Mehevä raparperipiirakka
toukokuuta 31, 2017
Kesän tietää tulleen,
kun tuomen kukat kukkii ja tuoksuu ja
kun tuomen kukat kukkii ja tuoksuu ja
kun ensimmäiset pulskat raparperit kasvaa.
Ja voi tehdä kesän ensimmäisen raparperipiirakan.
Todella mehevän raparperipiirakan
ja kokonaisen pellillisen tein maku.fi
suosituimmalla kesäreseptillä.
Linkistä näkyy myös video,
kuinka leivotaan helppo raparperipiirakka.
Tämä piirakka ei vaadi vaniljakastiketta kaverikseen.
Vaan maistuu kaikille, isommasta pienempään.
Kyllä hiukan söi miestä kun ei aurinkoa
näkynyt ja ei meinannut tarjeta terassilla nauttia palasta piirakkaa kahvin kanssa.
Mutta uhmasin säätä :D
Varsinkin kun edellinen päivä oli täynnä aurinkoa ja lämpöä.
Kivaa tämä suomen kesä.
Lisää raparperia kasvaa kohisten, joten saahan sitä lisää.
8 comments
Onpa herkullisen näköinen piirakka ❤️
VastaaPoistaIhanaa keskiviikkoa sinulle Marika!
Todellinen suosikkintaisi löytyä :)
PoistaRaparperi on yksi lemppareista kesän mauista! <3 Meilläkin kasvaa raparperi nyt kuhisten ja ostoslistalla on hillosokeria! Ajattelin ensimmäistä kertaa kokeilla valmistaa raparperihilloa :P
VastaaPoistaMaukasta keskiviikkoa sinulle!
Niinpä! Raparperimansikka mehu viime vuonna oli suosikki, mutta on raparperistä moneen muuhunkin :)
PoistaOnpa herkullisen näköinen piirakka. Sain sunnuntaina maistaa uusista raparpeista tehtyä piirakkaa, maistui hyvälle.
VastaaPoistaVarmasti maistui kuin myös tällä reseptillä tehty :)
PoistaRapsu vaan on parasta mitä tiedän ja myös tuoksuna. Kyseisellä reseptillä olen tehnyt raparperipiirakkaa ja vaniljainen päällys on juurikin ihana. En ymmärrä miksi meidän omalle pihalle vuosi sitten ei enää tullut rapsuja. Minne ne voi kadota?
VastaaPoistaAurinkoa viikkoosi Marika <3
Kyllä ja kuuluu kesään ehdottomasti. Harmi että on kadonnut. Luulin näin meilläkin kunnes kompostista nousi alkuja 😊
Poista★ Kaunis kiitos viestistäsi ★