ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEN VIIKOT 27-31

toukokuuta 21, 2023

 Yhteistyössä Muutos.net

Viikot ovat menneen kovaa kyytiä. Toisaalta se tarkoittaa myös liikkuvampaa ja aikaansaavampaa arkea. En malta istua sisällä tai ainakaan tietokoneella. Nyt olen tämän tänään avannut, edellinen kerta taitaa olla reilu viikko aiemmin. Pidän kovasti piha ja puutarhatöistä. En pelkää tarttua hommaan kuin hommaan. Nautin nurmikon leikkuusta. Parasta hyötyliikuntaa. Tartumme tekemättömiin remonttien loppuunsaattamiseen ja teemme pihalla maalaus ja remonttihommia.
Samalla, pidän myös muuten parempaa huolta omasta olosta. Teen asioita joista pidän. Samalla pyrin myös huolehtimaan paremmin perheestäni kuin myös itsestäni. Tuntuu selkeästi että virtaa riittää kotihommien ja varsinkin niiden ylimääräisten tekemiseen paremmin. Nukkuminen ei ole minulle ollut koskaan ongelma. Mutta selkeästi keskittyminen on minulle haasteellista, ihan jokaisessa asiassa. Olenkin tähän ottanut asiakseni keskittyä kuuntelemaan podcasteja joissa puhutaan itsensä keskittymisestä sekä itsensä kuuntelemisesta. Rauhoittanut omaa mieltä myös meditaatioharjoituksilla.

Perennapenkin tulppaanit.
Kauniit tulppaanit omassa kukkapenkissä, viime vuonna kuvattuna.

Tämä minun muutos on tuonut myös muutosta muuhun perheeseen.
Olemme opetelleet kaikki yhdessä liikkumista sekä hyötyliikuntaa, arjen askareita, remontointia enemmän sekä myös syömistä ajatuksella ja paremmin. Mikä on mielestäni aivan huippua. Tämähän tarkoittaa myös sitä ettei tämä ole mikään hetken juttu vaan jatkuvuutta tulevaisuuteen on näköpiirissä. 

Olenhan pysyvällä muutosmatkalla.

Päättäväisempi itseensä tyytyväisempi matkalainen. Pyrin tekemään hyviä valintoja itselleni kuitenkaan unohtamatta matkaa jota kuljen. Vatsani voi paremmin kuin koskaan ja tiedän miten saan sen myös pysymään rauhallisena. Tiedän mitä vältän. Jaksan tehdä asioita, vaikka siitepölyallergia meinaa koittaa ottaa valtaa. Sekä ihokosketusallergia oli taas todella pahana, nyt ollaan jo voitonpuolella. Mutta yli 4 viikkoa on tässä jo mennyt. Kirjoittelin siitä aikoinaan myös Diagnoosi: Ihokosketusallergia sekä säilöntäaineallergia. Pyrin silti muutosystävällisiin tekoihin vaikka kuinka asiat pyrkii laittaan vastaan.

Saatat Pitää Myös

0 comments