HOUSE OF ORCANIC LUONNONKOSMETIIKKA

marraskuuta 05, 2020

 MOi,

Yhteistyö House Of Organic

ENSI KOSKETUKSENI LUONNONKOSMETIIKKAAN

Kehtaanko sanoa ääneen. Pakkohan se on. En ole ikinä, koskaan, milloinkaan käyttänyt luonnonkosmetiikkaa itselläni. Toki en ole ikinä, koskaan, milloinkaan ollut edes hitusta kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Jotenkin ajatus muta naamiosta, jossa on käytetty oikeaa mutaa, ei hippastakaan saanut innostumaan.

luonnonkosmetiikka kosmetiikka house of organic


luonnonkosmetiikka kosmetiikka house of organic


KUNNES,

Sain Somessa.comin & House Of Organic kautta paketin luonnonkosmetiikkaa House Of Organicilta ja sain oman kokemuksen ja tunnun itselle uusiin tuotteisiin. En kuitenkaan ole metsässä kasvanut. Meikkaan ja laitan itseäni arkenakin. Taisin olla 13- vuotias kun aloin meikkaamaan. Toki arki meikkini on aina sama. Pidän ihostani ja ulkonäöstäni huolta, aika tavanomaisilla tuotteilla. Taitaa yksi olla nivean paksu rasva jota mummoni aikoinaan minun kuivaan naamaan levitti. Ja jos kyse on juhlista, saa rakas siskoni tehdä taikoja ja meikata ja laittaa hiukseni. Se että olen kovin allerginen kaikille säilöntä ym. aineille on tehnyt sen kun löydän hyvän tuotteen, en sitä vaihda. Miksi taas kokeilisin muurautuuko silmäni umpeen allergiareaktiossa. Todellakaan en.

luonnonkosmetiikka kosmetiikka house of organic


Muutenkin nyt tuntuu että mennään alueelle josta en ole kertaakaan postannut, muuten kuin tuon allergiasta olen kertonut.
Mutta mikä ettei lifestyleen, vanhemmuus ja isovanhemmuus, ei tarkoita ettei itseä tai omaa hyvää oloa voisi huomioida enemmän kuin ennen. 
RAKASTA ITSEÄSI!

luonnonkosmetiikka kosmetiikka house of organic


TODELLAKIN,

Olemme lopettaneet yli 3- vuotta sitten tupakanpolton, HYVÄ ME!
Olemme tehneet ison työn opetellessa uutta elämäntapaa, nyt on takana reilu 6 viikkoa dieettiä, jolla saimme painonpudotukselle sykäyksen.
En meinaa tehdä blogistani mitenkään hyvinvoinnin blogia,vaikka elämän ja sen hyvän elämän edellys tuo onkin. Yksi syy, että niitä on niin paljon ja toiseksi en meinaa itseäni kuvata teille, en vaan  pysyn asioissa jotka minua kiinnostaa ja mistä pidän. Sisustus & kirpputorit, ovat rakas harrastukseni ja näillä jatkan.

luonnonkosmetiikka kosmetiikka house of organic


Luonnonkosmetiikkapäivät

House Of Organic järjestää syksyiset luonnonkosmetiikkapäivät 4-8.11. Pävittäin vaihtuvilla tarjouksilla. Päivittäiset tarjoukset saa samoilla postimaksuilla koodilla YHDISTÄ, jotka lähetetään sinulle 9.11. alkaen samassa paketissa.

Vielä en pysty kertomaan omista suosikeistani, kuten tuolla ylempänä kerroin. Minulla kun ei ole vielä paljoa kokemusta. Mutta intoa uusiin tuttavuuksiin kyllä löytyy.

luonnonkosmetiikka kosmetiikka house of organic


Äidin hemmotteluilta

Summasummarum, sain House of organicilta kasvonaamion, kosteuttavaa hammastahnan, kasvosuihkeen sekä sokerikuorinnan vartalolle. Ai että tuoksu on tärkeä ja tunne miltä mikäkin tuntuu iholla.

Tuoksukynttilä palamaan ja oma hetki.  Sopivasti mies lähti iltavuoroon töihin, joten eiköhän me tytöt näitä testata. <3

luonnonkosmetiikka kosmetiikka house of organic

LOve, Marika

Saatat Pitää Myös

0 comments