OLOHUONEEN JOULUTUNNELMA

joulukuuta 03, 2023

Moikka,

J O U L U K U U 
Eikö ole mahtavaa <3

No itse pureskelin muutaman viikon tuota roosan väristä sisustusta ja niin se sai vaihtua ja lähtöpassit tyttären kotiin. Iso paksu matto ja valkoturkkinen koira ei ollut paras yhtälö. Kaikki oli karvassa vaikka kuinka robotti pyrki putsaamaan lattioita karvoista. Tuntui ettei ollut tilaa hengittää. Vaikka näin omakotitalossa asuessa on mukava kun on lämmin matto jalan alla, oli se vähän nyt liikaa.

Onneksi voi vaihtaa mieltä ihan vaikka joka päivä.

Joulukodin sisustus.

Joten päädyin valkoiseen. En ihan puhtaan valkoiseen muussa kuin sohvan päällisissä sekä joulukuusen koristelussa sekä verhoissa.
Vaikka tykkään kovasti kuusesta pelkissä valoissa muutaman valkoisen koristeen siihen laitoin.

Bauhaus tekokuusi koristeltuna valkoisin koristein.


OLOHUONEEN JOULUTUNNELMA

Joulusisustuksen tärkein sisustus elementti on joulukuusi. Tämä kuusi on ollut meillä muutaman vuoden. Kävin sen aikoinaan bauhaus ostamassa ja katsoin silloin että tämä missä on muutamaa eri vihreää olisi kivannäköinen ja ehkä eniten aito. Toki hyvä tarjous oli aika valttikortti. Aitoa tuosta ei saa mutta tämän jälkeen on allergia oireet kadonnut joten tämä taitaa olla ainut vaihtoehto jos mielin kuusen sisälle. Totta kai haluan ja haluan nauttia mahdollisimman pitkään.

Ruokailutilan valkoinen pyöreä pöytä ja joulusisustus.


RUOKAILUTILA

Seuraavat kuvat kertovat parhaiten sen kuinka tyhjensin ja valaisin tilaa valkoisilla huonekaluilla. Toki molemmissa sisustuksissa on sitä mistä pidän, mutta vaihtelu on vain hyvästä. Mustat viitsjön huonekalut saavat nyt seisoa hetken varastossa. Vielä ruokapöydät vaihtoivat paikkaa olohuoneen ruokailutilan ja keittiön pöydän kanssa.
Lipasto on siitä kiva kun päälle pystyy tekemään asetelmia ihan omaksi iloksi ja teeman mukaan ja myös muuttamaan niitä. Toki sain joulujulisteet seinälle. 

Ruokailutilan valkoinen joulusisustus.

Ruokailutilan musta sisustus.

Toki joulukuusi tarvitsi tilan. Joten siitä se lumipalloefekti lähti pyörimään. Omaksi eduksi voin sanoa että silloin kun sisustus ei maksa mitään muuta kuin omaa vaivaa on se silloin myös hyödyllistä. Kaikki nurkat tulee käytyä läpi sekä putsattua kunnolla. Osin huonekalu valssi on myös energisoivaa koska kun nurkat pysyy vuodesta toiseen samanlaisena. Tämä tuo itselle sitä kaivattua muutosta. Kokeilua.

Joulukuusi koristeltuna.

Olohuoneen joulusisustus.

Olohuoneen joulusisustus ja joulukuusi.

olohuoneen joulusisustus ja takka.


Tässä vielä kuvaa roosan värisestä sisustuksesta olohuoneessa. Pihalla ei ollut yhtään vielä lunta ja kiva auringonpaiste. Nyt on toisin.


Mittari on näyttänyt melko korkeita pakkaslukemia nyt -15 astetta ja takkatuli on joka päiväinen ilo. Sohvalla on mukava katsella päivittäin jokin jouluelokuva. Nyt kun on niiden aika.

Saatat Pitää Myös

0 comments