PUUVILLAN OKSA

helmikuuta 13, 2021

Moi,

Mitä kuuluu?
Talvi on ollut aivan mieletön, ihan kuin silloin kun olimme nuoria, kun kaikki oli paremmin. Olemme saaneet nauttia kipakasta pakkasesta, valkoisesta lumesta, jota riittää. Pikku hiljaa valonmäärä lisääntyy huimasti ja aurinko saavuttaa kodin pinnat. Näyttäen ihan kaiken.

Oikeastaan olen koittanut ottaa kuvia makuuhuoneen ja olohuoneen sisustuksen muutoksesta, aina kuitenkin valoisasta ajasta myöhästyen. Kameran rulla on täynnä keltaisia kuvia, jotka keinovalo ja pimeät ikkunat saavat aikaiseksi.
Toisaalta on ollut mukavaa vain olla ja nauttia, tästä ihanan kamalasta ajasta.
Kolmen kuukauden päästä on kuitenkin jo kesä. Sitä odotellessa otetaan kaikki irti näistä pienistä pilkahduksista.

asetelma boho boheemi sisustus puuvilla oksa kuivakukka rottinki


Kahden viikon päästä olen talvilomalla, tänä vuonna onnistuin olemaan koululaisten kanssa yhtä aikaa. Joten tarkoitus olisi silloin hiukan maalata lastenhuoneita. Sekä siivota varastoja, jotka ovat vain täyttyneet kaikesta turhasta.

asetelma boho boheemi sisustus puuvilla oksa kuivakukka rottinkiPuuvillan oksa

Satuin yhtenä päivänä törmäämään marketissa tähän kauniin palleroiseen oksaan. Puuvillan oksaan. Ihan vain yhden oksan ostin, koska tämä on näitä asioita joihin on aika ristiriitainen suhde. Tykkää vai ei tykätä.

asetelma boho boheemi sisustus puuvilla oksa kuivakukka rottinki


Aikoinaan kotona, siis lapsuuden kodissa. Meillä oli paljon kuivakukkia ja kimppuja. En oikeasti yhtään pitänyt niiden likaisuudesta tai teennäisyydestä. Vaikka nämä nykypäivän kuivakukkakimput voivatkin olla upeita ja luonnollisen näköisiä.
Onhan tämä puuvillan oksa, yksikin jo aika näyttävä, sopien boheemiin sisustukseen, mutta uskon että katsellessani tuota voisin muutaman lisääkin ostaa.

asetelma boho boheemi sisustus puuvilla oksa kuivakukka rottinki


Oksan ja oikean puun väri yhdistettynä valkoiseen saa aikaiseksi pehmeän talvisen asetelman. Toki itse pidän värien yhtälöstä myös keväisessä sisustuksessa.
Joskus on mukava vain keskittyä elämässä yksinkertaisiin asioihin ja kuvata niitä.

asetelma boho boheemi sisustus puuvilla oksa kuivakukka rottinki


Tämä viikonloppu menee kuitenkin töissä. Joten nauti kauniista valoisasta talvipäivästä parhaasi mukaan.

LOve, Marika

Saatat Pitää Myös

2 comments