RUOKAILUTILA KATETULLA TERASSILLA

toukokuuta 15, 2021

 Heissan,

Kesä saapui rytinällä. Yhdessä yössä kaikki vihertyi.

Katettu terassi joka on talon takapihan puolella on meille tärkeä ja kovassa käytössä varsinkin näin kesäisin. Tila on ihan hyvänkokoinen, katettu ja seinät, joten aika suojaisa paikka. Meillä on melko suuri perhe, varsinkin kun isommat lapset poikkeavat. Tämä vaati myös tilaa olla, jokaiselle paikka istua varjossa edes hiukan.
Ilta-auringon paistaessa otin nämä kuvat.

terassi katettu sisustus polyrottinki boheemi skandinaavinen kesä ruokailutila ruokapöytä ruokailuryhmä valkoinen puu pöytä maalattu

RUOKAILUTILA

Tämä kesäolohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmänä taitaa olla ainut toimiva ratkaisu. Katettuna tilana ei haittaa sade, ainoastaan aurinko porottaa iltapäivällä ja tähän tarvitaan jokin ratkaisu. Aamuisin ja iltaisin tämä on loistava paikka yhdessä ruokailuun ja oleskeluun. Päivällä tila muuttuu kuumaksi pätsiksi, jolloin siinä ei pysty oleskelemaan.

Isot varastot mahdollistavat tavaroiden varastoinnit, jos ja kun se naisen mieli muuttuu. Kun tuotteet ovat niin hyväkuntoisia ettei uusia tarvita lähteä ostamaan, on jotenkin järjenvastaista olla ottamatta niitä käyttöön.

terassi katettu terassikalusteet sisustus polyrottinki boheemi skandinaavinen kesä ruokailutila ruokapöytä ruokailuryhmä valkoinen puu pöytä maalattu

terassi katettu sisustus terassikalusteet polyrottinki boheemi skandinaavinen kesä ruokailutila ruokapöytä ruokailuryhmä valkoinen puu pöytä maalattu

VARASTOSTA KÄYTTÖÖN

Painava täysipuinen pöytä, joka on ollut katetulla terassillamme monta vuotta käytössä. Viime kesään asti, tein tilaa Parolan rottingin lumikenkä kalusteille, syrjäytin silloin pöydän varastoon. Tämän olin jo 2016 vuonna maalannut valkoiseksi. Näin sain raikastuneemman ilmeen terassille. Toki nyt on melko paljon patinoitumaa ja käytönjälkiä, mutta en anna sen häiritä. Toki voinhan maalata uudestaan jos alkaa liikaa häiritä. Näin kesällä talon punainen väri häiritsee melkoisesti, joten liitin hiukan turkoosia ja ne kesäkukat puuttuu vielä.

terassi katettu sisustus polyrottinki boheemi skandinaavinen kesä ruokailutila ruokapöytä ruokailuryhmä valkoinen puu pöytä maalattu

Polyrottinkiset tuolit ovat myös kulkenut matkassa jo vuodesta 2018. Silloin harmaa oli väri josta pidin. Nyt yritän kaiken mahdollisen tavoin pitää harmaan värin minimissä. Tämä pakko oli tarve saada syötyä ja kahviteltua pihalla perheen kanssa yhdessä. Nämä helppohoitoiset ja pihalle sopivana ovat varsin monikäyttöiset sekä pitkäikäiset.

Ensin laitoin pöydälle harmaat tabletit, mutta aamulla hain vesihyasintti tabletit sisältä, näitä löytyy niin monet, että keittiönpöydällä sekä olohuoneen ruokailutilassa on omansa. Tämä pieni muutos yhdisti pöydän ja maton yhteen.
Nyt on jotenkin värit ja tunnelma tullut todella tärkeäksi. Ehkä se että kotona ollaan todella paljon. Kesällä piha ja terassialueesta tulee todella tärkeä ja tarpeen.

terassi katettu sisustus terassikalusteet polyrottinki boheemi skandinaavinen kesä ruokailutila ruokapöytä ruokailuryhmä valkoinen puu pöytä maalattu

KATETUN TERASSIN SISUSTUS

Olen aivan ihastunut skandibohoon sisustustyyliin, se ei varmaan ole jäänyt sinulta epäselväksi. Juuttimattoa, viherkasveja ja rottinkia, joten jätin nämä vielä terassille istumapaikaksi. Nämä kun vaatisivat kunnostusta..
Tytöltä saamani hortensia on ainut kesäkukka tällä hetkellä.

terassi katettu sisustus polyrottinki boheemi skandinaavinen kesä ruokailutila ruokapöytä ruokailuryhmä valkoinen puu pöytä maalattu

NO meidän katettu terassi on sen kokoinen että siinä voi pitää myös juuttimattoa ilman että se kastuu. Otin tämän suuren 200 x 300 kokoisen juuttimaton olohuoneesta terassille, koko istui tänne paremmin. Ja sain tilaan pehmeyttä lisää ja luonnonmateriaali sopii kesään sekä kesäiseen sisustukseen.
Olisihan se kiva vain kävellä kauppaan ja ostaa uutta ja aloittaa sisustus ihan nollasta, eli suunnitella alusta alkaen uusiksi. Mutta siitä jäisi persoonallinen kerroksellisuus minimiin.

terassi katettu sisustus polyrottinki boheemi skandinaavinen kesä ruokailutila ruokapöytä ruokailuryhmä valkoinen puu pöytä maalattu talo punavalkoinen koti

Kesäkukat voisivat olla vihreän ja valkoisen yhdistelmiä tänä kesänä.
Kesäloman ensimmäinen on viikko mennyt, vaikka työt alkavat vasta ensi viikon torstaina. Seuraavaksi olen kesäkuussa viikon, loput kaksi viikkoa heinäkuun lopulla, kun on tytön rippijuhlat.
Kivaa toukokuuta sinulle!

Saatat Pitää Myös

0 comments