ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEN VIIKOT 1& 2

lokakuuta 23, 2022

Yhteistyössä muutos.net

NO niin aloittelin pari viikkoa sitten, tarkalleen 3.10.2022 tämän elämäntapamuutos muutoksen muutos- valmennuksessa. Asioiden läpikäyminen ja uuden oppinen tuottaa välillä hankaluutta ja varsinkin löytää aikaa muutokselle. Kun nyt olen saanut tämän voitettua on vain otettava ja mietittävä uusien haasteiden läpikäyminen jotta voisin onnistua.

Paljon tuli viestejä, aamut maanantaista - perjantaihin. Esittelyvideo ja luento päivittäin. Luento on tekstinä sekä lukuversiona. Pitkät työpäivät ja illat perheen kanssa, ruoan valmistus, siivoukset, pyykit eli kaikki kotityöt, veivät vapaa-aikaani melko tehokkaasti. Sain apuja pyytäessä, silti keskittymiskyky oli koetuksella.

Kunnes löysin tavan eli pyysin syntymäpäivälahjaksi nappikuulokkeet ja laitan nykyään lukuluennon pyörimään korvaan samalla kun teen kotitöitä. Tämä oma aika ei tuntunut tällöin menevän hukkaan.

Lukulento on helppo kuunnella korvanapeilla, kotiaskareita tehdessä.Vanhenin paripäivää sitten. 49- vuotta. Toki olen 4 lapsenlapsen mummu ja 5 lapsen äiti. Joten onkohan tämä haaste enemmän kevyempi ja antoisampi elämä 50- vuotiaana. Siltä minusta juuri nyt tuntuu. Omista tavoista uusien pysyvien hyvien tapojen opetteluun.

Itsestä huolehtiminen on kokonaisvaltaista. Opin uusia asioita kuten janonälkä mutta kiukkunälkä ei ole mikään uusi asia. Sen ovat monet lähipiiristä saaneet huomata. Opettelin pitämään ajoista kiinni, syömisten välissä, jolloin ei kiusaukselle ole tilaa, ainakaan niin helposti. Kävelemistä harrastan silloin tällöin, yritän ainakin 4 kertaa viikossa käydä lenkillä. Juon paljon työpäivinä ja kotona juomiseen pitää löytyä uusi juttu. Olisiko oma pullo? kyllä hankinnassa.

Oma juomapullo käyttöön myös kotona.

Raudanpuuteanemia (Ferritiini )johon olen nyt kolmisen viikkoa syönyt lisä rautaa, uutta rautalisää MALTOFERia joka on pysynyt sisällä ja maistuukin melko hyvältä ja olen huomannut tässä jo muutoksen. Pää pysyy kirkkaampana ja ajatus selvempänä
Hankin uudet kunnon lenkkarit ja lenkkeily ja työpäivät on kevyempiä.
Paino on vielä sama, muutosta ei ole vielä. Näin alkuun ei ole tarkoitus tehdä vielä suuria muutoksia, vaan saada ymmärtämään perusasioita ja ajattelemaan miksi. Odotan innolla uusia reseptejä joita aivan varmasti tulen tekemään. Perhe on hyvä laittaa koekaniineiksi. Tiedä vaikka tykkäisivät :)

Pienin askelin eteenpäin.

Saatat Pitää Myös

2 comments