LAINOJEN YHDISTÄMINEN

marraskuuta 04, 2021

 MOikka,

Kaupallinen yhteistyö vertaalainaa.fi

Elämässä tulee hetkiä kun tarvitaan rahaa. Tämä on melko vääjäämätöntä, ellei satu omistamaan arkullista kolikoita. Toki moni järkevästi raha asiansa hoitava pitää pientä vararahaa yllättävien tarpeiden ja menojen varalta. Näin ei vain useinkaan ole.
Lisäksi on näitä kun ostaa luotolla saadaan edullisemmalla hinnalla. Kuten meillä kävi pesukonetornia ostettaessa. Ei ollut mitään järkeä maksaa siitä että maksetaan heti käteisellä. Luotolla myyjä pystyi antamaan suuremman edun heti.


Luotolla ja lainarahalla tulee ostettu pienempiä ostoksia, ei niiden aina tarvitse olla isoja summia. Mitä jos tilin kate näyttää melko tyhjältä tai hyvä tarjous on mieletön, on silloin tehtävä velkaa. Lainaa saa melko helposti nykyään kunnes huomaa maksavansa monta pientä laskua. Pienistä puroista kasvaa suurempi joki, vai miten se sanonta menikään.

Kummasti raha on se joka kuluu nopeammin kuin säästyy..

LAINOJEN YHDISTÄMINEN KANNATTAA

Kun tutkailet ja/ tai tuskailet joka kuukausittaisten laskujen maksamisesta. Huomaat onko sinulle kertynyt monia pienempiä lainoja/ maksuja maksettavaksi. Tällöin on syytä miettiä pienten lainojen yhdistämistä yhdeksi pankkilainaksi, samalla voit saada ison säästön kuluissa. Yksi ison on yhden laskun maksaminen monen sijaan ja näin pystyt helpommin suunnittelemaan menosi ja kulusi kuukausittain ja laskujen maksaminen helpottuu. Lainojen yhdistäminen yhdeksi pankkilainaksi tuo sinulle säästöä sekä selkeyttä kuukausittaisiin menoihin. Näin pystyt helpommin suunnittelemaan tulevaisuuttasi.
Näin ihan peruskoulun matikalla laskettuna sinun on jatkossa helpompi tarttua yllättäviin ja toki niihin harkittuihin menoihin.

Toki hakiessa kannattaa miettiä sopivaa maksusummaa, tarpeeksi pitkää maksuaikaa näin ollen kuukausimaksusi ei heitä sinua ahdinkoon, vaan voit jopa helpottaa tilannettasi. Yhdistämällä pienet lainasi tämä on mahdollista.

LAINOJEN VERTAAMINEN

Lainapalvelut tarjoavat ilmaisia lainavertailuja, kuten vertaalainaa.fi. Näihin on syytä tutustua. Ensinnäkin ilmainen kotimainen palvelu, jota käyttämällä voit säästää rahaa. Samalla saat monen pankin lainatarjouksen ja voit valita niistä itsellesi parhaimman. Sinulle sopivan lainan. Lainan alkupääoma ja lainarahan suuruus on usein sama, mutta nimelliskorko ja  todelliset vuosikorot ja maksuaika voivatkin erota melko paljon toisistaan. Näihin sinun on hyvä tutustua kunnolla. Monesti pienissä lainoissa voi lainan todelliset vuosikorot olla melko suuria, ennen näitä ei laki säädellyt, siitä syystä varsinkin jos et ole kilpailuttanut lainojasi koskaan.
Netissä kaikki hoituu helposti ja nopeasti. Ei enää jonottelua pankkivirkailijan puheille lakki kourassa, vaan reilusti tunnistautuneena omalta kotisohvalta.

Mielestäni ilmaiseksi saatu etu, ei voi olla huono etu.

Saatat Pitää Myös

0 comments