SISUSTUS KOHTI SKANDIBOHOA SISUSTUSTA

toukokuuta 06, 2021

Hei ihanat,

Istun tässä keittiössä kahvia juoden. Mieleen tuli samalla kirjoittaa sinulle. Jälleen kerran haluan pohjustaa ajatuksiani sisustuksesta ja varsinkin sen muutoksesta. Sinä tunnet minut kierrätyksestä ja kirpputorilöydöksillä sisustetusta kodista ja tyylistäni. Vielä kun saisimme tehtyä uuden lattiapinnan keittiöön. Se kun vain ei ole näin vanhassa talossa yksinkertaista, ehkä vielä joskus.
Vaihdoin myös venetsia-tuolit varastoon ja wieniläistuolit tuli välillä tilalle. On kiva kun on varastotilaa säilytellä, jotta voi vaihdella tuoleja oman mielen mukaan. Nämä mustat ja ruskeat dejavu tuovat kaivattua kontrastia juutin kaveriksi. Loput näistä on olohuoneen ruokailutilassa. Juuttimatot toimivat ainakin meillä myös tuon karvakaverin ja robotti-imurin kanssa.

Mitä enemmän ikää tulee sen tärkeämmäksi tunne miltä näyttää ja tuntuu sekä tuoksut.

koti sisustus boheemi boho skandinaavinen juutti keittiö matto pöytä

SISUSTUKSEN MUUTOS

Sisustus meillä on muuttunut melko paljon. Suurin syy on lapsiperheen tai oikeastaan pikkulapsiperheen arjen muuttuminen teinilapsiperheeksi. Tämä on antanut luvan minun sisustaa juuri niin kuin olen halunnut. Toki rahavarat on täysin eri asia nyt kuin silloin kun meillä asui 4 lasta, nuorimmaisen ollessa vauva. Toki elämässä silloin suurimmat tulot vei talon remontti ja muut muutokset joita tehtiin. Toki paljon vaikutti se etten osannut sisustaa. Tai oikeastaan en tainnut sille laittaa niin paljoa painoarvoa kuin tänä päivänä. Mitä enemmän ikää tulee sen tärkeämmäksi tunne miltä näyttää ja tuntuu sekä tuoksut.

koti sisustus boheemi boho skandinaavinen juutti keittiö matto pöytä tondejavu wieniläis tuoli

SISUSTUSTYYLIN LÖYTYMINEN

Kierrätys ja kirpputorit ovat aina kulkeneet minun mukana ja tämä on toki tuonut ison muutoksen näiden vuosien aikana. Ei 20- vuotta sitten kukaan myynyt kirppareilla sitä trendikästä sisustustavaraa tai en sitä osannut silloin edes etsiä, enkä silloin käyttänyt vanhoja nostalgisia tavaroita sisustuksessani kuten nyt. Koska ja kun en ole ammattilainen olen opetellut tyylini ja ehkä jollakin tasolla myös sen löytänyt. Ainakin sisustan oman kodin omilla mieltymyksilläni.

Boheemi sisustustyyli voi olla sekoitus monen tyylin kohokohtia joista pidät.

SKANDIBOHO SISUSTUS

Kuten oman hiustyylin tai värin kokeilussa sisustuksessakin on osa kokeilua ja testaamista. Monessa tyylissä on joitain kohtia joista pitää ja jotka miellyttää itseä. Silti koko tyyli ei tunnu omalta. Boheemi sisustustyyli voi olla sekoitus monen tyylin kohokohtia joista pidät. Pehmeät sävyt, vaalea väritys sekä puu. Skandinaavisuutta. Kauneutta.

Toki skandi-boheemiin sisustukseen sopii äärettömän hyvin myös värit. Tai kalliit trendit ja/tai klassikot. Itse pidän pehmeistä väreistä ja vaaleista sävyistä, rottingin ja luonnonmateriaalien pehmeästä sävyistä ja niillä sisustan kotini. Kaunis koti voi olla edullisesti sisustettu tai kalliimmalla maulla sisustettu. Sillä ei ole väliä, jos vain itseä miellyttää. Ehdottomasti pidän myös trendeistä, kukapa ei. Silti yritän pitää realiteetit millä ja mitä hankin.

koti sisustus boheemi boho skandinaavinen juuttimatto makuuhuone

RAKKAUTTA

Olen aivan myyty näiden juuttimattojen kanssa. Terassilta lähtien myös wc tilasta löytyy meiltä juuttimatot lattioilta.  Monta vuotta tuostakin isosta 200cm pyöreästä matosta keittiöön haaveilin ja pähkäilin. Kun välillä havainnollistaminen on kovin hankalaa, sitä jättää jonkun asian vain hautumaan. 
Luonnonmateriaalit bambu ja rottinki miellyttävät päivä päivältä enemmän. Ruskea saa valkoisen näyttämään raikkaalta ja mustalla hiukan kontrastia. Lisäksi paljon viherkasveja. Lisää kiitos ja jos oppisi pitämään osan edes hengissä.

Kesän saapuminen saa aikaiseksi muutoksia sisustuksessa kevyempään suuntaan.

koti sisustus boheemi boho skandinaavinen juuttimatto makuuhuone

Kaksi työpäivää ja alkaa viikon kesäloma. Olen niin miettinyt vain tuota kukkapenkkiäni ja mitä sille teen. Joten eiköhän se loma mene siinä helposti.


Saatat Pitää Myös

0 comments