TALVIKOTIIN LISÄÄ TUNNELMAA GALLERIX JULISTEILLA

tammikuuta 23, 2022

 Moikka,

Kaupallinen yhteistyö Gallerix

Gallerix julisteet tauluksi boheemiin ja skandinaaviseen kotiin.

Golden Monstera Leaves Juliste


Talviloma joka tuli aivan oikean aikaan. En oikein tiedä mihin tämä alku vuosi on hurahtanut, mutta nyt saan hetken hengähtää. Vaikka olenkin sopinut tekeväni alkavan viikon aikana monta asiaa, saan ne kuitenkin tehdä omaan tahtiin. Olen käynyt nyt keittiön kaappien kimppuun ja aloittanut raivaussiivouksen ja laittanut ison kasan myyntiin tavaraa millä en tee mitään.
Tämä siivous näin vuoden aluksi on monta hyvää syytä. Vuoden aloitus kevyemmin ja samalla antaa mahdollisuuden uudelle.

Talvi näytti meille oikean talven. On mielestäni hienoa, että on lunta ja pakkasta. Saa pukeutua lämpimiin villasukkiin ja nauttia takkatulesta. Vaikka on tässä nurja puoli että pitää hakea ja pilkkoa polttopuita, putsata pihaa ja siivota terassia lumesta. Mutta en anna yhtään tilaa pahalle mielelle. Vaan avoimesti nautin pitenevistä päivistä.

Gallerix julisteet tauluksi boheemiin ja skandinaaviseen kotiin.

Mikähän sen parempi on kuin saada kotiin pientä uutta uusien juliste taulujen muodossa. Rakkaus monsteriin eli peikonlehteen on kova ja siksi valitsin nämä molemmat taulut koristamaan hyllyä. Ruskea ripauksella kultaa ja toinen on musta. Julisteet pysyvät hengissä, vaikka kyllä olen opetellut uusia juttuja vihersisustamisesta, joten toivon että oikeat viherkasvit myös jatkossa. Siitä lisää..
Gallerix julisteet tauluksi boheemiin ja skandinaaviseen kotiin.


LISÄÄ RUSKEAA

Kevättä kohden yleensä vaalennan sävyjä tai lisään pastillia, mutta nyt kun sain valita uusia julisteita tauluiksi. Valikoitui väriksi melko tunnelmallisen tummat makuuhuoneeseen ja ruskean ja mustan yhdistelmät olohuoneeseen.

Gallerix julisteet tauluksi boheemiin ja skandinaaviseen kotiin.

Muistan ajan kun kaikki oli melko ruskeaa ja päätin silloin ettei ikinä enää. Mutta näin voin kuitenkin pyörtää sanomiseni ja olen sitä lisännyt ihan hyvällä omalla tunnolla. Nämä ruskeat petivaatteet sopivat taulujen kanssa yhteen ja tuovat pehmeyttä kylmiin ilmoihin. Ehkä tämä ruskean uusi tuleminen toimii kun sen tekee näin pienemmissä osissa eikä niin että kaikki huonekalut ovat ruskeita. Puun sävyt sopivat valkoisen rinnalle ja tuovat pehmeyttä. Mummoilu on ihan super trendikästä.

Gallerix julisteet tauluksi boheemiin ja skandinaaviseen kotiin.

Brown Girl Juliste & Field In Fog Juliste


Super helppoa ja halpaa on uusia julisteet vaihtokehyksiin ja näin saa helposti uuden värin tai tyylin tilaan. Nykyään näiden tilaaminen on todella helppoa omaan postiin ja kodin uudistaminen uuteen vuoteen on valmiina. Gallerix tauluseinät toimii hyvänä inspiraation lähteenä ja samalla pystyt hahmottamaan julisteiden ja kehysten koot paremmin. Itse olisin voinut valita monta muutakin julistetta omaan kotiini.

Gallerix julisteet tauluksi boheemiin ja skandinaaviseen kotiin.

Beautiful Beach Juliste


TUNNELMAA TALVIKOTIIN

Kun tämä pandemia alkoi, kodista tuli vielä tärkeämpi kuin aiemmin. Vaikka koti on jokaiselle toivottavasti sellainen kun sen haluaa olla, tunnelmaltaan varsinkin. Ihan sama onko uusi vai vanha vai mikä tai mitä tunnelma on se kaikkein tärkein. Sen lisäksi keiden kanssa sitä yhdessä jaatte. Arki on kaikkein tärkein ja arkena pitää myös osata nauttia tunnelmasta että jaksaa tämän kaiken. Välillä on hyvä vain pysähtyä katselemaan julisteen kaunista kuvaa.

Mukaan tunnelmointiin pääset Gallerix monipuolisilla julisteilla, joista saat omaan kotiin erikokoisia tauluja tilaan kuin tilaan.

Saatat Pitää Myös

0 comments