KATETTU TERASSI KUNTOON MAALILLA

elokuuta 13, 2021

NO huh huh,

Kaupallinen yhteistyö Coloria oy

Onneksi talon maalausta ei tehdä joka vuosi. On tämä melkoinen koitos ollut. Nyt on julkisivu maalattu sekä päädyt. Takapihalta aloitin puuvajan kohdalta ja nyt oli vuorossa katettu terassi.

KÄYTETYT MAALIT JA VÄRIT

Seinät Coloria Linnea titan valmis punainen
Katto & smyygit  Coloria Pihla pro, valkoinen värinä paperi
Lattia Colorian Puuöljy värinä piki musta

Ylöspäin maalaaminen näin lyhyellä on melkoista, mutta kyllä paljon on suti kädessä pysynyt ja paljon se vielä jaksaa. Varpailla on tullut seisottua kuin balettitanssija. Ei vaan kaikkea muuta kuin balettia.
On kovan vaivan väärtti saada loistavaa lopputulosta aikaiseksi.

coloria maalilla talon maalaus linnea titan punaisella ja katto pihla pro valkoisella maalilla.

Terassi alue siis tuo katettu terassin alue, jota olin pitänyt koko ajan hyväkuntoisena. Siihen nähden että tämä on maalattu tässä välissä.
Mikä muutos, puhdas väri ja pinta. Ulkoinen rasite on melko kova näin aurinkoisella puolella taloa. Puu kuivuu ja alkaa väri haalistua, lopulta hilseillä. Sen vuoksi tähän rupeamaan oli ihan pakko lähteä.

Vielä on tehtävää, mutta suurin osa on nyt tehty. Tästä saa taputtaa itse olkapäille, kun tahtoo saada aikaiseksi, silloin kaikki liikenevä aika ja hyvät ilmat on mahdollista hyödyntää. Toivon kovasti että saisin olohuoneen ja makuuhuoneen ikkuna alueen punaisen maalin uuteen maaliin ennen syksyä, vaikka sitten valkoisella maalaamiset jäisi ensi kevääseen. Mutta katsotaan nyt.

coloria maalilla talon maalaus linnea titan punaisella ja katto pihla pro valkoisella maalilla.
Seinä Linnea titan punainen ja katto pihla pro valkoinen Vapaapäivän aamuna, keitin kahvit ja päätin että voisin terassin katon maalata. Voitte vain kuvitella :)
Mies soittaa ja kysyy mitä teet? vastaan seison pöydällä :D
Arvas että maalaan kattoa :) Terassin pöytää hyödynsin että yletyin maalaamaan. Nyt on helppo hymyillä ja katsella puhtaan valkoista kattoa ja punaisia juuri maalattuja seiniä kahvi kuppi kädessä.

On hyvä nähdä vaivaa, jotta saa kauniin ulkonäön vanhalle talolle.

coloria maalilla talon maalaus linnea titan punaisella ja katto pihla pro valkoisella maalilla.
Reunojen teippaaminen kunnolla on tärkeääcoloria maalilla talon maalaus linnea titan punaisella ja katto pihla pro valkoisella maalilla.
Tässä näkee kuinka huima ero 

Terassin alue on nyt kaikki muut paitsi ikkunan ja oven smyygit on vielä maalamatta.
Seiniä tehdessä ja kun terassi oli tyhjä tavaroista joten vielä kertaalleen käsittelin lattian mustalla puuöljyllä. Ruskeasta terassista musta.
Musta terassi on upea, paitsi..
siinä näkyy ihan kaikki! karvat, jalanjäljet, siitepöly, roskat ja kun olin melko tarkka, pesin tätä mopilla joka päivä...
mutta silti en sitä pois vaihtaisi ja pidän siitä kuinka se sopii punavalkoisen talon värimaailmaan. Toki kun tämä vaatii parin viikon lopullisen kuivumisajan.

coloria maalilla talon maalaus linnea titan punaisella ja katto pihla pro valkoisella maalilla sekä musta terassi.

Parasta tässä on kun nyt voin aloittaa tämän sisustamisen ihan uudestaan. Sekä valmistautumaan tunnelmoimaan syksyä.
Ollaan kuulolla ja oikein leppoisaa viikonloppua.

Saatat Pitää Myös

2 comments