TAPETTI HAAVEITA MAKUUHUONEESEEN

maaliskuuta 29, 2023

Kaupallinen yhteistyö Aveo Tapetit

Kun ensimmäisen kerran tutustuin Aveo.fi verkkosivustoon, päällimmäinen ajatus oli kuinka kauniit nettisivut olivatkaan. Tämän huomaa heti <3 

Jos ikinä koskaan tai milloinkaan olet haaveillut tapetista kotisi seinissä. Suosittelen todellakin tutustumaan Aveo.fi verkkokaupan jättimäiseen yli 7000 tapetin valikoimaan, taitaa muuten olla Suomen suurin valikoima. Tapetteja löytyy ihan jokaiseen makuun ja sisustustyyliin sopivia.

Makuuhuoneen pehmeä sisustus.

Ihastui Rebel Walls upeisiin kuvioihin ja tyyliin tai Sandsbergin ihanan klassikko kukkakuvioihin tai Marimekko korkeaan laatuun ja jokaisen tuntemiin kuvioihin. Boråstapeter jolta löytyy jopa 1900 luvun alun kauniita tapetteja, jotka todellakin kestävät aikaa. Tai Littlephant kivoja tapetteja lastenhuoneeseen. Sandudd löytyy suomalaisten suunnittelijoiden tapetteja sekä tietysti muumi tapetit.

Lipaston päällä tapettimallit.

Valinnanvaikeus iski oikein kunnolla, onneksi verkkokaupasta on helppo tilata A4 kokoisena näytteet tapettimallista ja näin värin näkee omassa kodissa. Tämä auttoi kovasti mietintää ja näin meidän haaveiden makuuhuoneesta on tulossa upea Dahlia huone. Oi kuinka odotankaan tämän saapumista ja paikalleen asettamista ja sitä tunnetta jota makuuhuone minulle nykyään tuo. Nyt on minun aika tehdä omaksi iloksi asioita kun lapset ovat jo melko isoja, voin ammentaa iloa omista valinnoista.

Makuuhuoneen maalattu seinä ja mallitapetti.

Makuuhuonetta tapetoidessa on useita asioita, joita tulisi huomioida. Tapetin pitäisi olla harmoninen ja sen kuvio rauhallinen. Värien tulisi olla rauhalliset ja rentouttavat. Makuuhuoneessa haluat irrottautua arjen stressistä ja palautua ennen huomisen haasteita. ( Aveo Magazine 2022)

MAALATTU SEINÄ KAIPASI LÄMPÖÄ

Makuuhuoneessa on aikoinaan remontissa laitettu jokainen pinta kuntoon, lattia, katto, seinät sekä valot. Kohta 10 vuotta on makuuhuoneen päätyseinä ollut harmaa. Ensin maalasin sen laastilla ja jossain kohtaa vaihdoin sen vanamoon. Mutta nyt on aika karistaa harmaus meiltä.

Makuuhuoneessa on valkoinen laminaatti, tämän saa helposti tilan vaikuttamaan kylmältä ja kolkolta, varsinkin harmaata vasten, jolloin on syytä saada huoneeseen lämpöä tapetilla ja tekstiileillä. Listojen ja kalusteiden valkoinen kaipaa vierelleen jotain väriä. Petaus ja tekstiilit muuttuu ihan vain sen mukaan millainen fiilis minulla on. Murretut sävyt, roosa, valkoinen, beige ja musta pitää sopia. Nämä ovat monet vuodet olleet lempiväreinäni. Välillä makuuhuone on skandinaavisen siisti ja toisinaan boheemin pehmeä. Riippuen omasta mielialasta ja päivästä.

Tapettimallit teipattuna seinään malliksi.
Teippasin tapettimallit seinään että näin värimaailman kunnolla

Todella vaikean teki tämän se että haluan rakastaa  ja ihan oikeasti rakastaa makuuhuoneen tunnelmaa vielä pitkään. Joten päätin maalata ensimmäisenä makuuhuoneen valkoiset seinät. MULPERI eli kahvinruskea sävy on meidän kodin yleisväri. Joten voin sanoa että se sopii moneen värimaailmaan ja tilaan ja tyyliin sekä tulevaa uuteen tapettiin.

Jos etsit maitokahvin sävyä, Mulperi on valintasi. Kaunis, harmaalla murrettu beige, joka luo rauhallisen yleisilmeen kotiin. Todellinen klassikko!

Näin luki esittelytekstissä joten pitää täysin paikkansa. Hauskinta kun monet sanoo että meillä on niin valkoista kun todellisuudessa meillä ei ole mitään valkoista. :) 

Tapettimallit teipattuna seinään.

TAPETTIVALINTA

Tapetiksi valikoitui Boråstapeter DAHLIA TAPETTI 

Kukkatapetti Dahlia on eloisa suurilla daalioilla, salvioilla, unikoilla, kurjenmiekoilla ja kalliokieloilla. Tausta on kuin maalattu liitupinta. Romanttinen tapetti makuuhuoneeseen, keittiöön, lastenhuoneeseen tai olohuoneeseen.

Boråstapeter Studion tapetit valmistetaan mittojen mukaan ja painetaan tilauksesta.


suuri kukkatapettimalli.

Olin aivan ihmeissä itsekin mutta tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä kun näin tämän tapettimallin. Olen aina rakastanut isoja kukkia, hortensia, daaliat, pionit ovat vain niin kauniita ja olen näitä omalle pihalle muutaman jo istuttanut. Nyt on daalioiden vuoro. Vaikka tapetissa on vaalea pohja päätin tehdä makuuhuoneeseen lämpöistä tunnelmaa seinien värillä. En pelkästään tekstiileillä. Ehkäpä ripaus sitä romanttisuuttakin voi täältä pian löytyä <3

Saatat Pitää Myös

0 comments