MONIKÄYTTÖINEN VILLAMATTO COASTAL CREME & ALEKOODI SINULLE YSTÄVÄ

helmikuuta 12, 2023

Kaupallinen yhteistyö Trendcarpet

Tämä yhteistyö oli kuin omiaan koska olin jo miettinyt sellaista villamattoa joka olisi monipuolinen, sekä sopisi tilaan kuin tilaan.

Valikoiman ollessa todella suuri on vaihtoehtojen selaaminen aikamoinen. Mutta moneen kertaan kävin sivuilla tutkimassa ja ihailemassa mattovalikoimaa. Mattovalikoiman ollessa suuri, on ensin mietittävä minkälaista ja mihin matto olisi tulossa.

Makuuhuoneen  VILLAMATTO COASTAL CREME.

Miksi villamatto? Päädyin laadun ja monipuolisuuden vuoksi villamattoon koska halusin pehmeyttä sekä tunnelmaa sekä hillittyä ulkonäköä ja tärkeimpänä sellaisen joka sopii tyyliin sekä kestää aikaa. Hillittynä värimaailmaan joka myös sopii eri vuodenaikoihin, jotka saa helposti sisustamalla. Tässä kyseisessä matossa on koko 160 x 230, jolloin on riittävän kokoinen, ei liian suuri eikä liian pieni. Tässä villamatossa oli vielä aivan ihan tekstuuri. Olenhan aivan rakastunut kaikkiin palloihin.  Koneella kudottaessa saadaan tarpeeksi kiinteä sekä ohut villamatto sekä tarpeeksi kevyt ja hinta on sopiva. Näin sopii moneen tyyliin ja käy kodin kaikkiin huoneisiin.

VILLAMATTO KEITTIÖSSÄ

Oi kuinka ihanalta se näyttää tuon tammen värisen rustiikkisen vinyylilankun kanssa. Ihana pehmeän rouheus. Tämä kyseinen villamatto coastal värissä creme on sopivan matala myös ruokapöydän tuolien kanssa käytettäessä. Ruokapöydän alla ei kuitenkaan tarvitse pelätä maton likaantuvan. Toki meillä ei enää ole ihan pieniä, paitsi kun lapsenlapset tulevat mummolaan. Mutta silloinhan syödään nätisti pöydän ääressä. Eikö niin :)


Keittiössä villamatto lattialla.

Keittiön sisustus musta 4 hlön pöytä ja vaalea villamatto.

VILLAMATTO COASTAL CREME ja tammi vinyylilankkulattia.

keittössä villamatto.

VILLAMATTO COASTAL CREME.

VILLAMATTO MAKUUHUONEESSA

Makuuhuoneessa meillä on valkoinen laminaatti. Ja kyllä tämä sama matto, joka sopi myös tammen värisen lattian kanssa, sopi täydellisesti myös meidän makuuhuoneen värimaailmaan. Värimaailma matossa on niin pehmeä että puhtaan valkoinen eikä matto näytä likaisen väriseltä. Kuinka ihana pehmeys.

Makuuhouoneen skandiboho sisustus ja  VILLAMATTO COASTAL CREME.

VILLAMATTO COASTAL CREME.

VILLAMATTO COASTAL CREME.

Makuuhuoneen sisustus ja villamatto.

VILLAMATTO OLOHUONEESSA

Olohuoneessa meillä on vielä tammen värinen laminaatti, johon tämä sama matto sopi täydellisesti. Joten kun nämä kolme kodin tilaa pääsi kokeiluun. Voisin todeta kuinka monikäyttöisen ja moneen tilaan ja värimaailmaan ja tyyliin sopivan täydellisen maton valitsin. 

Tämä oli aivan täydellinen paikka villamatolle. Silloin se on paraatipaikalla ja näin myös pystyn nauttimaan siitä koko ajan. Onhan olohuone kuitenkin kodin keskipiste. Ja katseella pääsen ihastelemaan maton väriä sekä tietysti silittämään maton miellyttävää pehmeyttä.


Olohuoneen boheemi sisustus.

VILLAMATTO COASTAL CREME.

VILLAMATTO COASTAL CREME.

Olohuoneen sohvapöytä musta ja lasi sekä villamatto.

Sohva ja olohuoneen sohvapöytä ja villamatto.Tämän meille valikoidun maton löydät linkistä Villamatto coastal creme
 
Tämän ja monia muita saat 20 % alennuksen koodilla  MARJAKUJA20 !

Saatat Pitää Myös

0 comments