UUSI ALKU SYKSYYN

elokuuta 29, 2021

Elokuu menit ohi melkein huomaamatta.

En pysynyt sinun perässä. Elokuun ensimmäisenä päivänä meillä oli rippijuhlat.  Elokuun ensimmäisen viikon olin vielä kesälomalla ja maalasin taloa. Sen jälkeen todella ikävät hautajaiset ja elämän haavoittuvaisuus ja kun tämän komeuden kruunasi kahden viikon ilta työputkella. Tuntui ettei nähnyt ketään eikä pahemmin valoakaan. Toki sadetta saatiin ihan tarpeeksi ja tämä kaikki sai mielen hetkeksi melko apaattiseksi. Tässäkö tämä loppukesä oli. Ihan liian nopeasti menit ohi. Nyt on liian synkkää, kylmää ja märkää. Mieli oli maassa.

Elokuun iltojen hämäryys tuli aivan yllättäen vasten kasvoja kun ajelin illalla töistä kotiin. En osannut kesäloman jälkeen ottaa vastaan pimeää aikaa, kynttilöitä tai sukkia. Vaikeaa oli nähdä loppukesässä mitään hyvää.

Olohuoneen skandiboheemin sisustus syksyyn, warrior taulu.

Venetsialaisviikonloppu. Elokuun viimeinen viikonloppu. Kesä vaihtuu virallisesti syksyksi. Syyskuu alkaa eli alkusyksy. Toivottavasti saamme vielä kivoja kelejä. En tarvitse helteitä vaan nättejä kuivia päiviä. Jotenkin tarvitsen uuden aloituksen että pääsen tähän kaikkeen mukaan. 

Saamattomuus vai laiskuus. En ole saanut aikaiseksi edes maalattua terassin lamppuja valmiiksi eli loppuun, että ne saisi terassin kattoon asennettua. Mutta nyt kun tämän tähän kirjoitin jos saisin ne tehtyä, ennen töihin lähtöä. Saisivat kuivaa rauhassa ennen asennusta kattoon. Jos vaikka saisi sisustettua terassin syksyyn. En löytänyt yhtään ilon aihetta. Toki loma oli kaikkea muuta kuin loma, talon maalausurakka oli melkoinen. 

Olohuoneen pöydällä syksyinen kynttilä asetelma.

Ainoastaan lapsien ja varsinkin tuo meidän rippikoululainen ja hänen mopo ja mopokortin hankinta tuovat ilon. Muuten voisin unohtaa koko elokuun ja aloittaa syksyn fiilistelyn ja sen kivan hyggeilyn löytyminen uudelleen. Loppukesä vai alkusyksy. Sovitaan että loppukesä oli unohtamisen arvoinen ja tämä alkusyksy alkaa uudella potkulla.
Eilinen kun ensin vietimme aikamme pihalla lapion varressa. Iso urakka mutta sadevedet menee sinne minne kuuluu. Sain hiukan sisustus intoani ja syksyistä fiilistelyä aikaiseksi. Ihana tunne. 

Kynttilöiden esiin laittaminen ja varastojen läpikäyminen ja uuden tuoksukynttilän hankinta. Olohuone sai oman osansa kuten myös makuuhuone.
Mutta tästä on hyvä jatkaa. Eihän mikään ihan näin huonosti ole. Uusi puhelin ja juuri värjätyt hiukset. Onhan tästä hyvä ottaa uusi alku syksyyn. Onhan teille myös tulossa kiva arvonta, joten ollaan kuulolla.

Saatat Pitää Myös

1 comments