KEITTIÖN SEINIEN MAALAUS MULPERILLA

huhtikuuta 17, 2021

 Moron,

Yhteistyössä Coloria.

Yhtenä vapaapäivän aamuna, taisi olla maanantai. Keitin kahvit ja samalla katselin ympärilleni ja jälkiä seinässä. Aikaisemmin kun meillä oli suorakaiteen muotoinen pöytä. Hinkkasi pöytä seinään rumat jäljet. Tila kun ei kuitenkaan ole kovin suuri. Maalipurkki odotteli tovin tekijää. Pojan huoneen pientä pintaremonttia sai sykäyksen tehdä myös tämä. Toki olisin tässä värivalinnassa voinut olla hiukan rohkeampi, toisaalta on ihan hyvä tehdä mikä tuntuu hyvältä.

keittiö sisustus maali seinämaali coloria mulperi

En tainnut kahvia juoda loppuun kun aloitin seinien tyhjentämisen. Olinhan meillä tehty päivitystä keittiöön, pari vuotta aiemmin, joten oli hyvä ehostaa keittiön seiniä ja saada puhdas siisti maalipinta. 8- vuotta aiemmin keittiö oli maalattu ja saman värin valitsin nyt.

 H484 tunnevärikartan värillä Mulperi.

Maitokahvin värinen beige. Ihan samalla hyväksi havaitulla maalin sävyllä lähdin ehostamaan seiniä. Varsinkin kun kotimme värimaailma murrettujen ja pehmeiden sävyjen yhteinen harmonia. Tämä beigen väri on melko vaalea, kuitenkin parempi kuin ihan valkoinen. Tuoden valkoiset listat paremmin esille. Sekä hyvä pohjaväri kun keittiössä on muuta puun väriä. Sisustuksessa mustaa ja valkoista.  Toki meillä on eteinen ja wc samaa väriä. Tämä on värinä yhteensopiva olohuoneen halltexin tekstiili sisustuslevyn värin kanssa. 

Niin aloitin seinäpintojen tyhjentämisen. Kaikki taulut, kukat ja hyllyt saivat lähtöpassit. Samalla tyhjensin kaapiston päälliset ja kaikki tavarat jotka oli vanhalla hyllyllä päätyivät kaappeihin. Seinissä olevat ruuvin jäljet kitattiin piiloon tasaisen lopputuloksen saamiseksi. 

keittiö sisustus maali seinämaali coloria mulperi


Kun olin saanut maalattua ja poistettua teipit. Seuraavana aamuna auringon valon osuessa tyhjään seinään. Istuin vain ja katselin puhdasta seinää. Päätin silloin etten laita vanhaa puulankkua enää seinälle hyllyksi. Sen 8- vuotta olin sitä katsellut ja saanut putsailla tavaroita joita hyllyllä säilytin ja niillä sisustin. Keräsi ihan kiitettävästi pölyä. 

Coloria ROYAL sisustusmaali

keittiö sisustus maali seinämaali coloria mulperi

Maalina nämä meillä käytetyt luottomaalit toimivat jälleen. Kiitos jälleen luottamuksesta Colorian väelle.
Colorian Royal sisustusmaali. Silkinhimmeä pinta, helppo maalata, käytin pensseliä, pientä ja isoa telaa. Maalasin pöytäalueen kahteen kertaan saman illan aikana ja tuoksu on melko neutraali. Aamulla ei huomannut tuoksusta että on maalattu. Lisäksi pinta kestää pyyhkimisen. Tämän sain jo itse testata kun kippasin kahvikuppini pöydältä.

keittiö sisustus maali seinämaali coloria mulperi

Toki ikkunan viereiselle seinälle laitoin tauluhyllyt, sillä muutoksella että laitoin vain kolme hyllyä, aiemmin oli neljä hyllyä. Tässä säilön leikkuulautani ja pari taulua. Vaikka ei ne kaikki siihen mahtunut.

Ihan ilman mitään en osannut kuitenkaan olla. Viherkasveja olen koittanut pitää hengissä. Ostin yhden kilpipiilean ja tämä teki jo poikasen (aika saavutus minulla )jonka istutin pöydällä olevaan ruukkuun ja on muuten vielä hengissä :D
Monta vuotta tällä samaisella seinällä oleva posliinikukka pääsi jälleen melkein samaan kohtaan. Aikoinaan oli pikkuinen 2 € alku kun kirpparilta tämän ei trendi viherkasvin ostin.

keittiö sisustus maali seinämaali coloria mulperi

Tietysti ennen kuvat. Muutos ei näytä kuvissa suurelta. Mutta lähemmällä tarkastelulla on huomattavasti siistimpi. Vanhan hyllyn pois jäänti teki keittiön seinästä avoimemman. Tämä kuva on viime kesältä.

keittiö sisustus maali seinämaali coloria mulperi

Tämä kuva on otettu heti yöllä, kun sain maalauksen tehtyä. Aika pimeää ja himmeää oli valaistus, vaikka nostin lampun katonrajaan. Pitääkin miettiä lisävalaistusta keittiöön.

keittiö sisustus maali seinämaali coloria mulperi

Muutama ruuvi seinään amppeleille, kellolle ja taululle. Sekä piti nämä vanhat wieniläistuolit vaihtaa välillä. Kontrastin saamiseksi.

keittiö sisustus maali seinämaali coloria mulperi

Nautitaan ihanasta auringosta.
LOve, Marika

Saatat Pitää Myös

2 comments