Rustiikin & boheemin tyylin yhdistelmä

lokakuuta 13, 2020

 Hei vain,


Rustiikkinen tyyli on miellyttänyt jo silloin kun kaikki piti olla maalasiromanttista. Tämä tyyli on jäänyt vaikka boheemi sisustustyyli miellyttää päivä päivältä enemmän ja lisääntyy sisustuksessa.
Suurimmalta osalta secondhand löydöillä sisustettu koti.

kirppistelijä, koti, sisustus, boheemi, boho, rustiikki, ruokailutila, ruokaryhmäMeillä on ruokailutila olohuoneessa. Suuri acasiapuinen ruokailuryhmä on ollut meillä jo kauan, varmaan jo 17- vuotta. Välillä on tullut mieleen hukata koko pöytäryhmä tekemättä kuitenkaan asialle yhtään mitä ja kas kun taas se vain saa olla paikoillaan. Ruokailuryhmä on todella tukeva ja pirun painava. 70 kg painava pöytä ja 35 kg painavat tuolit ovat todella jykevää tekoa ja tai nämä aikoinaan olla ihan käsityötä joten kyllä laadukkaasta ryhmästä on kyse. Mistään tätä ei ole tarvinnut näiden vuosien aikana korjata. Vaikka tämä ei aina sovi sisustukseeni. Välillä yritän peittää väriä isoilla pöytäliinoilla ja saada sopimaan muuhun sisustukseen. Pöydän päälle teetin lasilevyn muutama vuosi sitten. Nyt tämä yhdistelmä sai hitusen rottingilla boheemia twistiä. 

kirppistelijä, koti, sisustus, boheemi, boho, rustiikki, ruokailutila, ruokaryhmä

Rustiikin & boheemin tyylin yhdistelmä

Rustiikin rosoisuus ja varsinkin luonnonmateriaalit sopivat toisiin tyyleihin. Boheemissa luonnonmateriaalit ja aivan ihastuttava juutti ja rottinki kun ovat iso osa tyyliä.
Sattumoisin yhtenä päivänä käydessäni kirpparilla silmäni osui suorakaiteen muotoisiin rottinki tabletteihin, näitä oli 6 kpl ja hintaa 2 euroa. Nämä ihan ajatuksena jouluisen kattausideaa mielessä ostin mukaani. Laittaessani nämä pöydälle huomasin kuinka sopivat vallan mainiosti rustiikkisen & boheemin tyylin yhdistelmään.
Toki onhan nyt ruskea väri sisustuksessa ihan IN tällä hetkellä ja kovaa kyytiä tulossa lisää omaankin kotiin.
Boho tyylihän on elämäntapa tai ainakin oli alun alkaen oli. Nyt tästä sisustustyylistä on tullut melko ikooninen ja todella näyttäviä sisustuksia näkyy monien somessa. Mielettömän kauniita koko kodin kokonaisuuksia. Itselläni välillä tuo runsaus vain saa haukkomaan henkeä ja raivaamaan. Boho tyyli sopii kyllä ajatusmaailmaani täydellisesti, koska RAKASTAN kierrättämistä ja viherkasveja, sekä tekstiilejä joten siinä suhteessa olen kyllä boheemi.

kirppistelijä, koti, sisustus, boheemi, boho, rustiikki, ruokailutila, ruokaryhmä

Kirpparilta

Sain aikaisemmin kommentin, että kuinka meidän koti voi olla kierrätyskoti.?

Koska meillä ei ole oikeasi vanhoja huonekaluja tai muuta vanhaa tavaraa.
Kirppareilta en etsi roinaa tai romua, vaan niitä joista pidän on se sitten uutta tai vanhaa ja muuten tarpeen. Nykyaikana toisen romu voi olla suoraan kaupasta ostettu ja tuotu myyntiin kirpparille.
Onhan meillä monta vanhaa tavaraa kuten nuo Ton Dejavu tuolit, vaikka näitä saa uutena, on pohjassa vanha päivämäärä.

Hedelmille tai vaihtoehdoille sopivan ihanan rottinkikorin hinta oli euron.  Pienet rottinkiset kynttilälyhdyt maksoivat citymarketissa 3 euroa kappale. Lamppu on Jyskin mallistosta. Erilaisia korkki lasinalusia olen ostellut edullisesti, koska lasipinta vain vaatii alusen kahvikupille.

kirppistelijä, koti, sisustus, boheemi, boho, rustiikki, ruokailutila, ruokaryhmäkirppistelijä, koti, sisustus, boheemi, boho, rustiikki, ruokailutila, ruokaryhmä

Koska ruokailutila ja ruokaryhmä sijaitsee olohuoneessa, on tämä arkena vain vähän käytössä. Tai sitten istun tässä kirjoittamassa blogia.

kirppistelijä, koti, sisustus, boheemi, boho, rustiikki, ruokailutila, ruokaryhmä

Alkaa hiljalleen säät muuttumaan kylmemmiksi ja ei auta muuta kuin nostaa lämmitystä sekä etsiä villasukat jalkaan.
Kaunista syksyistä lokakuuta.

LOve, Marika

Saatat Pitää Myös

1 comments