KESÄINEN MAKUUHUONE EDULLISESTI

huhtikuuta 28, 2021

Heipparallaa, 

Vappu viikkoa vietetään ja ihan kohta on toukokuu. Paistoin tänään munkkeja ja ne meni kuin kuumille kiville. Joten viikonloppuna pitänee tehdä lisää. Ilma on kuin äkäinen morsian. Äsken satoi räntää, nyt sataa rakeita, joten pihahommat jätin vähäksi aikaa jäihin. Ilta-aurinko paistoi ja nappasin kuvia teille makuuhuoneesta juuri nyt.

https://www.marjakuja.fi/2021/04/kesainen-makuuhuone-edullisesti.html


Kesäinen makuuhuone

Viime viikolla saimme nauttia muutamasta upeasta päivästä. Auringon valon tuoma lämpöaalto sai aikaiseksi sen että paksut ja painavat tekstiilit kuten iso ryijymatto päätyivät varastoon, odottamaan syksyä ja kylmempiä ilmoja. 
Toki vaikka kuinka perusedellytyksenäni on ostaa käytettyä ja edullista. Välillä ei voi kuin poiketa tästä säännöstä. Muutaman illan netin lumoissa päädyin luottosivulleni Jotex sivuille, siitä se ajatus sitten lähti. Uudet raikkaat petivaatteet: nämä hyvällä alella ostettuna eivät kuitenkaan liikaa verottanut tuloja. TÄMÄ EI OLE YHTEISTYÖ. 

makuuhuone sisustus blogi jotex tekstiili boheemi

Murretut sävyt ja varsinkin roosa ovat ne jotka vain pysyy ihastuksena. Nämä kaikki hempeät sävyt. Raikkaan raidallinen pussilakanassa on jotain lapsuudesta tuttua ja siksi niin miellyttävää. Olenkin nämä pessyt ja vaihtanut nyt kolmatta kertaa peräkkäin.

 Muistatko sinä lapsuuden kreppilakanat?

makuuhuone sisustus blogi jotex tekstiili boheemi


Ihanan pellavan värinen helmalakana reilu 30 euroa, pellava-roosa raidallinen kreppipussilakana setti tuplana reilu 50 euroa ja juuttimatto reilu 100 euroa.

makuuhuone sisustus blogi jotex tekstiili boheemi juuttimatto

Hyvää mieltä ja oloa, nukkua hyvin kauniissa ja hyvältä tuntuvissa petivaatteissa jotka tuntuvat ja vielä näyttävät hyvältä. Onhan hyvä yöuni kiinni petivaateiden tunnusta. Välillä kun olen prinsessa, jonka monen patjan alla oleva herne häiritsee. Nousen väärällä jalalla ja valitettavasti sen huomaa myös moni muu.
Osittain tämä on varmasti sitä kevättuuletusta, jolloin sisustusinspiraatio oikein iskee, osittain sitä oman mielen parantamista. Jotta jaksaa jatkaa. En usko olevani tässä yksin. Kun nukkuu hyvin voi hyvin. Sekä mieli voi paremmin.

makuuhuone sisustus blogi jotex tekstiili boheemi

Juuttimatto rakkautta

Olen aivan ihastunut roskaaviin juuttimattoihin. Näitä löytyy kohta joka huoneesta. Eri kaupoista ja käytettynäkin ostettuna sekä uutena. Kokemuksesta sen verran että toimii meillä, niin kauan kun kestää. Koiran kynnet hiukan haavoittaa välillä. Mutta eivät nämä niitä kalleimpia tekstiilejä ole.

makuuhuone sisustus blogi jotex tekstiili boheemi juuttimatto

Mutta kesää kohti mennään, nautitaan olosta! Pihasta, vaikka ikkunan läpi katsottuna.


Saatat Pitää Myös

1 comments