Makuuhuoneen DAHLIA tapetti

toukokuuta 03, 2023

Kaupallinen yhteistyö: Aveo Tapetit

Vihdoin tämä monen vuoden haave on toteutunut ja tämä muutos oli vielä ihanampi kuin uskalsin edes ikinä uneksia. Muutos on iso ainakin oman mittapuun mukaan, muttei kuitenkaan liian raju. Vaan täydellinen!

Makuuhuoneen tunnelma muuttui aivan ja juuri niin utuiseksi kun sen olin halunnutkin. Nyt oikeasti rakastan tätä! Aamuisin on ihana vain ihailla hetki rauhassa ennen päivän kohelluksia.

Harmaa maali seinässä on melko helppo ja monipuolinen, varsinkin muun sisustuksen ja tekstiilien vaihtuessa. Koska kyseinen henkilö joka täällä asuu on oppinut muuttamaan sisustusta tekstiileillä oman mielensä mukaan, välillä ihan viikottain. Pelkäsin kuinka tämä vaikuttaa mutta lopputulos löi ainakin itseni ällikällä ja uskon että tuo rakas aviomies on kanssani samaa mieltä.

Makuuhuoneen upea dahlia kukkatapetti.

makuuhuoneen sisustus ja kukkatapetti.

AVEO.fi 

Aveo.fi verkkokaupassa on melko varmasti Suomen laajin tapettimallisto. Kirjoittelin tästä aikaisemmin Tapetti haaveita makuuhuoneeseen Koska yli 7000 tapettia mahdollistaa sen että varmasti jokaiselle löytyy omaan kotiin ja tilaan täydellinen tapetti. Sain mahtavaa ja auttavaista asiakaspalvelua josta henki se että asiakas on tärkeä. Mikä toi itselle fiiliksen aivan mahtavasta naisenergiasta joka huokui myös kauniista ja tyylikkäästä verkkosivustosta ja loistavasti toimivasta verkkokaupasta. Toki omalla päätöksellä mentiin ja näin yksi haaveeni toteutui. Nopea asiakaspalvelu ja reakointi ja sain tietää missä vaiheessa tapetin tilaus ja milloin se toimitetaan. Hyvin paketoitu ja mahdollisuus postin kuljetuksessa haavoittuvuus oli minimoitu.
Suosittelen todellakin käsisydämellä tutustumaan Aveo Tapetit mallistoon jos olet harkitsemassa tapettia ja varsin laadukkaita tapetteja omaan kotiisi.
Tämä kokemus toi ainakin sen ettei kannata pitää tapetointia sotkuisena ja liian suurena työnä. Toki itse tarvitsin apua pituuden vuoksi mieheltä että saatiin tapetti istumaan seinään. Mutta muuten meni tapetointi jatkoon... Tämä on melkoinen parisuhteen kompastuskivi ollut meillä aiemmin :)

Makuuhuoneen päätyseinä.

Boråstapetter Dahlia tapetti

Kukkatapetti Dahlia on eloisa suurilla daalioilla, salvioilla, unikoilla, kurjenmiekoilla ja kalliokieloilla. Tausta on kuin maalattu liitupinta. Romanttinen tapetti makuuhuoneeseen, keittiöön, lastenhuoneeseen tai olohuoneeseen. Boråstapeter Studion tapetit valmistetaan mittojen mukaan ja painetaan tilauksesta. 

Seinän tapetointi laadukkaalla tapetilla on helppoa. Tapetti oli tilattu meidän seinän mittojen mukaan leveys oli 4,4 metriä ja korkeutta 2,4 metriä, pienillä lisillä ettei vain jää vajaaksi. Tapettia oli yksi iso rulla. Siitä otettiin vuota kerralla jotka oli myös numeroitu 1-9, joten järjestys pysyi oikeana. Vuotien välissä oli kohta josta tapetti leikattiin. Liisteriksi valitsin Kiillon tälle tapettilaadulle oikean seinäliiman. Tämä kun levitettiin telalla suoraan seinään. Jokaisessa vuodassa oli kohdistusmerkki jolloin kuvio meni oikein. Tapetti aloitettiin vasemmasta reunasta ja näin jatkettiin. Mitä pidemmälle mentiin sitä enemmän huokailin ja vain haaveilin. Melkoinen apulainen, haaveilija :)

Boråstapeter dahlia tapetti.


sängynpääty.


Mutta itse tapettiin, avattuani rullaan tapetin laadun huomaa heti. Myös kuvalliset ohjeet helpotti asian sisäistämistä. Rullassa on tapetit järjestyksessä leikkuukohdat erikseen merkattuna. Kun pysyy järjestyksessä mikään ei voi mennä vikaan.

Mitähän kuvittelette kun yhden asian aloittaa saa se melkoisen lumipallo efektin liikkeelle. Näin kävi myös meillä ja yhdessä hetkessä mies oli siirtämässä vaatekaappeja eri seinälle. Tulihan käytyä vaatekaapit ja kaikki vaatteet kunnolla läpi. Mutta sehän on vain loistavaa.

aveolta makuuhuoneen kukkatapetti.

Kaunis kiitos yhteistyökumppanilleni Aveo:lle <3

ps. Jatkossa tulette varmasti huomaamaan kuinka onnellinen olen uudesta makuhuoneesta ja aloitinkin puhumaan jos vaikka sänky vaihtuisi niin ettei tapetti jää liian piiloon, mutta en ole siihen vielä saanut vastakaikua. Toki tämän sängyn säilytystilat ovat melko akuutit meille.

Saatat Pitää Myös

0 comments