Terassille saapui syksy ja talvea odotellaan!

marraskuuta 13, 2014

Ihanaa olen saanut uusia lukijoita, tervetuloa meille ;)

Nyt ollaan ihan pihalla :) Päivän valoisa-aika vain on niin lyhyt. Terassille on saapunut syksy ja  odotellaan talvea ihan innoissaan ja sain otettu kuvia teillekin.:)

terassin syksy asetelma väritys havut

Valkoiseksi entrattu puusohva joutuu olemaan koko talven pihalla  koska ei mahdu nyt mihinkään.  Tämän me olemme korjanneet ja maalanneet, vuosimallia jotain varmaan -70 luvulta.  Laitoin sohvalle mummuni kutoman valkoisen maton alustaksi.

terassin syksy asetelma väritys havut

Iso pöytä oli tarkoitus tulla valkoiseksi ja sään kestäväksi,  kummasti tämä tuunailu jäi muiden hommien jalkoihin ja lisäksi oikeat tuolit puuttuu;  noilla nyt pärjätään. Katossa olevat puu jutuissa on terassin valot.  Puupölkyt on lisäistuimina ja pikkupöytänä ym. Kuten huomaatte on väritys varsin jouluinen johtuen tuosta talon värityksestä.

terassin syksy asetelma väritys havut

Pikkukuusen laitoin lasimaljakkoon. Kesän jäljiltä oleva ulkomuratti on ollut keittiön hyllyllä tallessa ja on tainnut tykätä olla sisällä. Osa on käyttänyt murattia syksyn asetelmissa. Kyllä minä sen silti vein takaisin sisälle :) Calluna on juuttipussissa pöydällä.

terassin syksy asetelma väritys havut

Tekemäni virkkaustähdet yhdessä kuusen oksan kanssa tuo keittiötölkille mukavan jouluisen ilmeen. Tietty vielä hetken kauniin punaiset pihlajanmarjat :) karkea suola pitää lasipurkin puhtaana ja lasi ei lisäksi lämpene. Heinäseipäässä roikku lisäksi aivan makean väriset lasituikut. Takana näkyy peltitähteni.

terassin syksy asetelma väritys havut

Ikkunanpokassa on tekemäni havutähti, josta kerroin täällä
Vanha puulaatikko on maalinen mutta silti niin ihana. Juuttisäkkiin laitoin pikkukuusen lasimaljakossa. Olen sitä mieltä, ettei meille tule oikeaa kuusta sisälle tänä vuonna. Haaveilen valkoisesta tai hopeasta kuusesta.


terassin syksy asetelma väritys havut

Takapihalla on suuri terassi, joka on nyt tyhjänä, paitsi aurinkovarjon jalka seisoo siellä talven. Tämän sisustaminen onkin sitten aivan toinen juttu. Vaikka minkälaisia puutarhakalusteita ollaan katseltu. Luulen, että hommataan valkoiset kokopuiset kalusteet. Kaasugrillin paikka on tuolla terassilla ja kesällä ajattelin toteuttaa legaharkko-puu tason tuonne. Ankean näköistä. :(

Puutarhavajaan laitoin siniseksi värjätyt callunat, ajattelin, ettei valkoinen tai punainen näy yhtä hyvin.

terassin syksy asetelma väritys havut

Löysin heinäseipäisiin valkoiset Airam led tähtilyhdyt. Nämä sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Joten illalla näkyy hiukan valoa pihalla. Olen tarkka, että kaikki polttimot ovat meillä ledejä. Inhottavasti johdot nyt näkyy, mutta pieni lumisade saa kaikki näyttämään paljon kauniimmalta.

terassin syksy asetelma väritys havut

 Kaunista marraskuuta kaikille!

Saatat Pitää Myös

22 comments