Muutos.net

Haasteena joulu ja joulunodotus ja kaikki mahdolliset jouluun kuuluvat herkut. :)
Näiden viikkojen aikana on käynyt jos jonkinlaista ajatusta päässäni ja yksi ylitse muiden on tajuta missä menen ja mitä teen. Minun ei ole pakko herkutella kaikilla mahdollisilla herkuilla, vaan pystyn nauttimaan paljon pienemmässä mittakaavassa myös joulun herkuista. Eikä myöskään tarvitse syödä kaikkea. Jäämättä silti mistään paitsi.
Onneksi itselläni ei ole mitään ahmimiseen liittyvää takana. Mutta suuri heikkous makeaan.EI JOULUSTRESSIÄ

Tarkoitus itselläni ei ole kuitenkaan päästä kokonaan makeasta eroon, vaan pyrkiä olemaan vähemmällä. En ole näiden viikkojen aikana ostanut kuin kerran karkkipussin. Ei edes tee mieli. Olen myös vähentänyt pullansyöntiä. Aiemmin meillä oli tapana herkutella pulla kahvilla. Nyt olemme molemmat vähentäneet tätä tapaa. Voimme nauttia kahvin pelkkänä kahvina.
Olenkin huomannut kuinka makean himo on vähentynyt huomattavasti.

Iso muutos oli myös kun kävimme ulkona syömässä joululounaan ja molemmilla oli hyvä olo onnistuneen olotilan jälkeen. Söimme mutta emme ahmineet mahaa täyteen. Tämä läsnä oleminen myös syömisen kanssa on välillä haasteellista tällaiselle hätähousulle. Pyrin silti tietoisesti sitä muuttamaan.
Nautimme molemmat. Keskityimme rauhassa syömiseen. Ihan mahtava onnistumisen tunne.

Joten pyrimme tänä jouluna välttämään joulustressiä tietoisesti ettei lähde niin sanotusti lapasesta ja nauttia joulun ajasta.

Oikein ihanaa joulua !


Saatat Pitää Myös

0 comments