MUSTA KEINUTUOLI OLOHUONEESSA

lokakuuta 20, 2020

Heippa,
Onni on isot varastot, joka on kovasti täyttynyt erilaisista tuoleista, joten kyllä sieltä yksi keinutuoli löytyi. Tämä on hyvä kun on tapana rymsteerata. Löytyy tavaraa omasta takaa. Ei vaan jotkut tuolit ovat vain sellaisia joista en halua luopua, muuten kyllä yritän kierrättää hyvällä vauhdilla.

olohuone sisustus musta keinutuoli boheemi skandinaavinen ikea


Syksyllä 2018 korjasimme ja maalasin vanhan RETRO keinutuolin mustaksi. Tein tästä silloin oman postauksen, joka on näkynyt nyt blogin hakutuloksissa. Joten muistin keinun ja päätin hakea sen sisälle. Tämä muutos odotti tovin jos toisen korjausta ja maalauskuntoon saattamista sekä itse maalaamista. Mutta lopputulos on vaivan arvoinen.

olohuone sisustus musta keinutuoli boheemi skandinaavinen ikea

Olin haaveillut kauan että haluan keinutuolin kotiini. Keinu saatiin kuntoon ja uuden mustan maalin, tutun ja turvallisen Colorian maalin pintaansa. Hyräillen kannoin juuri ennen joulua keinutuolin sisälle. Keinutuoli sai olla sen joulun ja jo keväällä kannoin sen varastoon odottamaan oikeaa aikaa ja tilaa. 

olohuone sisustus musta keinutuoli boheemi skandinaavinen ikea takka


Kaunein sisustuselementti tekemättä mitään 

tai oikeastaan tekee öisin. Makuuhuoneessa ollessa, tähän ripustin ylimääräiset tyynyt sekä päiväpeiton yön ajaksi. Mutta muuten voin vain katsella sen kauniita muotoja. Välillä käyn istumassa ja hipelöin keinun kaunista pintaa. Rauhoitun hetken kunnes jatkan. Keinu päätyi ensin makuuhuoneeseen jossa täyttyi tyynyillä ja päiväpeitolla. Makuuhuoneen pehmeät sävyt saivat aikaan sen että ohut päiväpeitto meni säilytykseen, kun paksu untuvapeitto päätyi lämmittämään nukkujia. Harmitti kun keinusta tuli paikka joka täyttyi kummasti ja ei siihen meinannut enää itse mahtua sekaan.

olohuone sisustus musta keinutuoli boheemi skandinaavinen ikea
Rustasta löysin tämän viltin hintaan 2,99 e


Paikka takan vierestä

Liikkuvaa sorttia tuppaa tämä olemaan. Seuraavaksi siirsin sen olohuoneeseen.
No eipä kauaa kun jo päätin sisustaa makuuhuoneen uudelleen, lattialle laitoin paksun karvamaton ja samalla kannoin keinun olohuoneeseen. Siinä se nököttää takan vieressä ja aina välillä siihen joku istahtaa hetkeksi. Tässä tämä ei kerää ylimääräisiä tyynyjä tai muita kasoja päällensä.

olohuone sisustus musta keinutuoli boheemi skandinaavinen ikea


Mummola fiilistä trendikkäästi

Vaikka koti on monen sattuman summa ja materiaalit eivät monen mielestä sovi yhteen, sopii mustaksi maalaamani keinu olohuoneen sisustukseen. On se sitten maalaisromanttinen, skandinaavinen tai minimalisti. Joten aika klassikko ja ikuinen huonekalu tämä. Tällä mennään taas hetki kunnes mieli taas muuttuu tai joulukuusi tarvitsee tilaa. Voi olen niitä jo katsellut, koska olen tullut siihen tulokseen että haluan kestokuusen ihan sen monipuolisuuden ja siisteyden vuoksi.

Olemmehan mummola. Mummun nuorin lapsenlapsi sai nimekseen Minttu. Tittelinä tämä on kauneinta maailmassa mitä tiedän, MUMMU. Rankinta sekä upeinta. Muisto omasta mummolasta elää vahvana mielessä, kaikki se tunnelma ja elo mitä mummun ja vaarin kanssa oli. Haluan jakaa sen näin maailman ihanimmille lapsille oman itseni kautta ja luoda ihania yhteisiä muistoa. Ei pelkästään tavaroiden vuoksi, vaan myös tuoksujen ja yhdessäolon kautta. 

olohuone sisustus musta keinutuoli boheemi skandinaavinen ikea taulukollaasi

 ps. löysin kuvan upean saviruukun kirpparilta 4 eurolla.

LOve, Marika

Saatat Pitää Myös

2 comments