Vanha puinen leipälaatikko

helmikuuta 07, 2021

 Moikkelis moikka,

Nyt on vierähtänyt aikaa viimeisestä postauksesta. Tammikuu vain on jatkunut aika hektisenä. Vaikka välillä on saanut nauttia ihanasta auringosta töihin mentäessä, on vieno hymy löytynyt huulille. 

Meidän koti taitaa pikku hiljaa näyttää vanhan tavaran sekatavarakaupalta.  Ainakin montaa vanhan tavaran tavaraa sieltä jo löytyy :)
Monet näistä ostoksistani kun on tuttuja meille 90 luvulla nuoruutta eläneelle. Toisten kauhu toisten ihastus. Meidän ensimmäisessä yhteisessä kodissa on nämä kaikki olleet kun olimme 17 vuotiaita nuoria. Nostalgia ei ole huono asia, vaan vaalii kauniita muistoja, joita tietyt tavarat tai tuoksut tuovat mieleen. Rakastuneita<3

Ensi keskiviikkona meille tulee 31-vuotta yhteistä taivalta.

keittiö, keittiöremontti stala allas musta allas rustiikki puinen leipälaatikko

Yhtenä viikkona sain ystävältä LISÄÄ pari venetsia-tuolia varastoon odottamaan keittiön keväistä sisustusta. Mutta siitä myöhemmin lisää...

Laitoin myös kevättä, istutin herneenversoja ja valkosipulia, näitä on kiva laittaa salaattiin tai leivänpäälle. 

keittiö, keittiöremontti stala allas musta allas rustiikki puinen leipälaatikko

Puinen leipälaatikko

Mutta jälleen kerran tein kahvipaketti kauppaa ja tällä kertaa kotiin saapui vanha puinen rulo-ovella oleva puinen leipälaatikko.

Muistan tämänkin olleen meillä kun olimme nuoripari. <3
Perinteinen puinen leipälaatikko seisoo nurkassa, syö sisäänsä leivät jotka muuten lojuisi pitkin pöytää. Siinä kyllä on huomattavasti siistimpi, kuin pitkin poikin olevat leipäpussit. 
En yhtään osaa sanoa onko vanha ja kuinka vanha. Muistuttaa kovasti niitä vanhoja koivuisia leipälaatikoita. Sopii värimaailmalta täydellisesti vanhan ja uuden keittiön sisustukseen.

keittiö, keittiöremontti stala allas musta allas rustiikki puinen leipälaatikko

Värimaailmaltaan puun, mustan ja valkoisen yhdistelmä miellyttää vieläkin silmää. Vaikka keittiö on alun perin vuodelta 1997, sopii 2017 päivityksemme vieläkin yhteen. Vaihdoimme silloin välitilan laatat, massiivipuutasot sekä altaan. Aiemmin olin vaihtanut vetimet uusiin. Allaskaapin ovet ovat vielä korjaamatta, näistä on lakka kulunut liiallisen siivouksen myötä, joten ne pitänee joku kaunis päivä tehdä valmiiksi. Toki jos aloitamme keittiön lattian remontoimisen tuleekin isompi purkaus ja rakentaminen kyseeseen.

Oikein ihanaa uutta viikkoa sinulle!

LOve,
Marika

Saatat Pitää Myös

4 comments