VIHERKASVIT SISUSTUKSESSA

syyskuuta 02, 2022

Hei,

Kesä alkaa olemaan pikku hiljaa taakse jäänyttä elämää. Lomalta jäi käteen paljon sarjoja, rentoa olemista, nukkumista, aurinkoisia kuumia päiviä kuin myös vähän remontin etenemistä. Vaikka remontti on kesken kaikki toiminnot toimii, voi hetkeksi hengähtää. Tiedän tämän olevan vaarallista jo ihan sen vuoksi että sitä tottuu keskeneräisyyteen jota alkaa pitää normaalitilana. Onneksi olen aika lailla se joka jossain kohtaa haluaa jatkaa remontin tekoa eteenpäin. Kuten olen moneen otteeseen kertonut 70- luvun talossa vain aina kohdataan ongelmia. Joten ne ratkaistaan omalla ajalla omaan tahtiin.

viherkasvit kauniisti vittsjö mustassa hyllyssä ruokapöydän takana.


Nyt kun pihalla alkaa olemaan kauniin syksyistä, mutta on aika siirtyä katsastamaan mitä sisälle ja viherkasveille kuuluu.
Kirjoittelin 7 kuukautta sitten aloittelijan viherbuumista ja olen melko tyytyväinen etten ole kuin muutaman onnistunut tappamaan. Monta on kasvanut kohisten ja muutaman uuden olen ostanut kirpparilta.

Meidän olohuoneessa on suuret ikkunat, joissa on verhot sekä sälekaihtimet sisällä sekä takka että ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumpulla jouduimme kuumimpina päivinä viilentämään kotia, että koira pärjäsi ja tämä kostautui kukille. Kuten kohta alkaa lämmityskausi joka taas on tukalaa kukille. Ostin lisäksi ultraääni-ilmankostuttimen, koska meillä on melko kuiva ilma. Talvella aioin kyllä kuivattaa lakanapyykin sisällä jotta saamme hiukan enemmän ilmakosteutta. 

olohuoneessa oleva ruokailutila ja takana hyllyssä paljon viherkasveja.

Syksyn saapuminen alkaa pikkuisen näkyä myös muuten sisustuksessa. Musta lisääntyy sekä kynttilöitä ja tuikkuja alan laitella lisää. Ostin Marimekon Kivet tyynyliinat mustana sohvalle sekä pienet kivet viltin myös beigenä mustan kaveriksi. 
Mustia Orthexin ruukkuja hain että saan samanlaisia useamman, valkoisia olin ostanut aiemmin. Kuten eripariset tuolit tuovat nämä sisustukseen särmää ettei ole liian samaa ja samanlaisia.

musta metallihylly jossa mustissa ja valkoisissa ruukuissa huonekasveja.

Nyt kun sähkönhinta on pinnalla. Laitoin muutaman valon kukille. Muuten saavat kyllä pärjätä ilman. Tämä on vain näin pakko toimia. Vaikka meillä on sopimus alla en lähde tuhlailemaan vaan yritän omalla käytöksellä myös vähentää turhaa sähkönkulutusta. Laitan vaikka sen TV kiinni jos en sitä katso.

Saatat Pitää Myös

1 comments