YLI 700 POSTAUSTA & 8 VUOTTA

syyskuuta 15, 2022

 HELLOU,

Huomasin tuon luvun bloggerin tilastossa ja kyllä yli 720 postausta myöhemmin ollaan tässä. Aika pitkä aika on tullut kuljettua ja paljon koettua. Tämä on todella hyvä harrastus, tekee hyvää aivotoiminnalle ja toisinaan rentouttava ja  omaa aikaa antava. Toki välillä on iskenyt ramppikuume ja olen pitänyt tovin taukoa. Pääsääntöisesti kyllä muutaman kerran viikossa julkaissut juttuja. Nykyään vähemmän. Toki valitettavasti tämä korona vuodet vain välillä syö miestä. Välillä elämä vain vie ja silloin kirjoittaminen oli ne sitten kivoista tai murheellisista jutuista jää oikean elämän jalkoihin. 

keittiön mulperin värinen seinä, vanhat tuoli, pyöreä pöytä sekä suuri juliste.
 

Välillä kirjoitan kevyistä asioista joita ei tarvitse ajatella, vaan niin että kauniista kuvista on vain iloa. Ainakin itselle, toivon toki että teille lukijoille myös. 
Toisinaan aukaisen arkkua ja kirjoitan elämän mutkikkaasta puolesta, itsestäni. Riidat ja erimielisyydet ne kuuluu jokaisen elämää, niistä en kirjoita sen enempää, vaikka ovat osa elämän kulkua. Mutta ne eivät saa vielä iloa ja pohjaa muulta elämältä, tai siinä ei ole enää mitään järkeä.

pöydällä pressopannussa kahvia ja led kynttilät.

HARRASTUKSENA BOGGAAMINEN

Aloitin bloggaamisen vuonna 2014 elokuussa. Melko nopeasti laskiessa siitä tuli juuri 8- vuotta. Melko pitkä aika ja melkoinen muutosten matka. Sitä ennen olin tovin miettinyt mihin käyttäisin oman ajan ja innostukseni. Saisinko pienen jalan siivun tekemällä Marjakuja blogin? Osaisinko kirjoittaa tai kuvata? entä kun en kuulu bloggaajan standardiin? Lukeeko kukaan minun kirjoittamia ja kuvaamia juttuja?
Tilastojen mukaan kyllä lukee. Oma innostukseni kirppislöydöistä tai muista päähänpistoista saa aina yhtä iloiseksi ja matka vain jatkuu. Maksoin tästä Marimekon räsymatto verhokapasta kokonaiset 5 euroa :)

keittiön pyöreä pöytä ja vanhat ruskeat tuolit.


Jo blogin alku metreistä alkaen oli kirppistely suurimmassa osassa aloittaessani kirjoittamaan ja kuvaamaan. Mietin jo silloin kuinka edullisesti voi sisustaa ja tämä kuuluu kaikille joita sisustus vähänkään kiinnostaa. Se ei tarvitse isoa tukkoa rahaa, vaikka ei siitä haittaa ole. Se ei tarvitse sisustussuunnittelijan tutkintoa, vaan sen voi tehdä omien resurssien mukaan ja niillä aineilla joista itse pitää. Vaikka joku muu tekisi sen toisin, se ei tarkoita että se olisi ainut oikea tapa. Sisustus voi olla elämätapa. 

Kierrätettynä kirpputoreilta löytyy kotiin kivoja edullisiakin juttuja. Sekä tavaroiden pyörittäminen on kivaa ja ilmaista sisustamista.
Onhan oma koti asia jossa jokainen voi elää omanlaista elämää. Lisäksi kun ostaa edullisesti voi ne myös kierrättää itse helpommin, kun ei ajattele niihin laittamia euroja liikaa.
On muuten melko hyvä tapa putsata päätä kun laittaa tavaraa isolla kädellä eteenpäin.
pressopannnussa kahvia pöydällä.

Remontit ovat myös olleet aina mukana. Ollaan koko aika mitä ollaan asuttu tässä talossa tehty aika ajoin remonttia. Taitaa vain olla niin että kun eletään samassa mitä remontoidaan jää aina jotain kesken tai jopa vaatii uutta ehostusta. Toisaalta onhan elämäkin koko ajan muutoksessa elämistä, sama koskee myös kotia. Lasten kasvamiset, koulut ja työt ja perhe-elämä on ne jotka on tärkeimmät. Ei se onko makuuhuoneessa jalkalistoja vai ei.
Toisaalta kyllä ne vaan voisi valmiiksi tehdä. Pitääkin muistutella tuota toista samassa taloudessa asujaa...

VUOSIA MYÖHEMMIN

Parasta on kuitenkin kun vuosia myöhemmin on helppo selata ja katsoa mitä on tehty ja mikä on muuttunut. Kaikki löytyy päiväkirjamaisesti blogista. 
Oma tyyli ja kodin sisustus on se mikä on vanhemmiten muuttunut eniten. Kodin sisustus on muuttunut kun lapset kasvaa ja antaa äidille omaa aikaa omiin juttuihin. Omat mielenkiinnon kohteet muuttuvat koska täytyy olla uusia innostuksen kohteita, itselläni on nyt viherkasvit ja Marimekko kodin tuotteet kasvava innostuksen kohde.

led kynttilät ja heinät maljakossa pöydän päällä.

ISO KIITOS YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

Mutta isoin kiitos kaikille blogiyhteistyö kumppaneille joiden kanssa olen saanut tehdä onnistuneita yhteistyökuvioita, niin isoja kuin pienempiä. Osa remontin vaiheista ei olisi toteutunut näin loistavasti ilman. Vanhassa talossa kun asutaan on remontti aina läsnä. Ei pelkästään pintaa, tapettia tai maalia vaan rakenteellisia asioita. Toki maali ja tapetti on viihtyvyyden kanssa isoimmassa osassa. Kuten huomaat keittiön kuvasta en ole osannut päättää mitä seinälle laitan. Niin kauan tämä on ilman tapettia, jos sitä ikinä siihen tuleekaan.

Toki vuosia on mennyt opetellessa kuvaamaan tai kirjoittamaan oikein, helppolukuista tekstiä ja kuvista jotka ovat onnistuneet tai edes hiukan (itse) tykkäisi. 
Vaikka en kuulu social influenssereihin, vaan blogini kuuluu sisustusblogeihin on tämä enemmän lifestyleä, sitä oikeaa elämää.

Kuten Tulihan nyt elokuussa 5- vuotta ilman tupakkaa, minulla ja miehellä. Jihuu!

Joten kiitän kauniisti sinua kun olet matkassa mukanani ja monia juttuja lisää.


Saatat Pitää Myös

1 comments