SISUSTUKSEN PERSOONATTOMUUS

helmikuuta 20, 2022

Heippa hei,

Taas se olisi sunnuntai. Viikot ja päivät tuntuu menevän ihan hujauksessa. Lunta sataa ulkona, taas. Hei please voisiko tämä talvi jo riittää.. 

Tämä päivä ja huominen menee vielä pikkuisen touhuilun merkeissä. Korona tuntuu hiukan vieläkin. Toki kastelin ja istutin muutaman uuden viherkasvin uusiin multiin. Kaupassa hakiessa minulle jäätelöä mies toi minulle viirivehkan. Kun jo viimeksi kerroin istuttelen huonekasvini multa-kaarna-perliitti sekoitukseen ja annan kasveille myös lannoitetta ja olen myös talven antanut merilevää. Minulta löytyy multaseosta valmiina kannellisessa astiassa. Yritän ymmärtää näiden elämää ja antaa sitä mitä ne kaipailevat ja näin saan toivon mukaan :) nauttia vihreydestä pidempään.

Kierrätyskodin ja ikea kodin sisustuksen persoonattomuus

Melkoinen pieni onni kun omassa huomassa olevaan viherkasviin tulee uusia alkuja josta puhkeaa uusi lehti. Melkoista sanon minä.
Mutta siitä seuraavaan aasinsiltaan. Koska kyllähän nämä huonekasvit ovat ainakin minulla isossa osassa sisustustani.


Kierrätyskodin ja ikea kodin sisustuksen persoonattomuus

NEUROOTTINEN SISUSTAJA

Sisustus on siitä kiva harrastus, jos sen pitää kivana ja muistaa sen keveyden ja hyvänolontunteen, siitä saa melko paljon hyvää mieltä takaisin. Toki haaveita on hyvä olla ja tahtoa mutta se ei saa mennä normaalin elämän edelle. 
Siinä missä sisustus on oikein puhdistavaa ja innostavaa. Samoin kun näiden huonekasvien hipelöinnit.  Neuroottisuutta minulla löytyy siivouksen osalta. Siivous on kuitenkin se paras sisustus. Mikään ei näytä niin kauniille kuin puhdas koti. Puhdas koti ei tarvitse olla uutta, vaan siisteys on sisustuksen perusta. Puhtaassa kodissa ei huonekalujen ja tekstiilien hinnat ole se mikä on tärkeitä. 

Kierrätyskodin ja ikea kodin sisustuksen persoonattomuus

KIERRÄTYSKODIN SISUSTUS

Silti liputan kierrätyksen puolesta. Aina. Kiertelen kirppareita, myyn vanhoja ja ostan uusia, eli teen niitä ihania kirppislöytöjä. Vuosien kiertelyt on tehnyt minusta melkoisen löytäjän, toki tyyli ja maku on muuttunut vuosien varrella. Sekä eihän nämä minun kirppislöytöni kaikkia miellytä ja näinhän sen kuuluu mennäkin.  Se onko se sitten persoonattomuutta, en tiedä. Jokainen voi olla omaa mieltään. Itse hommaan juuri niitä mistä pidän ja kuvittelen sopivan tiettyyn paikkaan.
Olisi silti melko upeaa osata hahmottaa paremmin. Tämä on ollut minulla aina vaikeaa. 

Kierrätyskodin ja ikea kodin sisustuksen persoonattomuus

VOIKO IKEA KOTI OLLA PERSOONALLINEN


Aihe joka jakaa mielipiteitä. Mies vihaa, varsinkin näiden Ikea kalusteiden kokoomista. Minä itse henkilökohtaisesti en oikeastaan ikinä edes kokoa, olen vain apupoikana jos jotain hankimme.
Oma mielipiteeni on että toimii. 
Persoonallinen, ehkä?
Tavanomainen, edullinen, persoonaton, monikäyttöinen, kyllä, 
EHDOTTOMASTI

Kuten kysymys kuuluu?

Kierrätyskodin ja ikea kodin sisustuksen persoonattomuus


Voiko IKEA koti olla persoonallinen?

Ikea, H&M, Jysk sekä moni muu ketju myy edullisia halvempia ja kalliimpia tuotteita koteihin. Usein ainakin itse miellän nämä kestämään lapsiperhearjen mielettömän hyvin ja on moni tuote todellakin hintansa väärti. Harmistus ei ole niin suuri kuin kovin kalliin kalusteen tuhoutuminen sekä monipuolisuus.
Toki moni tuote joita olen ehtinyt ihailla, löytyy kirpparilta huomattavasti edullisemmin. Vaikka alkuhinta olisi edullinen, pidän siitä että löydän sen kierrätettynä.
Uuden ja vanhan yhdistelmä on omasta mielestä sitä persoonallista sisustusta joten kyllä minun mielestä Ikea koti voi olla persoonallinen.

Kierrätyskodin ja ikea kodin sisustuksen persoonattomuus

UUSI SOHVA MYÖS IKEASTA

Nyt olen ajatellut uusia tämän vuoden puolella meidän sohvan. Meillä on ollut ihan liian kauan Ikean Ektorp ja tämä alkaa olemaan liian suuri ja rohmu makuuni. Sisustustyyli ja makuni on muuttunut maalaisromanttisesta sisustuksesta johon tämä sopii täydellisesti, pelkistetympään ja sirompaan, skandinaaviseen tyyliin. Kuitenkin silti mietin uutta sohvaa Ikeasta. Söderhamn olisi melkoisen mukavan näköinen ja kevyen mallinsa ansiosta sisustukseen sopiva. Lisäksi muutoksen saa helposti päällisten ja osia vaihtamalla. Päällisten pestävyys on varsinkin koiran ja omien sotkujen kanssa on iso plussa ja se että jos teen kulman, voin myös jättää sen välillä pois. Todella monipuolinen.

Kierrätyskodin ja ikea kodin sisustuksen persoonattomuusOlen mieltänyt meidän kodin sisustuksen kierrätyskodin sisustukseksi, vaikka todellisuudessa se taitaa olla edullisen budjetin sisustusta.


 Koittakaa pysyä terveenä.

Saatat Pitää Myös

2 comments