ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEN VIIKOT 22-23

maaliskuuta 19, 2023

 Yhteistyössä Muutos.net

Muutosvalmennusta on takana jo useampi viikko. Viikko viikolta olen sisäistänyt uusia pysyviä ja itselleni sekä perheelleni hyviä vaihtoehtoja. Isoin muutos on tapahtunut sisälläni, minussa itsessäni. Ei niinkään ulkonäöllisesti, vaikka kyllä siinäkin on positiivista kehitystä tapahtunut. Vaikka vuodenalku on ollut haastavaa ihan jo siinä että on tullut joka kuukausi isoja menoja. Olen pystynyt pitämään pahan stressin poissa ja pystynyt selvittämään ja selviämään ilman että annan asioiden nujertaa itseäni. Entinen minä olisi jäänyt vatvomaan asiaa ja näin ollen kun mantra vetää negatiivinen oma fiilis koko ajan vain syvemmälle ja syvemmälle. Tämän muutoksen on saanut aikaan uusi ruokailutapa, uudet ruokatottumukset, tarpeellinen määrä unta yhdessä liikunnan kanssa.

VALINNAT, niitä teemme joka päivä, isoja ja monia pieniä. Valinnat vaikuttavat kaikkeen varsinkin itseemme, miten ja mitä kohtaamme ja miten sen teemme. Toki on asioita joihin emme voi vaikuttaa, mutta jos olet suurin piirtein sinut itsesi kanssa uskon että sillä on suuri vaikutus kuinka otat vastaan asiat joita koet ja myös päihität ne.
Onhan elämämme täynnä valintoja. Osa on niitä parempia ja hyväksi itsellemme ja osa on niitä jotka ajavat meitä kumoon.

tulppaanikimppu kuvattuna ylhäältä päin.

ELÄMÄ ON VALINTOJA

Näinhän se on. Koko elämämme koostuu valinnoista, hyvistä sekä huonoista. Isoista sekä monesta pienestä.  Nämä valinnat ovat tehneet meistä omanlaiset. Asiat jotka tiedät itsellesi hyväksi, usein myös on niin. Valintoja jotka ohjaa kohti uutta parempaa ja stressittömämpää elämää on jo melko pitkällä. Tiedän mitä minun pitää tehdä ja kuinka teen jatkossa parempia valintoja.
Nyt vain haluan nauttia tästä kevyemmästä olosta, jonka olen saavuttanut näiden viikkojen aikana. Nukun hyvin, liikun, syön hyvää ja hyvännäköistä ruokaa, rentoudun ja olen myös huomannut olevani leppoisampi.

Niin kun teemme valintoja oman kodin sisustukseen ja sen värimaailmaan. Tehnyt siitä sellaisen josta pidän. Valitsin ITSENI yhdeksi kohteeksi ja päätin rakastaa ja arvostaa sitä ehdoitta. Pyrin pitämään itsestäni enemmän ja huomioimaan sitä enemmän. Onni ja hyvinvointi alkaa kuitenkin itsestä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on kooste monesta asiasta. Kun pohja on kunnossa niin silloin yhden osa-alueen heiluminen ei vaarannu pienistä.

Elämä on valintoja ja onneksi menestyminen mitataan muussakin kuin rahassa. Teet minkälaisia valintoja tahansa, on se sun ihan oma polku jolla kuljet. Pääasia että sinä itse päätät. Kuitenkin on hyvä muistaa jos ei jostain luovu, ei saa mitään uutta tilalle. Tämä on ollut hyvä keino myös kodin sisustuksen tai pintaremonttia miettiessä. Jostain pitää kynsin hampain kiinni. Mutta kun siitä luopuu tilalle tulee uusi ja parempi. Käytän usein miettiessäni kotia esimerkkinä. Kun koti on siisti ja turhat roinat on poissa saa aivot kaipaamaansa järjestystä. 

VALITSE ITSE MITEN ELÄT!

Saatat Pitää Myös

0 comments