UUSI POTKU SYKSYÄ KOHTI

elokuuta 28, 2022

Moikka,

Siitä on tasan kuukausi aikaa kun viimeksi avasin läppärini. Tänä aamuna pyyhin pölyt sen päältä, otin sen kainaloon ja menin terassille ja ajattelin onneksi arki alkaa pian. Samaa on kokenut kamerani, onhan kännykkä aina saatavilla. Nyt vain on otettava uusi suunta tulevaan. Olen niin retuperälle jättänyt kaiken, tehnyt mitä huvittaa ja paljon jättänyt tekemättä ihan vaan kiinnostuksen tai laiskuuden puutteessa. Nyt syksyä kohti mentäessä on parasta ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä tekemättömiä asioita yksi kerrallaan pois jaloista. Joten minulla ei ole ollut mitään kerrottavaa tai kuvattavaa myöskään tänne.

sängynpääty sisustus taulut joissa intiaani tyttö ja tunnelmavalot.


Kun me maaliskuussa aloitettiin suunnittelemaan ja purkamaan alkuperäistä seinää ennen keittiön lattiaremonttia, oli talvi vielä päällä oikein urakalla. Huhtikuussa aloitettiin ja tehtiin monta pitkää rankkaa päivää. Monta ongelmaa jouduttiin pähkäilemään ja ratkaisemaa, kuten arvata saattaa niitä muutama oli tällaisessa 70-luvun talossa. Taisi olla toukokuuta kun olimme saaneet eteisen ja osan keittiön lattiaa ratkaistua ja valmiiksi.


Kesäkuussa tehtiin keittiön seiniä, monta kipsilevyä, tasoitetta, hiontaa ja maalia pintaa moneen kertaan. Lopuksi vanhan kylmiön purku, seinien teko ja lattian tasoitus ennen uutta lattiaa. Heinäkuu meni melko lailla pihalla ja kesälomalla. Piha ja puutarhapuuhaa kun aina riittää ja toki voi kahvitella rauhassa vaikka kuinka monta kertaa päivässä. Lopuksi oltiin lomalla ja vain oltiin, kierrettiin kirppareita ja nautittiin olosta, katsoin monta sarjaa ja elokuvaa ja syötiin hyvin toki paljon ulkona. Lomailua jatkettiin myös elokuussa. Mutta nyt tämä saamattomuus tai laiskuus itselläni alkaa riittämään.

iso intiaanitaulu jossa tyttö koristeineen.


Mutta onhan se vain niin että kesällä ei viitsi käyttää aikaa siivoamiseen, muuta kuin sen mikä on pakollista. Kesällä jää kaikki ylimääräinen tekeminen vähälle, ei sisusteta! syksy on sitä varten ja ei oikein voi suurempia remonttihommia tehdä kuumuuden vuoksi. Vai olikohan nämä kaikki vain tekosyitä :D

Saavuta jotain suurenmoista

Elokuussa tuli 5-vuotta siitä kun lopetettiin tupakanpoltto. Yhdessä me molemmat. Kun meidän historia yltää vuoteen 1990 ollaan aika paljon koettu ja nähty yhdessä. Tästä jäi käteen parempi elämä lihavampana. Makuaisti kun on aivan toista luokkaa ja kaikki vaan maistuu niin hyvältä. Joten seuraava etappi on terveellisempi elämä laihempana. 

Melko pitkä aika jo, toki aika vaan tuntuu katoavan johonkin. Sen vuoksi myös kesä vain meni menojaan ja en tehnyt niitä remonttihommia joita olin päättänyt tehdä.  Johtuuko myös siitä että mitä enemmän ikää tulee sitä tärkeämpää on ladata omia akkuja. Tehdä asioita joista nauttii ja kyllä ne remonttihommat siitä sitten etenee.

Näin kirjoitin viimevuonna joten melko samoilla meiningeillä on menty.
Venetsialaisviikonloppu. Elokuun viimeinen viikonloppu. Kesä vaihtuu virallisesti syksyksi. Syyskuu alkaa eli alkusyksy. Toivottavasti saamme vielä kivoja kelejä. En tarvitse helteitä vaan nättejä kuivia päiviä. Jotenkin tarvitsen uuden aloituksen että pääsen tähän kaikkeen mukaan. 

Saatat Pitää Myös

2 comments