JOULUSESONKI + SPESIAALI ALEKOODI JUURI SINULLE

marraskuuta 25, 2021

Heissan,
Yhteistyössä Poster Store

Olen tehnyt Poster Storen kanssa muutamaan otteeseen yhteistyötä joten otin tämän uuden ilolla vastaan. Tyylikkäät ja laadukkaat erikokoiset julisteet sekä niihin sopivat vaihtokehykset sopivat erilaisiin sisustustyyliin. Helposti laadukkaisiin kehyksiin voi vaihtaa edulliset julisteet teemaan ja aikaan sopiviksi. Kuten näissä valkoisissa kehyksissä on minulla ollut vaaleanpunainen pioni juliste ja nyt tämä musta jouluinen teksti sopii joulunaikaan.

"It`s the most wonderful time of the year"


Black friday olohuoneen jouluaiheinen taulu poster store julisteet

JOULUSESONKI

Joulu inspiraatiota ja kauniita joulukuvia tulvii ovista ja ikkunoista. Joulu kauppa alkaa käymään kuumana varsinkin tämän viikonlopun jälkeen. Joulu ja talvisesonki sai miettimään myös seinien sisustamista teemaan sopivilla julisteilla. Ensimmäisenä tiesin että haluan julisteen tekstillä sekä tietysti peura lumimaisemassa ja Let´s snow taulut sopivat joulun odotukseen ja talvi sisustukseen. Itse en kuitenkaan halua kotia laittaa joulun punaiseksi, vaan julisteilla tyyli pysyy.  Kun taas kevyet hiekka julisteet tulevaan kevääseen.

Black friday olohuoneen jouluaiheinen taulu poster store julisteet

Poster store toimittaa nopeasti ja vaivattomasti julisteet lähipostiin. Kauniisti paketoituna ja vahingoittumattomana saat julisteet pian kotiisi. Lahjaideana nämä ovat varsin vaivattomat. Mietit vain lahjansaajan tyyliä ja et voi epäonnistua. Edullisimmillaan valitset ohuet metallikehykset mutta itse tykkään puukehyksistä.  Kehyksiä meillä on ollut muutaman vuoden ja olen todella tyytyväinen laatuun. Kuten myös julisteiden painolaatuun. Tämän opin hyvin ollessani painotalossa töissä. Julisteet ovat siitä loistavia että voit todella vaivattomasti vaihtaa tyyliä ja värimaailmaa kuvia vaihtamalla. Koska kyllä pidän siitä että seinillä on kaunista katseltavaa. Kuvat tuovat elämää ja kolkkous katoaa.

Black friday keittiön talvi aiheinen poster store julisteet

Toki voi olla että tämä musta teksti juliste päätyy keittiöön, mutta nyt sinne pääty kahvi juliste. Yksi että r a k a s t a n kahvia ja näin saan katsella kaunista taulua. Talveen sopii kuurainen verho ja lämpimän juoman taulu.
Monta upeaa julistetta jäi vielä harkintaan, mutta ei se mitään kun sain myös teille upean alekoodin -55%.


SPESIAALI ALEKOODI

BLACK FRIDAYN ERIKOISKAMPANJA JUURI SINULLE

Tänä viikonloppuna 26-29.11.2021 Poster store tarjoaa huikean alennuksen blogini lukijoille eli juuri sinulle.

BLACK FRIDAYS eli Perjantaista 26.11- CYBER MONDAY eli maanantaihin 29.11. saat - 55% alennuksen julisteista
(ei koske Selection)  koodilla MARIKA55
Ei voi yhdistää muihin alennuksiin

Hyppää mukaan Poster Storen verkkokaupan hulinoihin

Ja sisustetaan koti persoonallisesti. 

Saatat Pitää Myös

1 comments