Kirppislöytöjä ja kamera mietteitä

lauantaina, huhtikuuta 22, 2017

Hei teille kaikille ihanille!

Mitä kuuluu?
Täällä ei ole ollenkaan niin ihanaa. Onnistuneesti tiputin tallin betoni lattialle kännykkäni,  olihan se ollutkin jo vuoden minulla.
Ensin itketään omaa kömpelyyttä, sitten alkaa mieletön harmistus kun ei pysty ottaa kuvia kännykällä. Tai pystyy ihan kamalia mistä ei saa kunnolla selvää.

Mitenköhän kävi :DD Samsungin takalasi pirstaleeksi.
Kännykän valitsin sen sopivan koon puolesta, vaikka vaihtoehtoja on kuinka paljon, en pidä suuresta puhelimesta, vaan kompaktista koosta.

makramee amppeli

Bloggaaminen ja varsinkin instagramin parasta on ottaa tilanteista kuvia, milloin vain. Kaikkein helpoiten se tietysti onnistuu kännykällä. Kännykkä on miltei aina mukana ja helposti käytettävissä, tilanteessa kuin tilanteessa.

Järkkärini on Nikonin D5200 Vaikka kamerassa on monia todella hyviä kuvauskompoja. mutta kun... olen niin kyllästynyt sen isoon ja painavaan kokoon.

Olenkin pikkuisen ihastellut Olympuksen Pen kevyttä ja pientä järkkäriä.
Toki asiaan ihan taatusti vaikutti kun näin kameran livenä :D

vanhat savi ruukut

Vaikka en yhtään tykkää matkimisesta, on kuitenkin asioita jotka on hyviä ja näitä varmasti saa matkia. Olenkin lukenut monen bloggaajan mielipiteistä tästä kamerasta ja katsonut videoita. Vaikuttaa todella hyvältä vaihtoehdolta
näppärän koko puolesta.

Ps. Olenhan ollut TOSI kiltti  :)
ruosteinen lyhty

Toki pitäisi varmaan oikeasti opetella kuvaamaan kauniita kuvia, ei se pelkkä kunnon kamera niitä tee :) No ja ei siinä mitään kännykänkin saan kohtapuoliin korjattuna takaisin.

Kuvissa kirppislöytöjäni.
Makramee amppeli ja iso kasa vanhoja saviruukkuja, Sinne tulevaan kasvihuoneeseen :D
Saviruukuista maksoin muuten kahvipaketin, oli taas toisen romu on toisen aarre..

Ellei välillä tulisi lunta, olisi yöpakkasia vaan saataisiin lämpimämpää.
Päästäisiin aloittamaan kasvihuoneprojektia.

Näitä mun romuja, kun alkaa olemaan vähän joka puolella..

Kivaa viikonloppua!

Saatat Pitää Myös

10 kommenttia

 1. voih tosi tylsää tuo kännykän hajoaminen...varmasti harmittaa :/
  Tuohon kamera-asiaan en osaa ottaa kantaa, koska itselläni on tuo 'jörkäle' ja tykkään siitä. Katselin Tainan olympusta (?) ja olihan se pieni ja kätevä, mutta en osannut käyttää sitä ;) Mies kyllä on kysellyt minulta, pitäisikö olla sellainen pieni 'bloggari'-kamera myös minulla. En vielä ole tuntenut tarpeelliseksi :)
  Mielstäni paras kamera on sellainen joka sopii tarkoitukseensa ja jota tykkää käyttää.
  Kivat kirppislöydöt, itse tyhjensi jo tuossa lopputalvesta yhden kirppispöydän kaikki saviruukut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :(
   Juuri niin se oma käyttötarve tässäkin on se miten sitä käyttää ja tykkää siitä.
   Saviruukut ja varsinkin nuo vanhat on niin parhaita.

   Poista
 2. Voi ei...tiedän niin tuon tuskan, kun jotain menee rikki ihan omasta kömpelyydestä! Olen kyllä niin tyytyvänen tuohon Olympus Pen:iin, että suosittelen! <3

  VastaaPoista
 3. Voi harmitus! Moni on kehunut tuota kameraa. Ihanat ruukut!

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, miten harmillista! Toi kännykän tippuminen on kyllä niitä asioita, jotka harmittaa aina ihan täysillä. Toivottavasti saat pian puhelimesi korjauksesta ja että korjaus menee takuuseen.

  Toi on ihan totta, että ei pelkkä hyvä kamera tee hyviä kuvia. Itse opettelen kokoajan kuvaamista, koska vain kuvaamalla oppii.

  VastaaPoista
 5. Kääk tuo kännykkäjuttu. Mulla on käytössä PEN. Ja on kätevä, mutta vissiin ei mikään ihan ammattitason kamera. Mulle kyl piisaa...

  VastaaPoista
 6. Voi harmi tuota puhelinta, hyvä jos sen saa korjattua. Tuota Olympus Pen kameraa kehuu moni ja se taitaa myös monella bloggaajalla ollakin.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Mulla on käynyt kerran uuden kännyn kanssa samalla tavalla ja harmittaahan se! Täälläkin on kyllästytty isoon järkkäriin ja joskus haluaisin pienemmän, jota olisi helppo kuljetella. Tuota samaa merkkiä olen ajatellu kuin sinäkin. Kivoja kirppislöytöjä.

  Mukavaa sunnuntaita sinne <3

  VastaaPoista
 8. Ihania saviruukkuja! <3 Itsellä ei kasvihuone vielä ole tänä kesänä ajankohtainen, vaikka se haaveissa kyllä onkin :) Pihassa riittää niin paljon muuta kunnostettavaa toistaiseksi, että katsotaan sitä kasvihuonetta sitten myöhemmin :D Innolla jään odottamaan sinun kasvihuoneprojektia :)

  VastaaPoista

★ Kaunis kiitos viestistäsi ★