ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEN VIIKOT 37-40

heinäkuuta 13, 2023

Yhteistyössä Muutos.net

MUUTOS.NET VALMENNUS

Elämäntapamuutos on matka omaan parempaan elämään. Tässä muutos matkassa on tarkoitus saada kunnon opit loppuelämän matkaksi. Tämän tämä muutos.net valmennus tuo, perinpohjaiset ihmisläheiset opit hyvään elämään. Tämä ei ole laihdutusmatka tai mikään pikadietti, vaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin matka. Voin henkisesti paljon paremmin ja se on kaikkein tärkein asia. Mieli on tärkeä varsinkin tällaiselle keskittymishäiriöiselle. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on itselläni vieläkin se mitä tavoittelen. Toki tämä valmennus vaatii itseltä sitkeyttä olla mukana ja ottaa kaikki opit käyttöön.

Elämäntapamuutoksessa ei kielletä syömästä jotain tiettyä tai anneta suoraan ruokaohjeita joita noudattaa, vaan kaikki vaihtoehdot ovat käytettävänäsi. Toki tämä sallivuus tuo sen että pitää pitää itse huoli omista valinnoista. Kun nämä viikot on kuunnellut omaa kehoa, teidän mitä välttelen jotta on nyt huomattavasti helpompi vatsani kanssa. Vatsani on aika ajoin ollut huonossa kunnossa ja nyt voin hemmetin paljon paremmin. Ruokarutiinit on hallussa ja se mitä syön. Syön aamupalan mitä en ikinä ennen syönyt. Tarkoitus on saada hyvää ja terveellistä ruokaa aikaiseksi. Olen oppinut maustamaan ja nauttimaan hyvästä ja värikkäästä ruoasta.

Elämäntapamuutosmatka on matkattu jo melko pitkä matka. Tässä olen mukana 12 kuukauden aikana eli viikkoja matkassa on 52. Itsensä muuttaminen ja matkan aikana tapahtumat eivät ole aivan itsestään selvää tai niistä ei tule tapaa ennen kuin ne oikeasti tekee tarpeeksi monta kertaa. Elämäntapamuutosmatka ei ole vain yhden tavan muuttamista vaan se on melko pitkä prosessi jotta sen saavuttamisesta tulisi elämäntapa. Kaikkien asioiden sisäistäminen ja niiden hyväksyminen. Tähän ei ole keksitty taikasauvaa vaan että voi hyvin pitää kulkea matka ja läpikäydä melko monta tunnetta ja olla avoin uusille muutoksille sekä kuunnella.
Olen huomannut myös sen jos luopuu jostain voi ja saa paljon parempaa tilalle.
 

Häpeä, epäonnistuminen sekä itseluottamuksen puute.

Makuuhuoneen sisustus ja jumppamatto.

Vaikka nämä koittavat ottaa valtaa, tiedostan ne varsin hyvin. Silti pyrin taistelemaan niitä vastaan jotta voi elää omannäköistä elämää.
Kun ikää tulee alkaa muutos itsessä. Minulla tämä on tapahtunut jotenkin vasta nyt. Olen aina ollut nuorekas ja ihoni ja ulkonäköni ollut nuorekas. Ja nyt tämä vanhentuminen on tapahtunut viimeisen viiden vuoden aikana. Aina paksut hiukset ovatkin yhdessä yössä ohuet ja elottomat. Toki tämä ei ole tapahtunut yhdessä yössä mutta sitä on jotenkin jättänyt itsensä moneksi vuodeksi kaiken taakse. Aina on joku tai jotain muuta mistä pitää huolehtia ja mikä menee itseni edelle. Sitten yhtenä aamuna huomaa sen kaiken harmauden ja haurauden.

Tähän on nyt näiden viikkojen aikana tullut muutosta. Olenhan elänyt kolmekymmentä vuotta äitinä ja huolehtinut aina perheestäni. Tämä on ollut ihan oma valintani. Rakastan olla äiti ja huolehtia lapsista. Toki nyt meillä muuttuu arki. Teinit kasvaa ja lapsenlapset pitää huolen haleista. Toki nämä teinit vielä tarvitsee äitiä. Mutta aikaa riittää nyt itselleni. Tämä matka on matka jota pidän itseni takia itselleni tärkeänä. Tarkoitus on jatkaa matkaa hyvänä, hyvinvoivana ja onnellisena Marikana.

makuuhuoneen lattialla gymstick jumppamatto.

Huolehdin itsestäni paljon enemmän kuin aiemmin. On ihanaa huomata kuinka voin käyttää energiaa jopa itseeni. Ilman minkäänlaista häpeää tai huonoa omatuntoa. Nauttia elämästä omassa kropassa ja elämää yhdessä perheeni kanssa. Matka kohti parempaa ja aktiivisempaa elämää on alussa. Onhan tämä matka myös matka sisimpään. Koska kyllä tämä kaikki alkaa oman pään sisältä ja siksi tärkeintä on myös hyvä olo pään sisällä. Onnellisuus on yksi tärkein asia ja läsnä oleminen. Se että löytää itseluottamusta olla ja näyttää onnellisuutensa ja hyvänolonsa. Se jos siinä mukana muutama kilo tippuisi on se hyvä asia vaikka se ei ole tärkeintä millään lailla. Koska onnellinen ihminen jaksaa tehdä sekä pystyy ja nauttii elämästä. Samalla jaksaa pitää huolta omasta olosta.
Elämää unohtamatta.

Möllerin kalanmaksaöljy tabletit, seven maitohappobakteerit ja hyväksi havaittuna syön nyt kolmen päivän välein rautatablettia. Tämä on tehtävä näin koska muuten mahani ei kestä muuten. Tarve nostaa ferritiinitasoa on koska se oli liian alhainen.
Kivaa heinäkuuta!

Saatat Pitää Myös

0 comments