MAKUUHUONEEN BOHEEMIN SEESTEINEN SISUSTUS

lokakuuta 13, 2021

Moikka,

Mitä kuuluu? 

Olen koittanut nauttia syyssäästä. Sain kerättyä ja silputtua vaahteran lehdet maasta. Alkoi olla piha aivan keltainen. Samalla leikkasin viimeistä kertaa nurmikon. Viimeviikolla vietin flunssan korvissa, tulikin katseltua monta elokuvaa ja sarjaa. Eilen keräsin pihlajan lehdet. Nyt kun sää on ollut sateinen ja sain päähäni sisustaa makuuhuonetta. Ruskealla ja valkoisella sain kivan yhdistelmän seesteisen, rauhallisen ja boheemiin makuuhuoneen sisustukseen.

Makuuhuoneen boheemin seesteinen sisustus.

MAKUUHUONEEN EDULLINEN SISUSTUS

Ajatus tästä lähti 3 euron valkoisista verhoista, jotka kirppikseltä olin aikoinaan kotiuttanut. Nämä todella monipuoliset verhot ovat olleet välillä makuuhuoneessa ja välillä olohuoneessa. Onhan meillä muutenkin sisustus kirppikseltä suurimalta osin. Sängynpääty on facebook roskalava löytö, eli ilmainen. Sängyn siihen ostin myös käytettynä. Makuuhuoneen juuttimatto maksoin 7 euroa. Finlaysonin tyyny maksoi 3 euroa. Unisieppari on finnmarilta. Valkoiset tupsutyynyt ostin facebookin kautta. Viuhka maksoi 1,20 euroa. Maljakko 1 euron. Petivaatteina pellavalakanat, rennosti hiukan ryppyisenä. Lidlin patterivalot roikkuvat rennosti.

Makuuhuoneen boheemin seesteinen sisustus.

Yleensä vaaleat ja valkoiset värit laitetaan kesää kohti kun mennään, valon määrän lisääntyessä. Joten tänä vuonna teen ne väärin päin. Makuuhuoneen valkoisuus tuo valoisuutta pimeän vuodenaikaan. Lisäksi tuntuu nyt että tarvitsen enemmän rauhallisuutta ja seesteisyyttä kotona ympärillä olevan hälyn vastapainoksi. Vietän melko paljon aikaa kotona. Melkein kaiken vapaa-ajan. Toki se on hyvä, saa ladattua akkuja ja pikku hiljaa hyggeily alkaa enemmän.
Kynttilöitä ja varsinkin tuikkuja tulee polteltua.

Makuuhuoneen boheemin seesteinen sisustus.

Makuuhuoneen boheemin seesteinen sisustus.

Makuuhuoneen boheemin seesteinen sisustus.

ITSE TEHTY PAPERITÄHTI

Vanha talonpoikaiskaappi siirtyi makuuhuoneen sängyn viereen ja aika kivalta näyttää nyt kyllä. Ruskea paperitähti jonka tein viime marraskuussa paperipusseista sopii väreihin kuin nappi päähän. Täältä boheemeihin paperitähtiin löytyy ohje.
Tuon pienen peiton olen minä myös itse tehnyt. Kyllä sitä melko kauan tein rahin päälliseksi alkujaan

Makuuhuoneen boheemin seesteinen sisustus.

Onneksi pian on viikonloppu.

Saatat Pitää Myös

2 comments