KEITTIÖN KESÄSISUSTUS

kesäkuuta 10, 2023

 Moikkelis moi pitkästä aikaa

En osaa sanoa mihin aika katoaa vai katoaako se oikeasti mihinkään. Kiirettä mukamas pitää ja aina maanantain jälkeen on jo perjantai. 
Olen tässä muutosmatkalla pyrkinyt tietoiseen läsnäoloon ja sitä kautta pääsemään irti pakosta tehdä ja mennä. Keskittymällä itseeni on ollut todella suuri ilo ja samalla myös huoli itsestä. Tämän vuoksi tällaiselle ihmiselle joka ei meinaa pystyä keskittymään on ollut suuri haaste. Mutta ostin myös joogamaton ja kuminauhat ja meinasin jos vaikka pilatesta kokeilisi. Saas nähdä :)

Toki allerginen aika ja ihon reistailu on vienyt voimia tehdä näitä itselle kivoja ja vastapainona työmuudille olevia asioita kuten tämä bloggaaminen. 

Keittiön vaalea rottinkinen sisustus.

Mutta pyrin silti jatkamaan matkaa. Olenhan kohta 9- vuotta kirjoitellut ja kuvannut teille milloin mistäkin aiheesta. Pääosin kodista ja sen kierrätys sisustuksesta. Omasta elämästä, kirppislöydöistä sekä remontista, kokonaisvaltaisesta lifestylestä. 

KEITTIÖN KESÄSISUSTUS

Syreenit tai kotoisammin sireenit saivat sen aikaan. Muistin vanhat venetsiatuolit, rottinkiset istuimet ja juuttimatot ja kimppu kukkia pöydälle. Verhoksi valikoitui Marimekon mehiläispesä 3 euron kirppislöytönä ostamani verhokappa jonka joku on itse ommellut. Ihan kiva muutos mustavalkoisen verhon tilalle. 

Keittiön sisustus.

Sireenien tuoksu on valloittava niin pihalla kuin sisällä. Nämä kevyet ja hiukan jo ajan patinoimat vanhat venetsialaistuolit ovat aika ajoin ihanan kevyet ja ihan täydellisen kesäiset. 
Vaikka tämä minun tuolidilemma on tuonut melkoista varastointia. On ihan mahtavaa kun voi pienellä vaivalla vain vaihtaa tyyliä ja sisustusta oman mielen mukaan. Muut tuolit saavat hetken huilata varastossa.

vanhat venetsiatuolit.


pyöreä pöytä ja venetsiatuolit.

Vaihtelu virkistää ja tämä sama pätee myös hiusväriini. En oikein osaa päättää mistä pidän ja sen vuoksi se vaihtuu melko nopeasti. Toisinaan on herkkää ja hempeetä toisinaan taas melko väritöntä. Rohkeutta kokeilla ei kuitenkaan puutu.

En silti pidä päättömästä kuluttamisesta ja tavaroiden ostopakosta vaan pyrin pitämään isot linjat mahdollisimman pitkälle ja melko usein myös kierrättäen. Mielestäni tämä tuo sitä kaivattua kerroksellisuutta sisustukseen. Kun kaikki ei ole liian harkittua on helpompi leikitellä. Tämä on helppo sanoa mutta melko vaikea ainakin itselläni toteuttaa.
Mutta aurinkoa ja lämpöä on nyt luvattu ja pyrin ottamaan ilmoista kaiken irti. Joten pihalla tavataan!


Saatat Pitää Myös

0 comments