JULISTEILLA HYMY HUULILLE

kesäkuuta 15, 2022

Moikkelis moi,

Kaupallinen yhteistyö Poster Store

Kauniilla julisteilla sisustaminen on yksi edullisemmista tavoista tuoda uutta sisustukseen. Taulujen aiheet ja värit muokkaavat paljon millaisen tunnelman haluamme saada aikaiseksi. Julisteilla sisustukseen saa edullisesti vaihtelua. Kun haluaa kotiin muutosta ovat seinät siinä isossa osassa. Itselläni iski ihan valinnan vaikeus niin paljon ihanuuksia jotka olisivat kaikki sopineet meille.

Makuuhuoneen harmooninen sisustus ja posterstoren pioni taulu.

Poster Store ei ole pelkkä verkkokauppa, vaan myös inspiraation ja luovuuden alusta. Inspiraatiosivuilta löytyy huikean kauniita julisteista tehtyjä tauluseiniä. Tauluseinän kokoamiseksi löytyy monta variaatiota sekä inspiraatiota omaan seinätaiteeseesi ja tyyliisi sekä kotiisi. Kun omistaa muutamat kehykset, on helppo vaihtaa juliste kehyksiin ja näin saat vaihtelua vaikka päivittäin.
 

KESÄ MAKUUHUONE

Makuuhuone on vuosien saatossa remontoitu melko paljon. Oikeastaan ihan kokonaan. Seinät, katto, lattia eli kokonaan. Pidän siitä että siellä on rauhallista ja seesteistä. Tämä on meidän kodissa ainut huone jossa on valkoinen lattia. Pidän siitä ja sen tuomasta keveyden ja puhtauden tunteesta.

Kauniin makuuhuoneen kaunis pioni juliste.
Kehyksiksi olen valinnut puukehykset valkoisena ja taulun koko on 50 x 70.

Sängynpääty on yksi niistä paikoista joihin vaihtelen julisteita tai oikeastaan tauluja fiiliksen ja sisustuksen mukaan. Välillä roosaa, mustaa tai valkoista ja nyt on valkoisuuden ja kesän aika. Omassa varastossa löytyy eri aikaan sopivia julisteita. Sekä puu kehykset mustana ja puunvärisenä. Näin pystyn vaihtamaan tyylin helposti. 

kesäisen makuuhuoneen valkoiset liehuvat verhot.


Vaikka joitakin voi valoisuus haitata makuuhuoneessa nukkumista meitä ei. Ikkunan kautta tulvii säteitä ja avonaisesta ikkunasta puhaltaa puhdas tuuli.

Valitsin yksinkertaisen ja kauniin valkoisen pionin kukkajulisteen sängynpäätyyn. Täydellinen väriyhdistelmä yhdistyy valkoisiin läpikuultaviin verhoihin. Tämä yhdistelmä rauhoittaa nukkumaan. Toki suuressa osassa on puhtaat lakanat.

Makuuhuoneen kesäinen sisustus valkoista, juutimatto sekä vaaleanpunaiset petivaatteet.

KEITTIÖREMONTIN KESKELLÄ

Meillä on kestänyt muutaman kuukauden keittiöremontti. Lattian tasoituksen alta piti purkaa paljon ja tehdä uutta. Nyt ollaan tekemässä uutta ja vielä sitä riittää.
Aikoinaan mietin paikkaa leikkuulaudoille ja sain idean laittaa tauluhyllyt keittiön seinään ja olen näistä pitänyt ja paljon. Voin muuttaa hyllyjen asetelmia helposti ja nyt on paikka uusille tauluille sekä good morning tekstille. Tämä jos mikä tuo hymyn huulille ihan joka aamu.

kahvinkeitto piste, jossa tauluhyllyt taulujen ja leikkulautojen pitämiseksi.

Poster Storesta löytyy tyylikkäitä ja edullisia julisteita ja laadukkaita kehyksiä, paljon inspiraatiota ja ideoita miten voit sisustaa oman kodin juuri toiveittesi mukaisesti. Valikoima päivittyy joka viikko uusilla julisteilla. Mikä on mielestäni melko upeaa. Lisäksi tilaajana saat inspiraatiota omaan sähköpostiin.

mokkamaster kahvinkeitin keittiössä.

Julisteet eivät ole vain trendikkäitä ja kauniita, vaan tuotannossa otetaan ympäristö huomioon niin tuotanto- kuin toimitusprosessissa sekä painetaan ympäristöystävälliselle paperille. Toimitus on suoraan Ruotsin varastolta Tukholmasta helposti ja nopeasti omaan postiisi.

Saatat Pitää Myös

0 comments