YHDEKSÄN VUOTTA EI TRENDIKKÄÄNÄ BLOGGAAJANA

elokuuta 21, 2023

 No Moikka!

Elokuu ja MARJAKUJA blogilla on synttärit.
Ihan huikeat 9- vuotta siitä kun julkaisin ensimmäisen blogijulkaisuni. Tarkalleen 4.8.2014. Jännitys oli melkoinen. Mikä matka ja kuinka paljon uutta opeteltavaa ja opittua tämä minulle niin tärkeä ja rakas harrastukseni on tuonut. Paljon uutta ja ihan mahtavia yhteistyökuvioita joita en olisi osannut edes kuvitella.
Puhumatta teistä ihanista seuraajista jotka olette vieläkin mukanani kuten minä teidän seurassa.
Toki Marjakuja on näiden vuosien aikana muuttunut mukana. Sisustustyylini on muuttunut ainakin kolmeen kertaan. Remonttia on riittänyt ja tulee varmasti vielä riittämään ja onhan osa vielä kesken :). Koti on muuttunut vuosien saatossa ja tietysti lasten kasvaessa. Minä olen muuttunut paljon rohkeammaksi ja uskaltanut laittaa itseni likoon. Olla myös kuvattavana. Onhan tämä koettava nyt jos koskaan.

EI TRENDIKÄS BLOGGAAJA

En omasta mielestäni sovi millään tavalla bloggaaja mielikuviin. En ole trendikäs tai välitä muodista, meikeistä sekä olen aivan liian vanha. Asun maalla ja melko tavallisesti sekä pidän luonnonläheisistä asioista. Kierrätän ja ostan vaatteita sekä kodin sisustusta paljon kirppareilta. Rakastan äitiyttä, kotia, lapsiani, miestäni, mummoilua sekä koiraani eli ihan tätä koko komppaniaa ihan täydestä sydämestä. Tämä kompo pitää liikkeellä ja mielen hyvänä.
Meillä ei ole uutta rakennettua taloa ja sisustuslehtien sisustusta.

Bloggaaja Marika Marjakuja blogi oma kuva.

Isoin muutos on ollut blogitekstien osalta. Alussa kirjoittelin ja kuvasin ihan kaikki blogiin. Nyt teen erikseen instagramin jutut ja tarinat sekä osa vain päätyy blogiin. Kyse ei ole laiskuudesta, vaan halusta julkaista ne joihin olen paneutunut kunnolla. Tahdon tehdä julkaisut huolellisemmin. Aina ei aika tai into riitä loppuun saakka toteuttamiseen ja on mukava olla välillä kevyemmällä linjalla. Tarinoissa on vain ne kevyemmät jutut jotka julkaisen. Sekä toki blogi elää muun elämän mukana. Kesällä olen niin paljon pihalla ja tehdään pihan juttuja että kone ei pahemmin edes aukea. Tänään sataa vettä niin päätin avata ja pyyhkiä pölyjä välillä läppärin päältä. Niin olenhan vielä kesälomalla.

BLOGGAAMINEN

Vaikka tämä on ihan täysin harrastuspohjalla. Tuntuu se välillä oikealta työltä. Pitää osata tehdä montaa eri asiaa ja myös ne tylsät paperin pyörittelyt on ihan pakko hoitaa kunnialla. Toisinaan asiat vaan tulee tehtyä ja kamera jää hyllylle. Se on vain sitä aitoa elämää, jossa kestetään tiskit ja sotkut ja vain ollaan läheisten kanssa yhdessä. Toki bloggaaminen on opettanut monta uutta asiaa ihan itse blogin pitämisestä ja olen nähnyt ajan muuttuvan. Ihmisten kiire ja nopea elämäntapa näkyy melko hyvin myös videoiden nopeudessa ja niiden lyhyydessä. Jaksaako kukaan enää seurata vain blogista, lukea kaikkea tekstiä kuvien ympäriltä, tuskin.

Oikeastaan se on melko hyvä päiväkirja myös itselle. Että oikeasti on paikka missä muistot ja tekemiset on päivämäärä järjestyksessä ja helposti etsittävissä. Usein olen huomannut ajattelevani oliko tuostakin noin kauan aikaa. Toisinaan aika vain tuntuu katoavan nopeammin mitä vanhemmaksi tulen.

Blogin perustaminen on helppoa ja varsinkin jos sinulla on joku aihe mistä haluat kertoa on se vallan helppoa. Toki blogin ylläpitäminen on sitten taas aivan oma maailmansa. Mutta jos on intoa ja halua tehdä sitä mistä itse nauttii aika vain kulkee eteenpäin. Kohti täyttä kymppiä.
Koska tuohan tämä bloggaaminen kuitenkin paljon lisäsisältöä elämään ja tekemiseen. Oppimiseen ja kokemiseen.
Kiitos kun olet mukana <3

Saatat Pitää Myös

0 comments