SYKSYÄ OLOHUONEEN SISUSTUKSEEN

syyskuuta 25, 2022

Kesän jälkeen on aika katsastaa miltä kotona näyttää. Pikku hiljaa alkaa syksy näkyä sisustuksessa ja uutta sekä muutosta haetaan. Itse siivoan koko kodin nurkkia myöten ja käyn läpi kaikki. Pidän siitä millainen tunne minulle tulee kun kaikki on järjestyksessä ja käyty läpi. 
Iso osa tuota tavaroiden läpikäymistä on myös katsoa ne mitkä lähtevät kierrätykseen ja myös viedä ne. Melko helpottava tunne. Valitettavasti muutama viherkasvikin päätyi roskiin, olin ne jälleen tappanut.


Sisustus hakee muutosta ja kuinka mahtavaa kun sen löytää ostamatta uutta. Ihan omista varastoista. Toki minulla on säilössä mattoja ja huonekaluja, joilla  muutan fiiliksen sen mukaan. Pitkän lämpimän ajan jälkeen alkaa yöt viilentyä ja  huomaan hakemani lämpöä, paksumpia pehmeämpiä mattoja. Suurin muutos saa aikaiseksi pelkästään mattoja vaihtamalla. Meillä on monia juuttimattoja jotka ovat olleet hyviä koiran kanssa ja sopivat kesäiseen keveämpään sisustukseen. 

viherkasvi pöydällä ja mustavalkoinen villamatto.

Mielestäni on mahtavaa kun vuodenajat näkyy sisutuksessa niin sisällä kuin terassilla. Pidän pehmeästä tunnelmasta ja kukapa ei tykkäisi himmata ja nauttia hetkistä ja rauhallisuudesta. Nyt saa luvan kanssa ottaa rennommin.

olohuoneen sisustus sohva ja viherkasvit roikkumassa ikkunassa ja takana ruokapöytä.


Sisustus kesän jälkeen

Kaikki rottinki ja juutti tavarat saivat väistyä ja päätyivät varastoon ja tilalle saapui paksummat ja pehmeämmät tekstiilit. Se että sisustan vuodenaikojen mukaan tekee hyvää myös omalle pääkopalle. Tulee siivottua paremmin ja osa tavaroista päätyi kierrätykseen. mikä on aivan loistavaa. Toki kiertelen mielelläni kirppareilla ja katsastan jospa jotain uutta löytyisi. Toki olen muuttanut ajatusta etten osta kaikkea mitä löydän vain harkiten, koska muutoin meillä alkaa tavaraa olla ihan liikaa.

ruokapöytä iso ruskea ja mustat kynttilänjalat sekä musta hylly jossa viherkasveja.

Toiseksi jokaisessa vuodenajassa on asioita joista pidän ja joista haluan nauttia. Jos en siivoaisi kesää pois, mieli ei muuttuisi mukana. Tällöin en pääsisi syksy moodiin ollenkaan. Kuten tänä aamuna herätessä mielessä oli että nyt on tehtävä iso kranssi. Joten syksy on saapunut. Virallisesti syyspäiväntasaus oli muutama päivä sitten, joten myös virallisesti kesä on ohi ja se on syksy.

Vaikka en uusi koko sisustusta tai edes suurintaosaa. Melko pienillä muutoksilla on itselle iso merkitys.  Olen nauttinut monet vuodet samoista tekstiileistä, kun käytän niitä vain tiettyinä aikoina. Tällöin en heti niihin kyllästy. Eivätkä näytä siltä että on liikaa käytetty.

ruskea iso ruokapöytä ja viherkasvit hyllyssä sen takana.

Kierrättäen kaunis sisustus

Kuten te kaikki jotka minua seuraatte tiedätte kuinka pidän kirppareista. On aivan huikeaa kun löytää jotain miellyttävää. Nyt olen uusinut paljon vaatevarastoa ja se on paljon se. Sieltä löydän parhaimmat sisustuksen kierrättämällä edullisesti. Suurin syy miten tämä onnistuu on se etten sisusta trendien mukaan. Pidän tietyistä trendeistä kukapa ei mutta kyllä mustat kynttilänjalat sopivat joka syksy sisustukseen. Nämä ovat siis jo monta vuotta vanhoja kirppislöytöjä. 

ruokapöydän päällä mustat kynttilänjalat ja roikkuvat mustat lamput.
Annon Jalpakka kääntövillamatto on jo muutaman vuoden vanha kirppislöytö 50€ ja edelleen pidän sen tekstuurista ja kuviosta vielä enemmän. Annon musta valkoiset tyynynpäälliset ovat myös ollut vuosia meillä ja nyt löysin kolmannen samanlaisen 2€ hintaan.


sohvalla marimekon viltti ja kasa tyynyjä.

Sisustuksesta löytyy myös ajatonta Marimekkoa johon olen nyt vallan hurahtanut. Näihin palloihin. Sohvan viltit ovat uutena ostetut. Mustat isot kivet tyynynpäällisistä maksoin käytettynä 20€. 

Saatat Pitää Myös

1 comments