MARIMEKKOA KESÄKODIN SISUSTUKSEEN KIRPPARILTA

heinäkuuta 23, 2023

Heipparallaa pitkästä aikaa myös kirppikseltä <3

Olen usein kuvannut kirppislöytöjäni Instagramiin, mutta välillä on mukava saada muistiin miltä on juuri sillä hetkellä tuntunut ja miltä koti näyttää juuri nyt.

Haluan myös muuttaa ajatusta tai oikeastaan rikkoa hiukan niitä ihan omia rajoja joita minulla on aina ollut. Muutokset eivät voi olla huonosta. Pehmeät materiaalit ja murretut sävyt miellyttävät vieläkin. Mutta on kiva lisä lisätä hiukan väriä sisustukseen. Vielä parasta on kun kaikki on kierrätettyä.

Olohuoneen boheemi sisustus.
Eläköön elämä -kuosin rennolla kädellä maalatut komeat kukat kukkivat Maija Louekarin Siirtolapuutarha-kuvion kymmenvuotisjuhlavuoden kunniaksi.

MARIMEKKOA & VÄRIÄ KESÄKODIN SISUSTUKSEEN KIRPPARILTA

Väriä elämään toi lisää nämä Marimekon Eläköön elämä tyynynpäälliset. Hinta oli yhteensä 20€. Ihastuin näihin paksuihin tyynynpäällisiin aivan samoin tein ja koska hinta oli kohdillaan päätyi nämä meille. 

Enhän ensin tutkinut tuota kuviota vaan ostin ihan vain ihailusta. Hiukan väriä Marikan elämään mikä tuntuu nyt kivalta. Ensin tämä Marimekko rakkaus syttyi siirtolapuutarhan Oiva astioista ja nyt ollaan matkalla suurempiin kuvioihin sekä väreihin. Itse pidän muutoksista mutta näitä ei saa olla liikaa. Mutta pienet värit tuo hymyn huulille. Nyt tuntuu että väriä löytyy aina vain enemmän ja enemmän.

MARIMEKKOA & VÄRIÄ KESÄKODIN SISUSTUKSEEN KIRPPARILTA.

Monta vuotta suurin rakkaus värini oli vanha roosa ja lisää vielä tätä väriä löytyi, joten tästä en kyllä aio luopua. Löysin myös suuren vanhan roosan puuvilla viltin hintaan 7 euroa sohvalle, tämä yhdistelmä miellyttää nyt paljon, yhdessä vihreän kanssa. Onhan suurin ihastukseni kukissa kauniit pionit ja muut suuren kukat jotka herätti minussa makuuhuoneen tapetin kautta jotain kaunista eloon ja nyt haluan enemmän kauneutta ympärille missä vain muodossa.

vintage Dialene Better- Maid sunflower
Vintage Dialene Better- Maid sunflower

Yksi löytöni oli muutamalla eurolla Vintage Dialene Better- Maid sunflower kulho. Tämä auringonkukka kulho on ihan suoraan 70-luvulta. Yhtä vanha kuin talo tai me vanhemmat. Tämä on melkoista koska en ikinä ole katsellut astioita näin että ihastun ihan heti. Kaunis ja mikä väri. Uskon että löytää paikkansa. Jotenkin tämä taas on sitä missä rikon omia rajojani. Selkeän simppeliin ja siistiin on mukava tehdä rosoja. Ihan pieniä ja hillittyjä.

vintage Dialene Better- Maid sunflower kulho.

Dialene Better- Maid sunflower kulho 70-luvulta lundia hyllyssä.

Keittiötä valoistutti Marimekon räsymatto verhokappa. Vaikka räsymattokuvio miellyttää kovasti varsinkin astioissa on kiva lisä näin kesällä. Niin ja keltainen ei ole ikinä kuulunut lempiväreihin. Ikinä eikä koskaan ja näin sitä ihmetyttää ihan itseäänkin.

Marimekon räsymatto kuvioinen verhokappa.
Marimekon räsymatto verhokappa

Löysin taannoin myös käydessäni Klaukkalassa Vihdin kirpparilla Marimekon Malka tennarit <3 Ne on niin supermukavat jalkaan ja kivat kesätyyliin ja hyväkuntoisten hinta 24,90 euroa joten melko kiva löytö.
Kirppisterveisin!

Saatat Pitää Myös

0 comments