OLOHUONEEN TALVISISUSTUS

tammikuuta 10, 2023

 Moikkelis moi,

Miten menee? Kestätkö vielä talvea vai otatko pikku hiljaa enemmän ja enemmän irti pidentyneistä päivistä ja nautit vain talvesta vai alkaako jo riittämään. Minulla oli yhdessä hetkessä tunne siitä että nyt tämä saa jo riittää, mutta päätin vain nauttia siitä mitä on. Asioille mille mitään en voi ja kykene sitä muuttamaan, en käytä siihen yhtään enempää energiaa. Vaan otan vastaan ja nautin nyt olevasta rauhallisuuden tunteesta ja kodin tämän hetken sävymaailmasta. 
Sekä hiljaisesta lumisesta maisemasta. Toki saisi aurinko vaikka välillä näyttäytyä :)
Tämä on mahtava vastapaino joulukuun kiireisyydelle sekä tavarapaljoudelle. Vaikka toki tein itselleni ( ja miehelle :D ) melko lailla töitä kun aloin purkamaan keittiön olemassa olevaa kattopintaa. Mutta uutta pintaa saadessa ei harmita enää yhtään, vaikka lopetin joulun melko nopeasti. 

Olohuoneen ektorp sohva.

OLOHUONEEN TALVISISUSTUS

Nyt on sen aika. Joulunodotus ja joulu on ohi ja nyt on aika talvelle, riisutummalle sisustukselle. Valkoisuudelle, puhtaudelle ja pehmeydelle. Taljat ja pehmeät tekstiilit ovat nyt omiaan tähän vuodenaikaan. Vaikka sisustukseni on pysynyt melko pitkään jo samana. Pidän siitä kuinka pienillä muutoksilla, tavaroiden paikkoja siirtämällä saa aivan erilaisen fiiliksen. Yksi suuri syy on se etten välitä kertakäyttökulttuurista ja pyrin pitämään tavaramäärän rajallisena. Mikä on ihan huippua tällaiselle kirppistelijälle. 

vittsjö hyllyn täydeltä viherkasveja.

Tämä tunne joulusisustuksen jälkeen ja uuden vuoden kunniaksi tuntuu melko levolliselta. Kuten myös oma olo näkyy se sisustuksen selkeydessä. Siisteyden ylläpitäminen on nykyään paljon helpompaa, kun nämä kotona asuvat nuoret osaavat jo pitää paikat siistinä, sekä tietysti remontin jäljet alkaa olla siivottu. Vielä asennamme uutta pintaa keittiön kattoon ja ai että on mahtavaa päästä sitäkin sisustamaan uudestaan. Mutta siitä sitten lisää kun ollaan valmiita.

Lipaston päällä kynttilöitä ja tauluja.


ikea tv taso bestå ruskeilla lasiovilla.


Lisääntyvä vihreän kaipuu sai käymään viherkasveja läpi ja valitettavasti osa ei selvinnyt talvesta kanssani. Pimeä, kuiva huoneilma sai aikaiseksi sen että olen osan ainakin liikakastellut ja tappanut.  Vaikka ostin diffuuserin tuomaan kosteutta. Peikonlehti koittaa vielä sinnitellä hyllyn päällä. Toivottavasti saan sen vielä elpymään. 

Olohuoneen sisustus ja paljon viherkasveja.Tällä hetkellä on ihan muutama pakkasaste ja sataa hiljalleen isoja lumihiutaleita. Mutta kun mennään kohti kevättä ja aurinkoa, meinaan lisätä hiljalleen lisää rottinkia ja juuttia sisustukseen.

Saatat Pitää Myös

0 comments