En ole mikään leipoja äiti,
mutta välillä rohkaistun tekemään jotakin.
En pidä mistään liian monimutkaisesta.
Hyvät ohjeet tykkään jakaa teille muillekin.
Monesti meille jää banaaneja pehmenemään,
koska en osta niitä keltaisina ja kovina.
No, nämä pehmentyneet banaanit on loistavia banaanikakun tekemiseen.
Ohjeen olen hakenut netistä
ja tämä maailman paras banaanikakun ohje löytyy linkistä cebicinkeittio.blogspot.fi
Olen tämän monesti jo tehnyt,
pienellä muutoksella: ohjeessa on kermaa,
käytin tähän banaanijoqurttia.
♥Maailman paras banaanikakku♥
2 kananmunaa
2½ dl sokeria
2 banaania muussattuna
2 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl vanilliinisokeria
8 rkl kuohukermaa
150 g voita sulatettuna
2½ dl vehnäjauhoja
kanelia
200 asteisessa uunissa noin tunti
Helpoksi tämän tekee kun ei tarvitse mitään vatkaimia,
kun sekottaa aineet isolla lusikalla sekaisin.
Aloitan ensin ottamalla ohjeen tuotteet esiin valmiiksi.
Käytössä nuo ilveksen ja karhulan lasipurkit ovat helppokäyttöisiä
ja niin ihanan näköisiä.
Kuten huomasitte tykkään käyttää tablettia myös ohjeiden etsimiseen.
Tämän ohjeen tein sydämenmalliseen irtopohja vuokaan.
Olisi voinut tehdä annoksen tuplana, niin olisi tullut paksumpi.
Kyllä kakku tuli syötyä ♥♥