TERASSIA KESÄKUNTOON

toukokuuta 12, 2023

 Kaupallinen yhteistyö: Grande Orchidée

Vihdoin saimme kesäisen lämpimät kelit takaisin ja nyt pihalla viihtyy enemmänkin kuin pakosta. Tämä sai aamulla itseni terassille ja laittamaan sitä lisää kesäkuntoon. Tai oikeastaan minulla oli vapaapäivä ja koska tämä siitepölynmäärä on nyt melkoinen. Tarve imuroida terassilla ja samalla laittaa valmiiksi kesäkukille ja kesään. Sain yhteistyön merkeissä tilata Grande Orchideen valikoimasta kotiini jotain kivaa. Valikoima on melkoinen ja erittäin monipuolinen ja varsinkin jos etsit jotain erilaista, löydät sen täältä. Madame Stoltzin valikoima on myös itselle mieluinen ja olisin voinut valita ihan kaikki. Mutta päädyin sisustamaan terassia.

Punaisen puutalon katettu terassi.

Kaikki kukat vielä puuttuu sattuneesta syystä. En oikeasti ole miettinyt vielä yhtäkään kesäkukkasta terassille. Nyt kun sain nämä upeat puujalkaiset kukkaruukut katetulle terassille. On ihan pikkuisen mietittävä jatkossa ja ehkä jo äitienpäiväksi. Olisi tuo pienempi sopiva vaikka terassihortensialle :)

ISOT KUKKARUUKUT

Isot mustat keramiikkaruukut puujaloilla.

Nämä melko painavat ja näyttävät ruukut sopivat terassin sisustukseen. Keramiikasta valmistettuja mustia ruukkuja koristaa kolme puista jalkaa. Näitä oli kahta kokoa ja isompi on niin iso että siihen mahtui tuo 30cm ruukussa oleva kaartio tuija ruukkuinen. Pienempään laitoin vain nyt muovikukat, mutta meinasin että joku kukkiva kukka olisi tähän kiva. Jokainen omakoti asuja ja miksei parvekeasuja tietää ettei kauniita ja isoja ruukkuja ole koskaan liikaa. Grande Orchideen ruukku valikoima on tällä hetkellä melkoinen, joten varmasti löytyy sinun tyyliisi ja sisustukseen sopiva. Onhan nämä vielä -30% tällä hetkellä.

Koska pidän mustasta ja puusta on näiden kompo melko kiva ja toimiva myös punaisenpuutalon terassilla. Terassihan on musta ja matot ovat juuttia. 

Punaisen puutalon sisäänkäynti.

Puiset jalat tekevät näistä ilmavat ja helpot sijoittaa moneen paikkaan ja tilaan. Näistä pystyy helposti tekemään asetelman tyhjään kohtaan. Koska haluan nauttia näistä mahdollisimman pitkään ja haluan näiden olevan säältä suojassa tässä katetulla terassilla mutta nämä sopivat jatkossa myös avoterassille. Sään kestävät eli myös pakkasella pitäisi kestää, mutta meinaan laittaa talvisäilöön. Meillä on kulku kotiin täältä takapihan kautta, joten nyt tämä on niin kutsutussa sisäänkäynnissä.

KYNTTILÄLYHDYT

Asetelma terassin pöydällä.

Otin tilaukseen mukaan vielä pari erilaista kynttilälyhtyä. Toinen musta rottinkinen ja pieni ja toinen iso vihreä rottinkinen lyhty. Lyhdyt tuovat kivan tunnelman ja sopivat niin  kesällä kuin kaikkina muina vuodenaikoina. Toki nämä eivät taida talvea kestää ulkona. Mutta tuovat mukavan lisän terassin sisustukseen. Lyhtyjen sisällä on lasikippo joten tuikku on turvallinen ja meinasin jos vaikka tuohon isompaan laittaisi patterivalot toisi se myös kivan tunnelman hämärällä.

Pieni musta rottinkilyhty.

Asetelma sisäänkäynnissä isot ruukut, tuija ja rottinkilyhty.


Terassin sisustus muuttuu vuodenaikojen mukaan ja varsinkin kesällä tämä on toinen olohuone. On ihanaa istua ja kuunnella lintujen lauluja, nauttia kuppi kahvia ja vain olla. Nyt myös kirjoittelen tätä tässä ruokapöydän ääressä ja aivastelen sen verran siitepöly kutittaa ja saa nenän vuotamaan. Mutta periksi en anna vaan nautin siististä terassista.

Saatat Pitää Myös

0 comments