ARKI MAKSAA LASKUT ENTÄ MUUT

maaliskuuta 04, 2022

Moikka,

kaupallinen yhteistyö osakesijoittaja.fi

Kevät ja aurinko. Kuinka mahtavaa olisi laittaa koti uuteen uskoon. Ostaa uusi sohva ja päivittää kaikki tekstiilit. Remontoida ja kunnolla pöllyttää koti uuteen uskoon. Eikö kuulostaisikin kivalta?
No aikuisten oikeasti EI. Itse en pystyisi tekemään isoja siirtoja ilman suunnitelmallisuutta. Käyn tarpeen läpi ja suunnittelen eli harkitsemme yhdessä isommat hankinnat monelta kantilta ennen niiden täytäntöönpanoa.ARKI MAKSAA LASKUT & TANKKAA AUTOT & TÄYTTÄÄ KAAPIT

Arki on se aika jota elämme suurimman osan ajasta. Arki täyttyy työstä ja siihen yhdistetään lapset ja koko muu elämä. Arki täytyy tasaisista viikoista. Kerran kuukaudessa maksetaan laskut, 2x kuukaudessa tankataan autoihin tankit täyteen ja käydään ruokakauppa ostoksilla. Todellakin olemme huomanneet suuren säästön siinä kun käymme vain 2x kuukaudessa isolla kaupalla. Näin saamme talouden pysymään hallinnassa. Koitamme hiukan pitää jemmassa rahaa, se tuo taloudellista turvaa. Kuitenkin niin että henkinen taakka on mahdollisimman pieni ja asiat hoidossa.

Tällä hetkellä asuminen ja talon remontit vie likimain kaiken ylimääräisen. Toki yritän olla tarkan markan Marika aina välillä. Hankinnat on syytä harkita ja kierrättäminen on parasta. Silti aina tarve ei tarvitse olla harkittu. Vaan parasta on kirpputorilta tehdyt löydöt, joilla voi piristää omaa kotia. Nämä ovat kuitenkin jokaisen omia asioita kuinka asiansa haluaa hoitaa. Tämä on ollut meille toimiva ratkaisu.

Olen harrastanut bloggaamista jo vuodesta 2014. Tämä on ollut kaiken kaikkiaan mahtavan haasteellinen matka. Olen oppinut ja saanut paljon. Näillä pienillä lisätienesteillä joita saan pienyrittäjänä tehdessäni kaupallisia yhteistöitä, voimme hankkia tarpeellista tai säästää isompaan hankintaan.SIJOITTAMALLA VIRTUAALIVALUUTTAAN

Sijoittamalla saisi ehkä parhaiten taloudellisen riippumattomuuden ja turvan. En tiedä koska en ole koskaan sijoittanut ehkä sijoitussäästänyt. Vielä meillä on kaksi teiniä talossa, mutta luulen kun ovat omillaan, voisin harkita.

Mutta sijoittamistakin on montaa laatua, yksi niistä on kryptovaluutta
Mitä kryptovaluutta sitten on. Kryptovaluutta on kryptografiaan eli salauskirjoitustekniikkaan perustuva digitaalisessa muodossa oleva valuutta. Luulen että olet kuullut tai lukenut Bitconeista jostain, se on yksi kryptovaluutta. 
Jos sinulta löytyy mielenkiintoa ja halua lukea lisää kannattaa tutustua huolella kryptoaapiseen osakesijoittajan sivulta. 


Saatat Pitää Myös

0 comments